aşkınızla son buluşmanızda neler yaptınız?

daqıtım izininin Son qünüydü sabahtan buLuştuk kahvaLtı ettik..istanbulu ve denizi özledim dedi sahile gittik oturduk ikimizede dokunsan aglama moduna geldik:)
asker anılarını anlattı bende dinledim gerçekten çokda güldümmmm orda da uslu durmamış:)
tekrar bişiler yedik sonra en yakın arkadaşı geldi beraber nargile keyfi yaptık..akşam oldu beni eve bıraktılar
ve bidahaki buLuşmamız 67 gün sonra...

en son 17 temmuz da görüşmüştük, ve bu görüşmede o benim ailemle tanışmıştı eyvahedigeldismile inşallah 3 gün sonra yeniden görüşücezzzz zemuszemus

ben onu 1 hafta goremicem saniyordum isinden dolayi. 2 gun gormedik birbirimizi. odamdaydim muzik dinliyordum sonra annemin cagirdigini duydum mutfaga bi girdimki o karsimda :1shok: surpriz yapti dayanamamis cok ozlemis :asigim: buyuk bi risk almisti ama... herzamankigibi superdi. oturduk, konustuk, gulduk, eglendik, opustuk, koklastik. yanimda olmasi o kadar huzur veriyoki... mutlulugum o benim :asigim: simdi 3 bucuk gundur gorusmuyoruz cok ozledimmmm ama pazartesi gorcem onu ins :asigim:

ben yeni geeldim eve valla-tatlicadiarzu-
rakı-balık yaptık narlıdere'de:içelim:
ve saatlerce referandumu konuştukvereliniortak
gayet keyifli bir izmir akşamı işte

Çok eğlenceli bir yemek yedik :) Hızlı ve çok yiyemiyorum diye de fırça atmıştı bana :) Sonrada omuzumda uyuya kaldı canım benim

haha komedi gibi...
bayramın 1. günü etraftan süslü püslü insanlar bayram ziyaretine giderken biz arabanın içinde burnuma baktık. sevgili! doktorum dikiş unutmuş da içinde sen çekcen ben çekcem derken baya oyalandık ben mızmızlandım fln en sonunda kendim çektim o sırada da insanlar acaip acaip baktılar bize napıyo bu deliler diye

Bayram ziyareti yaptık, Bizim evde nargile içtik, halasında makarna yedik, kuzenleriyle ps2 oynadı.. Ben uyukladım.. sonra motorla eve Bıraktı Beni..

ay bn sewglmn ynına gttm ankraya bi sürü gezdiik sonra kocamaaaan bi yemek yedk doydu göbüşler snra biraz öpüştuk koklaştık akannehir trenime bnp gldm ayrlma faslndan ya:gitme:

bizde en son 3 hafta önce grüşmüştük
istanbuldan yanıma gelmişti... kaydirigubbakcemile2
önce bi güzel yemek yedik cokacimcoook
sonra gençlik parkının gezdik
bitanem yol yorgunu olduğu için omzumda uyudu 1 saat kadar kaydirigubbakcemile3 :asigim:
uyanınca tekrar gezdik,dondurma yedik :icecream: bol bol sohbet ettik Şeniz
ve ayrılık saati geldiğinde ağlaya zırlaya vedalaştık :2: mafoldumben :gitme: senağlama :a015: :çok üzgünüm:
amaaaaa aşkoşum yarın gene geliyor Şeniz delikafadulden hihoyyyt sırnaşık şey :sm_cool: :teytey: :dance: :asigim:

30 mayıstı..... taksimde bi cafede bişeyler yedik içtik, ordan galata eminönü sirkeci gezdik.... onun yanında mutluydum ama her mutlu şey bigün biter.... pffff ((

2 hafta önce bugündü dağıtım iznine gelmişti sevgilim... Naıl özlemiştim, sarıldım, öptüm, kokladım, dışarı çıktık el ele gezdik yemek yedik ümitköye gittik... Hiç bitmicek gibi yaşadık o 1 günü. Sonr askere yolladım bebeğimi.. Burnumda tütüyor ah bi gelse mafoldumben

Ordu'ya gidiyordu kuzeniyle beraber uğurladık onu.
Öptüm son defa baktım ve el salladım...
Gitti...
25 aralığa kadar da göremeyeceğim :sinifsinif:

08.09.10 'da yemin treninden bigün snra görmeye gitmiştm bebegimiii 3 saat fln birlikteydk hemen geçtii gitti o süre ve yne ayrıldkk ama 18 ocaktn snra aşk hep bnmleeeeeeeeeeeeee

2 gün önce görştük ... yarında görüşücez sohbet muhabbet işte cafelerde...ay ama değişik şeyler yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…