oo neler yapmadikki 2 haftaya neler sigdirmadikki.. hele bir bucuk sene aradan sonra :)
sinemaya, konsere, alisverise, mobilya almaya, yemek yemeye gittik, kolkola gezdik herseyi birlikte yaptik.. bazen oldu sirf beraber kalabilmek icin arabayla 1-2 saat bos bos turladik sehri :) basbasa kalcak baska yerimiz yoktu :)
cook güzeldi hersey... ama havaalaninda beni ugurlayisi gitmiyo gözümün önündentemmuzda görecegim tekrardan evlenip yaninda kalacam :) cok özledim onuuuuu
çok fazla yakınlaştık
nişanlandık sadece
Herşey çok güzel de.. O havaalanındaki uğurlayış çok kötüüübunu ben de yaşıyorum malesef..
Keşke onunlayken zaman dursaaa
Ama sizin az kalmış kavuşuyosunuz tamamendarısı benim başıma
ayy canim benim darisi senin basina ins. en kisa zamanda seninde sevdigine kavusmani dilerim..
evet bende öyle diyorum onunlayken keske suan zaman dursa desemde durmuyor.. cooook cabuk geciyor ama onsuzken yaavaaass yavass geciyor yaa..
sizde hasret cekiyosunuz anladigim kadariyla.. gurbette olan kim? senmi?
ben yurtdisindayimda.. isvicre.
Amin.
İnşallah tüm sevenler kavuşsun
Evet di mi zaman dursa ve hiiiç geçmese keşkeee..
Ben almanyadayım malesef.. bide zaten almanyayıda sevmiyorum bide onun hasretiiii mahvediyo beniii
topigi dagitmamak icin özelden mesaj atayim dedim canim.. :) ama mesaj sayim yetersizmis...
ben isvicredeyim ama almanyaya cok yakinim. almanyanin neresindensin sorabilirmiyim?
hıı tüüh:)
Hamburgda yaşıyorum.
nasıl yani neden üsgünsün ki
çıkalı 3hafta olmadı daha.o yüzden üzgününm. haksız mıyım?
:26:bana biraz erken olmuş gibi geldi canım:26:ama başladı ise gerisi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?