senin de çeyizin nerdeyse tmm gibi bişi:)Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah..
canım o çok kullanışlı ben çok memnunum ve çok şık duruyor
oyle canım kafam rahatlasın ıstedım yaza doğru onlarla ugraşmak ıstemedım.
ayrıca eksık var hala evın eksıgı hiççç bıter mı
gercekten mı canım ayy cok mutlu oldum şimdi hala gozbebeğim o benım
rengınde solma falan yapmamıştır inşallah ???
bitmez bitmeeeezz evin eksileri :)aman bitmesin zaten,sonra karı koca uğraşcak bişi bulamayıp birbirimize sararız:)
Güle güle kullan canım hepsi çok güzeller maşallah ben evliyim daha ben bile bitiremedim çeyizimibu yıl evimize çıkacağız Allah izin verirse liste yaptım 6 senedir al al bitiremedim
yok yok ben memnunum tatlım hatta herkes hayran o örtüme mavi çiçekli benimki side
hayırlısı olsun sızın ıcın canım allah huzurla oturmayı nasıp etsın yenı evınızde
annem 40 senedır evlı o bıle bıtıremıyor düşünün her carsıya cıktıgımızda bırşeyler alıyor babamdan gızlı gızlı
ayy canım ya gule gule kullan sende pekı markası aynı mı acaba ben evkurdan aldım markasını unuttum ama şimdi :26:
amin cümlemiz canım erkekleri hiç söylemeyin bende hastalık artık kabul ediyorum eşimde hep kızdırıyor beni alıyorsun alıyorsun listeden hiç birşey eksilmiyor diye
benim annemde benden dolayı kendine bişi alamıyo bu aralar malesef :)bizde annemle aldımız bazı şeyleri babama söylemiyoruz..mesela günlük yemek takımı ve çatal bıcak takımını söylemedik sonra misafir için olanları aldıramazdık :)erkekler pek anlamıyo böyle şeylerden ve her zaman zurnanın son deliği görüyolar:)
aynen ya bende hem nişanlıma hemde babama soylemıyoruz.nişanlım için bır tane caydanlık olsa yetermiş mesela babam içinde bu kadar kırılacak eşyayı neden aldın ya taşınırken kırılırsa dıyor analamıyorlar gelıncıklerım anlamıyorlar
hiç bakmadım ki tatlım ya bende unuttum bizim burda saray çarşısı diye biryer var bütün düğün çeyiz alışverişlerini ordan yaparlar içeriye girdin mi çıkamazsın ordan almıştım 5 sene önce bide
aynen ole canım benım alma alma derler sonra gunluklerı cıkarınca mısafıre bunları neden cıkardın derler
hiç unutmam niaşnlıyken karacadan aldığım kahvaltı tknı kargo getirdi salona koydum babamda görmedi çarptı ve ayağıyla tekrar itekledi farkettikten sonra şunlara bir ton para veriyorsunuz diye çok zoruma gitmişti
tahmın edeyım bakayım tutacak mı canım gullu yada çiçeklı olanlardan mı cay tabakların avcaba ??hehehevet ya çok alem şu erkekler ya..ama babam var ya benim zevkimi tamamen çözmüş durumda geçen gün bana çay tabağı almış porselen ve çoook şık ama 6 tane işte:) sana çok misafir gelmez yeni gelinsin diyo ne vardı alaydı 6 tane daha tam takım olurdu:)
tahmın edeyım bakayım tutacak mı canım gullu yada çiçeklı olanlardan mı cay tabakların avcaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?