aşkınızla son buluşmanızda neler yaptınız?

arkadaşının nişandaydık beraber herkes darısı başınıza dedi.. çok güzeldi darısı başımıza inş

en son 4 ay önce yanımdaydıı briricğimm..walla neler yapmadıkkiii ..ablasınınn kınasında düğününde öyle bir döktürdükk kiiiiah ah çok özlediimm..neyseee az kaldıı yazarımm bol bolll

Kuzenleri ve arkadaşıyla beraber havaalanına gittik daha sonra da onu ve kalbimi de beraberinde uğurlayıp geldim...

Sabah erkenden gelip beni evden aldı kahvaltı yaptık sonra sahilde el ele dolaştık ...devamlı öptüm prensimi sonra yemek yedik evlerine gittik saat gelmesin diye dua ettik ama geldi :84::84:

Otobüs durağında kendimi sıkmaktan boğazım parçalandı arabaya tam bndi inip bidaha öpünce koptum..yere serdim kendimi ailesi evime bıraktı...

Kaç ay oldu güsel gözlümü sadece web den görüyom

oo neler yapmadikki 2 haftaya neler sigdirmadikki.. hele bir bucuk sene aradan sonra :)
sinemaya, konsere, alisverise, mobilya almaya, yemek yemeye gittik, kolkola gezdik herseyi birlikte yaptik.. bazen oldu sirf beraber kalabilmek icin arabayla 1-2 saat bos bos turladik sehri :) basbasa kalcak baska yerimiz yoktu :)
cook güzeldi hersey... ama havaalaninda beni ugurlayisi gitmiyo gözümün önünden temmuzda görecegim tekrardan evlenip yaninda kalacam :) cok özledim onuuuuu

Herşey çok güzel de.. O havaalanındaki uğurlayış çok kötüüü bunu ben de yaşıyorum malesef..
Keşke onunlayken zaman dursaaa
Ama sizin az kalmış kavuşuyosunuz tamamen darısı benim başıma

genelde yazları caddebostan sahilde geçiriyoruz. cumartesi buluştuk sevgilimle ne zamandır caddebostana gidemiyorduk. sahilde oturduk biraz. ama hava güzelken bir anda bozuldu maalesef ordan bağdat caddesine geçtik. ordanda kadıköye gittik oturduk bir yerlerde. çok güzeldi herşey ama gün hemen bitti yine her anımız ne güzel geçiyor . keşke hep yanımda olsa

aşkımla en son 4.5 ay önce buluştuk
gezdik dolaştık koklaştık yemek yemeye bilee zaman yoktu geldi ve gitti 1 aay sonra buluşacağız inşallah

ayy canim benim darisi senin basina ins. en kisa zamanda seninde sevdigine kavusmani dilerim..
evet bende öyle diyorum onunlayken keske suan zaman dursa desemde durmuyor.. cooook cabuk geciyor ama onsuzken yaavaaass yavass geciyor yaa..

sizde hasret cekiyosunuz anladigim kadariyla.. gurbette olan kim? senmi?
ben yurtdisindayimda.. isvicre.

Amin.
İnşallah tüm sevenler kavuşsun
Evet di mi zaman dursa ve hiiiç geçmese keşkeee..
Ben almanyadayım malesef.. bide zaten almanyayıda sevmiyorum bide onun hasretiiii mahvediyo beniii

Amin.
İnşallah tüm sevenler kavuşsun
Evet di mi zaman dursa ve hiiiç geçmese keşkeee..
Ben almanyadayım malesef.. bide zaten almanyayıda sevmiyorum bide onun hasretiiii mahvediyo beniii

topigi dagitmamak icin özelden mesaj atayim dedim canim.. :) ama mesaj sayim yetersizmis...

ben isvicredeyim ama almanyaya cok yakinim. almanyanin neresindensin sorabilirmiyim?

2 haftadır yüzünü görmüyorum bu ara kızgınım en son omzunda ağladım kızdım bağırdım dayanamadım bu ara sinirlerim bozuk biraz..bu cumartesi buluşacağım aramız limoni umarım düzelir

arkadaşlar sizce çiftler çıkmaya başladıktan ortalama ne kadar süreden yakınlaşmalılar,el ele tutuşma,sarılma,öpüşme vs

ya benm erkek arkadaşım çok düşkün böyle şeylere ve biz daha çıkalı 3 hafta olmamışken öptü beni.üzülmekte haksız mıyım sizce???bu derdimi yalnızca sizlerle paylaşabilirm en yakın arkadaşıma dahi söylemedm. bide benle sevişmek istediğini söyledi.ben 23 yaşındaym o 25 ikimzde üniv okuyorz. ne yapmalı bilmiyorm ama en son ayrılmak istediğimi söyledm bu yaşananlardan dolayı. ama kalbim pek öyle demiyor çünkü uzun süre yalnızdm ve artk yalnız olmak istemiyorm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…