Aşkın ömrü 3 yıl mı?

Gozdems

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.352
10
158
Kızlar bu sıralarda aklıma bu konuyu takmış durumdayım. Bilimsel olarak aşkın ömrünün kanıtlandığı öne sürülüyor. Sizce de bu böyle midir. Etrafınızda, 3yılı aşkın süredir birlikte olup, hala birbirine aşık olan çiftler yok mu ?

Benim var canım lise arkadaşım..
Lise boyunca sevgililerdi
4yıl falan oldu lise biteli
Şimdi nişanlandılar yakında düğünleri olcak
Mutlulukarı yüzlerinden okunuyo
Allah herkese nasip etsin böyle aşklar :69:

biz variz 3 seneyi 3 e katlicaz yakinda:nazar:
ask sevgi omru kalbindeki yeri kadar sonsuza kadar Allah nasip ederse:69:
yani bilimsel arastirma felan bos bu konuda bence.

Son düzenleme:
bende askın ömrünün 5 yıl oldugunu duymustum :)
ben bu tarz arastırmalara ve genellemelere pek inanmam aslında :)
hepimizin askları ömür boyu sürsün insallah:nazar:

biz suan 2 yilimizi bitirdik:61: 3 yilimiza bir senemiz var..

birbirimize deli gibi asigiz cok seviyoruz, ne yani bir sene sonra askimiz bitecekmi??:27::27:

Kızlar bu sıralarda aklıma bu konuyu takmış durumdayım. Bilimsel olarak aşkın ömrünün kanıtlandığı öne sürülüyor. Sizce de bu böyle midir. Etrafınızda, 3yılı aşkın süredir birlikte olup, hala birbirine aşık olan çiftler yok mu ?

Gerçek aşksa 30 yıl sonra bile aynı aşkla bakarlar birbirine. 4. yılımızdayız bizde:16: aşkımız ilk günkü gibi demicem çünkü ilk zamanlardan bile daha fazlaaaa :69:

saygı sevgi anlayış olduktan sonra aşk bi ömür sürer bence
biz yarın itibariyle 17 senelik evliyiz kocamı ilk günden daha çok seviyorum o da beni :69::69:
araştırmalara fazla takılmamak gerek kişiye göre değişir

Bizim aşkımız 6 sını doldurmak üzere inş aşkı ölümsüz olanlardan oluruz
ı love you kocacım ömrümün sonuna dek:69::69::69::69::69::69:

biz 3 yili doldurucaz bi daha ki ay, umarim 3 yil degildir :18:

saka bi yana, herkesin aski kendine kimininki 3 yil sürer kiminin ki 5 yil, kiminin ki ömür boyu. ama bildigim ara sira aski alevlendirmek icin biseler yapmak sart, öyle oluruna birakmakla olmuyo, caba sarfetmek lazim dimi ama :69: aski canli tutmak lazim yoksa nemelazim :37:

Back
X