Aşk'ın ömrü çocuk olana kadar mı?

Aşk değilde romantizm azalıyor doğal olarak evde çocuklar var öpücükler bile sınırlı oluyor ama sevgi artıyor heyecan katmak elinizde 2 çocuğum var biri 4 biri1yaşında kocam daha çok pesimde
Buda +1 güzel bişey bence

Hiçbi şey eskisi gibi olmayacak, ondan eminim.

Hamile olduğumu öğreneli 4 gün oldu, şoktayım.
Şükürsüzlük yapmak istemiyorum ama birçok şeyin sonuna geldik, farkındayım.
Neyseki arkadaşlar biraz hafifletmiş seni
Yeni ve plansız olmasının şoku bu
İnşallah herşey çok güzel gelişir

Siz daha çok anlatmalısınız belki örnek alanlar olur
Bi çift daha gülümser
MAŞALLAH

SAĞLIKLA AL KUCAĞINA İNŞŞ HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUR

Şu an çoğunluk bebek aşamasında yokmu ergen çocukları olanlar bunlar pek yazmamış

Şu an çoğunluk bebek aşamasında yokmu ergen çocukları olanlar bunlar pek yazmamış
Hmm evet benimde dikkatimi çekti o durum
AŞK deyince dikkatlerini çekmedimi acaba

Ilk 2 ay cok zordu. Cocuksuz olmuo cok gzl bir sey ama lohusa depresyonu die bir gercek var ve sirf bu yzden 2. Cocugu yapmam kendini dogumdan sonraya guzelce ayarla cnm ozellikle 40-50 gun

Ilk 2 ay cok zordu. Cocuksuz olmuo cok gzl bir sey ama lohusa depresyonu die bir gercek var ve sirf bu yzden 2. Cocugu yapmam kendini dogumdan sonraya guzelce ayarla cnm ozellikle 40-50 gun
Ben regl olduğumdada öyleyim ya eşim pofpofluyo neyseki alışkın

Siz daha çok anlatmalısınız belki örnek alanlar olur
Bi çift daha gülümser
MAŞALLAH

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Duygularımı ve de yaşadıklarımı dile dökmeye ,başarabildiysem ne mutlu. Daha çok anlatmalısınız demişsiniz ama, burası öyle tuhaf ki bazen anlatınca sizi bambaşka anlayıp direk yargılıyorlar. Bazen de böyle coşuyorum işte.

Aşk kısa süreli hayranlık...

Sonuçta kişi yaşlanınca kilo alınca hayranlık bitiyor.

Kişilik, karaktere hayranlık olunca sevgi değişmez- bitmez bence...

Eli maşalı insanlar diyprum ben onlara
Kendi mutsuzluklarının hncını çıkarmak için hazırda bekliyorlar
Huzurdan rahatsız olan kimsenin mutlu olmasını istemeyen aciz insanlar var malesef

ask diye bisey yok bence sadece alıskanlık hrsey cocuk hersey demek

Tugra034 ZEEYNEPCIK Uzun aradan sonra sözümü tutayım dedim
Belgesel roman yazacaktım size bugün kitapların tozunu alırken aklıma geldi
zelimhan-Mohmad Mamakayev
Yılmaz Güney-Ulucanlar Efsanesi
Lüsyen-Can Dündar
Malcolm X-Alex Haley
Eınstaın Tüm Zamanların dahisi-Vladimir Yevgenyevic Lvov
Galileo Dünyayı Döndüren Adam-Alfred Ştekli
Şeyhini Arayan Derviş Yunus Emre-Erdem Sabih Anılan
Özgür Yürek Bediüzzaman-Gönül Aktürk
Siyah Elmas(Hz. Bilal)-Sergül Vural
Havana'da Türk Tutkusu-Ernesto Abaskal
Ağlayan Bosna-Berkant Karakaya

Bence bebek olmadan önce sana deli gibi aşık olan kocan bebek olduktan sonra 180 derece değişebiliyo benim esimde bunlardan biri

konunu canlandiriyim:)) hamilesin simdi degisim var mi:) ben askin bitmesine falan inanmiyorum zaman gectikce hersey farklilasir ama kotu anlamda olmasi sart degil kisilere bagli bence bu durum hamilr oldugum gunden beri hicbisey degismedi bebek dogduktan sonra ise giderken ikimizi opucel geldiginde ikimize sarilacak sonra o uyuycak anne baba saati basliycak:) uyumadigi zamanlar olucak belki huzursuzlukda yasiycak tv izlemek yerine onunla ilgilenicez ama yine birlikte olucaz yani ben boyle dusunuyorum.esler arasindali tutku ask sevgi onlar istemedikce bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…