Aşkın ömrü 3 yıl mı?

benimki uc yildi daha dogrusu onunki.. benim ki 3.5 yillik olarak kaldi oyle bir soguttu ki yani kendinden...

kızlar bizimde 3 yıl bitti 3 bucuk olucak yakında 1 bucuk senedır uzak sehırlerdeyız cok sık olmasada gorusebılıyoruz ama unıverstede okuyo suan ve ben kıskanclık yaptım armaız acıldı sımdı yıne duzeldık ama yıne okula gıdıyo yarın ve ben korkuyorum uzakta olanlar bana tavsiye verirmisiniz ılskımı canlı tutmak ıcın ve sorun cıkmasın dıye neler yapmalıyım en doğru yol nedır

guvenmedigini sevgiline sakin belli etme kiskandigini da belli etme bi duruma sinir oldugun zaman onun yaptigini sende yap ama sen yaparsan bende yaparim demeden icten ice yap bunu. onun kafasina dank etsin diger turlu inada bindiriyo askim seni kiskaniyorum bak bu kizin niyeti iyi degil deme genelde onlar da herseyin bal gibi farkinda oluyor ve sen boyle soyledikce inadina gorusuyorlar.... ya o kiz ya benlik duruma gelmee senden ayrilir kizla gorusmeye devam eder...
seni aldaticak olsa bir sekilde ortaya cikar guvensizligini sakin ama sakin belli etme!
her yaptigini anlatma o anlatmadikca seni kolesi haline getirip kendisi her istedigi halti yiyemesin.
mumkunse face msn sifreleriniz birbirinizde olsun simdi bazilari bireysellik diyecek ama gormedigin bi insanin ne yaptigini bilmemek kimlerle nasil bir samimiyet kurdugunu bilmemek kadar kotu birsey yok hele ki bu devirde ayakta uyuyorz:ssz:

bunun disinda surekli sen arama birak seni merak etsin her yaptigini anlatma ki ustune dussun... seni kaybetme korkusu olsun hep icinde yoksa rahata geciyor bunlar zor is canim allah sabir versin :16:

Son düzenleme:
kadın seviyorsa deli gibi 3 yıl bile değil 3 ay
erkek seviyorsa kadın sevmiyorsa bir ömür boyu ...

kadın seviyorsa deli gibi 3 yıl bile değil 3 ay
erkek seviyorsa kadın sevmiyorsa bir ömür boyu ...

düşündümde söylediğin çok doğru en azından benim için
birbirinine ilk günkü gbi aşkla bakan uzun süredir beraber olan çiftlere hep imrenerek bakmışımdır.
ben aşık olsam birine çok kısa sürede bitiyor

düşündümde söylediğin çok doğru en azından benim için
birbirinine ilk günkü gbi aşkla bakan uzun süredir beraber olan çiftlere hep imrenerek bakmışımdır.
ben aşık olsam birine çok kısa sürede bitiyor

o genel birşey .her zaman bir taraf daha çok sever .iki kişinin aynı şekilde birbirini sevdiğine inanmıyorum çünkü biz insanlar hep ulaşmaya çalışırız .ulaştığımız şeyde gözümüzde değerini yitirir ve aşk terk eder belki sevgi kalır ama aşk değil .

aşkın bilimi olmaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzz:47:

Son düzenleme:
Back
X