• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkının gözü kör olsun

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.310
83
32
Arkadaşlar benim eşimin beni bundan tam 6 sene önce aldattığını bana arkadaşım hırslanıp şimdi söyledi. Ne halt edeceğim bilmiyorum. Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da. Ne yapayım siz bana bi akıl verin. O değil adama sordum sana kızgındım hınç almak İçin yaptım diyor 😔 5 dakikadır düşünüyorum ve bu kavgadan önce hamilelik testi yaptım çocuk düşündüğüm adam beni keklemiş ya! Hem de kaç yıl saklamış.

Çok üzücü. Özür dilemedi mi peki? Tek söylediği şey senden hincimi almak için mi oldu gerçekten.
Özür diledi ama nafile keşke kabul etmeseydi.

Neden 6 yıl önceki olaydan dolayı eşinize kızamıyorsunuz? Yok muydunuz 6 yıl önce?
Vardım ama olay geçmiş bitmiş diye kızmama izin vermiyor kocam.ben de ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım

O arkadaşınız da eşiniz de insan değilmiş. Arada entrikalar da olabilir çok dikkatli olun. Size düşen efendiliğinizden bir şey kaybetmeden oturup konuşmak.. Size sinirliyken sizi aldatması veya öyle bir bahane bulması inanılmaz bayat.. Maalesef eşinizin IQ sorunu var. Lütfen kendinizi ezdirmeyin sineye de çekmeyin.. Size sinirlenen bunu yapıyorsa sizinle kavga eden küsen neler yapacaktır

En yakın arkadaşı diye ona aldatmış o da nasıl durdu durdu yumurtladı anlamadım.

Hiç birşey anlamadım. Merak ettiğim cümle alem biliyor bir siz mi bilmiyorsunuz? Adam aylarca gezmiş tozmus ve herkes de biliyor mu? Yoksa yapmış bir kere ve sağda solda anlatıyor mu? Her halukarda karakter yoksunluğu ve her halükarda guveniniz zedelendi... Bir de affettiniz galiba?

Arkadaşlar benim eşimin beni bundan tam 6 sene önce aldattığını bana arkadaşım hırslanıp şimdi söyledi. Ne halt edeceğim bilmiyorum. Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da. Ne yapayım siz bana bi akıl verin. O değil adama sordum sana kızgındım hınç almak İçin yaptım diyor 😔 5 dakikadır düşünüyorum ve bu kavgadan önce hamilelik testi yaptım çocuk düşündüğüm adam beni keklemiş ya! Hem de kaç yıl saklamış.
Arkadaşınız iğrenç. Evli miydiniz? Iliskiniz ne durumdaydı? Yani resmen sevgili miydiniz? Yoksa tanıma aşaması falan mı?
Dipnot: her türlü berbat bir durum her hirs yapan bunu mu yapıyormuş?

Ne demek 6 yıl önce yaptığı şey için suçlayamıyorum? Aldatmış işte yapılacak şey belli üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin. Sizi bilmem ama benim için aldatmanın hiçbir haklı gerekçesi yok. Hınç almak falan hikaye

O arkadaşınız da eşiniz de insan değilmiş. Arada entrikalar da olabilir çok dikkatli olun. Size düşen efendiliğinizden bir şey kaybetmeden oturup konuşmak.. Size sinirliyken sizi aldatması veya öyle bir bahane bulması inanılmaz bayat.. Maalesef eşinizin IQ sorunu var. Lütfen kendinizi ezdirmeyin sineye de çekmeyin.. Size sinirlenen bunu yapıyorsa sizinle kavga eden küsen neler yapacaktır
Haklısınız

Vardım ama olay geçmiş bitmiş diye kızmama izin vermiyor kocam.ben de ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım
Ne demek kızmama izin vermiyor ya. Sizce olayın çok geçmişte olmasından dolayı mı kızmanıza izin vermiyor.. Gerçekten hayret ediyorum. Hem suçlu hem güçlü durumuna girmiş adam.

Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da.
neden suclayamiyorsunuz, o zaman birlikte değil miydiniz?
Siz altı değil on yıl önce başka erkekle yatmış olsaydiniz eşiniz 'onca zaman geçmiş,nasıl kizayim?' der miydi?
Vardım ama olay geçmiş bitmiş diye kızmama izin vermiyor kocam.
Aldatilinca kızmak için , boşanmak için kocadan izin almak gerektiğine sizi nasıl inandırdı??
Son olarak bunu böyle öğrendiniz. Bilmediğiniz neler var, Allah bilir. Belki de testin negatif çıkması sizin için bir işarettir. Yoksa zaten bahanesi de hazır beyin, size kizdikca ,ya da araya riskli gebelik-anneyi aşırı yoran bebek falan girdikçe böyle boynuz yemeye devam edersiniz

Back
X