Aşk'ın ömrü çocuk olana kadar mı?

İlk günkü aşkı aramayın derim..alızkanlık aileler sıkıntılarla evlilik yıpranıyor cocuk oluncada ilgi sevgi ikiye bölünüyor..

sizde çok güzel anlatiyosun..
zevkle okuyorum yazdıklarınızı..
dilerim hep böyle eglenceli bol kahkahali uzun yillariniz olsun
çok güzel orneklersiniz bana
resmen okudukça ferahliyorum
Teşekkür ederim, amin cümlemizin ailesi evliliği mutlu huzurlu olsun inşallah♡♡

Olur mu tam tersi, daha az görülebiliyoruz, resmen aynı evde hasretlik çekiyoruz, bu yönüyle aşkı güçlendirdiği bile söylenebilir :)

Cocuk olunca haliyle oncelikler degisiyo. Ama daha bi aile gibi hisediyo insan. Hem cocuk guzel bir sey cogu aile tedavi goruyo yillarca olsun diye guzel olmasa herkez istemezdi diye dusunuyorum. Iki tane cocugum var. Tek basima bakiyorum. Tek cocuk cok rahat iki tane biraz daha zor. Benim cocuklarimda zor cocuklar uykuyu sevmeyen ve birbirlerini kiskanan aglayan cocuklar ama iyiki varlar evimin nesesi. Kocamlada eskisi kadar rahat deiliz evin icinde normal olarak ama bu surecin normal bir surec oldunun farkindayiz ve butun hayallerimiz 1yasindaki kiziminda buyumesiyle ilgili.o zaman daha rahat gezip dolasabilriz diye umut etmekteyiz :)

Benim 4 aylik bir kizim var,esimi cok severek evlendm,4 senedr beraberiz ama inan ilk 40 gun bosanmayi dusundm :) kadinin 40 i cikana kadqr derler ya. Bence durumnz musaitse bakici tutun ve kimseeen yardm beklemeyn,ben maalesef 2,ay tuttum simdi biraktm kendm daha ii bakiorum. Kayinvalideni dovesin gelicek :) en iisi icin bile herkes boyle oluor. Butun hayatn birden cocuk oluor. Bu arada lohusa depresyonu die bisii var bn hafif atlattim butun hayatn btms gbi gelior,bir de benm bebegm ilk 2 ay kolikti mahvoldk. Kisacasi esinin cok anlayisli olmasi lazim. Ancak oyle atlatirsin. Sonra ne mi oluor hersey cok gzl,esimi daha cok seviorm dunya tatlisi bir bebisimiz var. Fakat bas basa oldugunuz gnlerdeki gni bir beklentiniz olmasn onceliginiz o oluor ve senin cok yorulmaman gerekior. Gunduz ben,aksam ikimiz gecede esim bakior. Ben uyandmmi uyuyamiorm cnku. Hala bebegn odasinda uyuyor yataklarmz maalesef hala ayri :)ama her buldugumuz firsatta birbirimize sarilioruz. Dogurdugn ilk zmnlar birakabilecegn birileri olucakmi yaninda bu da cok onemli,cok fazla disari cikmak istiorm ve bnm bir arkadasmda oyle

Hep bu şekilde olur inşallah canımBöyle cevaplar almak şahane

Maşşallah eşinede sanadaMutluluğunuz daim olsun

Hayat içnde koşturmaya alışkınım , nöbetler sağolsun uykusuzluk benim işimBu durumda en önemli şey eşlerin anlayışlı olması sanırım
Siz zor dönemleri atlatmışsınız ne güzel
Hep mutlu olun inş

Bizden biri daha Böyle düşünenler çoğalsın inş

Zor olmuştur neyseki atlatmışsınız canım bundan sonra hep güzel geçer inş

Sen ne şahane anlatmışsın ya yoğunluktan anca girebildim ben
Yazdığın her satırı aklımın bi köşesine iliştirdim
Yorumların için çok teşekkür ederim
Buralara bi yerlere bi kupa ekleselermiş senindi

Görücez bakalım ilerde şuan sadece düşünce aşamasında

Sende bizdensinDüşüncelerini değiştirecek hiç birşey yaşatmasın rabbim

ben henuz evli degilim.
bana gorede ask sözlenince bitiyormus. sözlenmeden hersey çok guzeldi ne zaman sözlendik hersey degisti
Onun karakterinde sorun varmış canım
İnşallah hakkında hayırlı olacak seni mutlu edecek biriyle karşılaşırsın

Tüm dilekleriniz olur inş
Güzelliklerinide Allah bağışlasın

Bu dedigin icin ya kocamin degismesi lazim ya da kocamin, degismesi lazim
Ayy ben ayrıldın sandım aşk bitti deyince
Utandım şimdi
Densiz bir llina Kusura bakma nolur

Gelir ya gelir bence
Gelmeli yani
Sen silkele bi ne olur ne olmaz

Cocugunuz hayatinizda oyle guzel bir yer açıyor ki eskisinden de guzel oluyor
Onceden pazar gunleri cikmadigimizda trip atardim simdi cocuk hava alsin diye ugrasiyorum kendimizden gectik yani :)
Rabbim isteyen herjese nasip etsin
Amin canım

İdolsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…