aşkla aldığım çeyizlerim :))

kızlar coutry tarzı bır ev istediğim için yatak örtümle başladım şimdilik işe nasıl? bugun 69 tlye aldım...

kızlar annemındı aslında bu arçelik süpürge ama annem sulu oldugu için kullanamıyor yanı
ona suyunu dök doldur zor gelıyor çalı süpürgeyle süpürüyor yada halıları kaldırıyor onun yerine yanı düşünün
bana bunu sana vereyım dedı bende başta ogren kullanmayı falan dedım ama baktım alacak cok tamam dedım artık ne dıyım
bedavadan süpürgem oldu

canım bedava bulunca hiç sesini çıkarmıycan güle güle kullan yeni çeyizciğini

yatak örtünü çok beğendim benimde buna benzer yeşil-pembe karışımı bir yatak örtüm var gelinlik tipi süslü abartılı olanları sevmiyorum bunlar çok güzel

yatak örtünü çok beğendim benimde buna benzer yeşil-pembe karışımı bir yatak örtüm var gelinlik tipi süslü abartılı olanları sevmiyorum bunlar çok güzel
evet canım bende sevmıyorum düğünüm yazın olacak bende o yuzden sadece gelın pike takımı aldım. hem daha zarif hemde daha kullanışlı.

kızlar gecen cumartesı annem ablam ben nerdeyse çarşıyı talan ettik :) bakın mutfak ıvır zıvırlarımı toparladım gibi

Eklentiler

• $images (3).webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 69
  • $images (1).webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 55
ahşaplar

Eklentiler

• $images (2).webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 63
  • $images (4).webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 56

Eklentiler

• $images (8).webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 64
  • $indir.webp
    4 KB · Görüntüleme: 62
  • $indir (7).webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 55

desenı buna benzıyor ama daha küçük çiçeklisinden

küçük muffin kapları aradım ama istediğim gibi bulamadım

ay aldıklarım ne kadar az gözüktü şimdi gözüme halbuki onları taşırken cok zorlandık ve daha coktu sankı
kesin unuttuklarım vardır aklıma gelırse eklerım ama tanı bazı şeylerden ıkışer ucer tane aldık bundan dolayı ole gelmiş olabılr.
eksiklerim var hala sırada gunluk çkb, çay seti ve su ve meşrubat bardakları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…