En yakın arkadaşı diye ona aldatmış o da nasıl durdu durdu yumurtladı anlamadım.O arkadaşınız bunu nereden biliyormuş?
Özür diledi ama nafile keşke kabul etmeseydi.Çok üzücü. Özür dilemedi mi peki? Tek söylediği şey senden hincimi almak için mi oldu gerçekten.
Vardım ama olay geçmiş bitmiş diye kızmama izin vermiyor kocam.ben de ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdımNeden 6 yıl önceki olaydan dolayı eşinize kızamıyorsunuz? Yok muydunuz 6 yıl önce?
Aynı şeyi siz yapsaydiniz özür dileyince geçer miydi acaba?Özür diledi ama nafile keşke kabul etmeseydi.
Ne demek yahu? Siz yapsanız kapının önündeydiniz şimdi büyük ihtimal.Vardım ama olay geçmiş bitmiş diye kızmama izin vermiyor kocam.ben de ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım
En yakın arkadaşı diye ona aldatmış o da nasıl durdu durdu yumurtladı anlamadım.
Arkadaşınız iğrenç. Evli miydiniz? Iliskiniz ne durumdaydı? Yani resmen sevgili miydiniz? Yoksa tanıma aşaması falan mı?Arkadaşlar benim eşimin beni bundan tam 6 sene önce aldattığını bana arkadaşım hırslanıp şimdi söyledi. Ne halt edeceğim bilmiyorum. Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da. Ne yapayım siz bana bi akıl verin. O değil adama sordum sana kızgındım hınç almak İçin yaptım diyor5 dakikadır düşünüyorum ve bu kavgadan önce hamilelik testi yaptım çocuk düşündüğüm adam beni keklemiş ya! Hem de kaç yıl saklamış.
Ne demek 6 yıl önce yaptığı şey için suçlayamıyorum? Aldatmış işte yapılacak şey belli üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin. Sizi bilmem ama benim için aldatmanın hiçbir haklı gerekçesi yok. Hınç almak falan hikayeArkadaşlar benim eşimin beni bundan tam 6 sene önce aldattığını bana arkadaşım hırslanıp şimdi söyledi. Ne halt edeceğim bilmiyorum. Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da. Ne yapayım siz bana bi akıl verin. O değil adama sordum sana kızgındım hınç almak İçin yaptım diyor5 dakikadır düşünüyorum ve bu kavgadan önce hamilelik testi yaptım çocuk düşündüğüm adam beni keklemiş ya! Hem de kaç yıl saklamış.
HaklısınızO arkadaşınız da eşiniz de insan değilmiş. Arada entrikalar da olabilir çok dikkatli olun. Size düşen efendiliğinizden bir şey kaybetmeden oturup konuşmak.. Size sinirliyken sizi aldatması veya öyle bir bahane bulması inanılmaz bayat.. Maalesef eşinizin IQ sorunu var. Lütfen kendinizi ezdirmeyin sineye de çekmeyin.. Size sinirlenen bunu yapıyorsa sizinle kavga eden küsen neler yapacaktır
Ne demek kızmama izin vermiyor ya. Sizce olayın çok geçmişte olmasından dolayı mı kızmanıza izin vermiyor.. Gerçekten hayret ediyorum. Hem suçlu hem güçlü durumuna girmiş adam.Vardım ama olay geçmiş bitmiş diye kızmama izin vermiyor kocam.ben de ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım
Valla beni de kendisini aldatmak ile suçladı. Oysa allah yukarda yapmadım.Aynı şeyi siz yapsaydiniz özür dileyince geçer miydi acaba?
neden suclayamiyorsunuz, o zaman birlikte değil miydiniz?Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da.
Aldatilinca kızmak için , boşanmak için kocadan izin almak gerektiğine sizi nasıl inandırdı??Vardım ama olay geçmiş bitmiş diye kızmama izin vermiyor kocam.
Midem bulandı eşinizden.Valla beni de kendisini aldatmak ile suçladı. Oysa allah yukarda yapmadım.
Tamamen üste çıkma çabası.. İğrenç bir durum. Eşinize acıyorum. Size de sabır, sağlık diliyorum.Valla beni de kendisini aldatmak ile suçladı. Oysa allah yukarda yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?