- 22 Aralık 2011
- 761
- 103
- 123
yok canım yanlış tahmin :)ortasında altın rengi çiçek var kenarları da incecik altın rengi..misafir için uygun olur diye düşündüm..ama o dediğin güllü çay tabaklarından alıcam günlük kullanmak için...nedense şu çelik çay tabaklarını hiç sevmiyorum bana okul kantinlerini hatırlatıyo :)
istersen fikir olsun diye bende resim atabilirim aldıklarımı canım farklı şeyler hoşuma gider araştırırım netten çünkü bende
çelıklerden aldım ben mısafır ıcın hatta nişanlımın akrabaları gelırse(farklı ıllerde oturcaz) onlar cok severler cay içmeyı
onlar için ozellıkle. gunluk olarakata ben cam olanlardan aldım. aslında porselen gullulerı cok begenıyorum ama cesaret edıpte alamadım çünkü ucuzdu gullerı falan cıkar dıye düşündüm
haklısın bak aklıma gelmemişti,gülleri çıkabilir ..makineye atmam bende elde yıkarım :)bu arada çay tabaklarımı da ekliyorum şirinciklerime, bakarsın .
olabılır aslında ama şu anda mobılyalara ve gelınlığe takmış durumdayım canım tarzım bellı ama küçük evler için kullanışsız bır tarz
yanı coutry tarzında döşemek ıstıyorum ama bakalım nasıl olacak
gelinliğimi ve yatak odamı göndereyim ozaman nasıl bi model düşünüyorsun gelinlikte canım
tamam canım bakarım zevkle
bırde bırşey sorcam anladıgım kadarıyla sende coutry tarzda bır ev ıstıyorsun yatak alırken bazsız mı tercıh edeceksın?????
ben ıkeada bırcok modelbegendım ama hepsı bazasız bazalı olanlarda modern yataklar bende ole sevmıyorum.
ve bırde gardırop için kapılı mı yoksa sürgulu mu düşünüyorsun canım yıne country için aynı sorun gecerlı
evet bende country tarz için uğraşıyorum ama pahalıya mal oluyo :)yatak bazalı almak zorundayım çünkü yorgan battaniye falan nereye kaldırcam başka..ama direk baza değilde bazalı karyolalar var dışardan sadece karyola gözüküyor öyle alıcam büyük ihtimal..yatakodam çok küçük benim o yüzden kapılı dolap alamam açılmaz kapıları,mecbur sürgülü olucak ve sürgülü modellerde country tarzı uygulanamıyor..mobilya fuarına gitmiştim geçenlerde orda sordum öyle söylediler..ben yatakodamı mobilyacıya yaptırıcam artık nasıl olur bilmiyorum bakcaz bi çaresine..yapılınca fotoğrafını koyarım fikir olur sanada..
aynen canım valla cok ıyı olur bana fotografların hemde bende ıstanbuldayım gıttıgın yerlere bende gıdebılırım.
aynı dert benım yatak odam içinde gecerlı oylekı komıdın şifonyer falan yok o derec yanı
Eki Görüntüle 631770 Eki Görüntüle 631771 Eki Görüntüle 631772 Eki Görüntüle 631773 Eki Görüntüle 631774 Eki Görüntüle 631775 Eki Görüntüle 631776 Eki Görüntüle 631777 Eki Görüntüle 631778 Eki Görüntüle 631779 Eki Görüntüle 631780 Eki Görüntüle 631781 Eki Görüntüle 631782 Eki Görüntüle 631783 Eki Görüntüle 631784 Eki Görüntüle 631785 Eki Görüntüle 631786 Eki Görüntüle 631787 Eki Görüntüle 631788 Eki Görüntüle 631789 Eki Görüntüle 631790 Eki Görüntüle 631791 Eki Görüntüle 631792 Eki Görüntüle 631793 Eki Görüntüle 631794
Bunlarda benimkilerin bir kısmı kızlar belki fikir olur size eksikleriniz varsa yine birbirimize haber ederiz
aynen canım benimde komidin falan olmicak ama Allahtan şifonyer için yer var,çok severim ben şifonyer üstünü süsemeyi,parfümlerimi koymayı :)
senın adına sevındım canım bakalım bende bır tane komıdın sıgdırabılırsem onu alıcam
sonucta o kadar başucu surahısı aldım yoksa onu nerelere koyarım
arzum91107 ceyızınde gercekten nadıde parçalar var hoş secımler yapmışsınkahvaltı takımlarımız aynı ogrencı velılerımı hedıye etmişlerdı sagolsunlar benım için cok guzel oldu paylaşımın ıcın cok teşekkurler.
:26:
sen bırde gelın yatak ortusu almışsın canım ben onun yerıne tactan gelın pike takımı aldım acaba yanlış mı yaptım
ayy ben çok severek aldım o kahvaltı takımı mı resmi varmı canım pike nin ben çok seviyorum bu yatak örtüsünü çok harika duruyor normalde benim yatak örtüm farklıydı yatak odama uymadığı için onu anneme bıraktım bu yatak odasıyla kombin yapmışlar başlığı ile aynı o yüzden almışdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?