arkadaşlar sizce çiftler çıkmaya başladıktan ortalama ne kadar süreden yakınlaşmalılar,el ele tutuşma,sarılma,öpüşme vs
ya benm erkek arkadaşım çok düşkün böyle şeylere ve biz daha çıkalı 3 hafta olmamışken öptü beni.üzülmekte haksız mıyım sizce???bu derdimi yalnızca sizlerle paylaşabilirm en yakın arkadaşıma dahi söylemedm. bide benle sevişmek istediğini söyledi.ben 23 yaşındaym o 25 ikimzde üniv okuyorz. ne yapmalı bilmiyorm ama en son ayrılmak istediğimi söyledm bu yaşananlardan dolayı. ama kalbim pek öyle demiyor çünkü uzun süre yalnızdm ve artk yalnız olmak istemiyorm
aynen ya askere gidecekti.sabah kahvaltıya gittik sonra beni eve bıraktı vedalaştık..sarılıp ağladık.. vee gittiaskere gidecekti konuştuk görüştük vedalaştıkson kez dönüp o bana baktı ben ona baktım gitti.2 saat sonrada otobüse bindi benden uzağa gtti
aynen ya askere gidecekti.sabah kahvaltıya gittik sonra beni eve bıraktı vedalaştık..sarılıp ağladık.. vee gitti
maç izledikmaç izlerken yemek yedik maç izlerken tatlı yedik ve maç izlerken çayımızı içtik sonrada beni evime bıraktı
maç izledikmaç izlerken yemek yedik maç izlerken tatlı yedik ve maç izlerken çayımızı içtik sonrada beni evime bıraktı
maçta uzatmalar olmuş sanırımepey bir uuzn sürmüş
çok kızmışsınah bu erkeklerrrrrrrrrr....
deli oldum deli
sorma ya ah ki ne ah
ayy kıyamam yaboşver cnm seviosun oda sevio yanında ya gerisi önemli deil bigünde beraber maç izleyin napalım erkek milleti işte bazen insanı deli ediolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?