aşkınızla son buluşmanızda neler yaptınız?

bazı arkadaşlar yadırgamış sorumu ama bu benm başıma geldi hiç istemezdm böyle olsun . yalnız kalmaktan korkuyorum ve yalnız kaldığımda cok sıkılıyorm hayattan. aklım başımda ama bu ilişkinin nereye gideceğini kestiremiyorm. o kadar kötü biri değil en son özür diledi bundan sonra sen istemedğn sürece sana dokunmayacağm, seni kaybetmek istemiyorum dedi.ben bir şans daha verdim devam ediyorz şu anda. istanbul da şuaralar ve telefonda beni özlediğini bana sarılmak istediğini söylüyor sürekli bundan da rahatszlık duyuyorm yani sürekli sarılmak istediğini söylemesnden ama katlanıyorm belki yola getirebilirm diye (

sevdiceğizim kardeşiyle kardeşine spor ayakkabı almaya gitmişlerdi bende gittim 3 müz ayakkabı baktık.sonrada 5 D sinemaya gittik şimdi görüşmeyeli 1 hafta oluyor uzunca bi zamanda görüşemicez ah ah çok özledim

askere gidecekti konuştuk görüştük vedalaştıkson kez dönüp o bana baktı ben ona baktım gitti.2 saat sonrada otobüse bindi benden uzağa gtti

askere gidecekti konuştuk görüştük vedalaştıkson kez dönüp o bana baktı ben ona baktım gitti.2 saat sonrada otobüse bindi benden uzağa gtti
aynen ya askere gidecekti.sabah kahvaltıya gittik sonra beni eve bıraktı vedalaştık..sarılıp ağladık.. vee gitti

maç izledik maç izlerken yemek yedik maç izlerken tatlı yedik ve maç izlerken çayımızı içtik sonrada beni evime bıraktı

askerciğimin yanına gitmiştim en son 17 nisanda gördüm
bütün gün yedik içtik, sahilde dolaştık, o gün soğuktu ama soğuğu hiç hissetmedik
sonra akşam yemeğimizi yedik tvde futbol maçı vardı, çok severiz ikimizde yorumlar yapa yapa izledik
vakit dolunca beni otobüse bindirdi, o da askeriyeye geri döndü ve tekrar ayrıldık
şafak 13

sabah kalkıp dışarıda çok guzel bır kahvaltı yaptık..

sonra parktakı çimlerın çekım alanına kapıldık ve gıdıp banka oturduk..güneş yüzümüze vuruyordu..kısık gözlerle ılerıye daır komık hayaller kurduk..

sonra satıcı çocuklar geldı..pamuk şeker alıp,annesının yanında oynayan çocuklara verdık..

süt mısırları mıdeye ındırdıkten sonra,arkadaşla buluştuk..yolculuğu beraber geçireceklerdı..sıcak bırşeyler içmeye gıttık..

ilerıye daır planlarımızı,düğünu,askerlığı konuştuk..sonra saat geldı..

ben evıme dönmek zorundaydım..otobuse bınenn ben oldum..asker oydu ama benı o uğurladı..

otobusten ınıp ınıp sarıldım gıdene kadar..

ve o kısa veda sözu;

"allaha emanet ol bebeğim"..

eve dönerken boğazımdakı o acı hıssı unutmadım..alnımda dudaklarının sıcaklığı..ah hasret..:85:

Ders çaliştik, yemek yaptık BeraBer.. korku filmi izledik.. semumu.. iğrençti.. iygg.. sonra dişari çıkıp orman meyveli milkshake yedik.. kavga ettik.. Bariştik.. şarap içtik.. çok özledim kuzumu, 5 gün göremicem.. 5 gün sonra da şeBnem ferahın konserine gidecez allah izin verirse..

En Son Evde Kahvaltı Yaptık.. Akşam İşe Gittik Eli Kulağında Eve Gelmek Üzeredir.. Birazdan da Yemek Yiyeceğiz !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…