aşkla aldığım çeyizlerim :))

istersen fikir olsun diye bende resim atabilirim aldıklarımı canım farklı şeyler hoşuma gider araştırırım netten çünkü bende

çelıklerden aldım ben mısafır ıcın hatta nişanlımın akrabaları gelırse(farklı ıllerde oturcaz) onlar cok severler cay içmeyı
onlar için ozellıkle. gunluk olarakata ben cam olanlardan aldım. aslında porselen gullulerı cok begenıyorum ama cesaret edıpte alamadım çünkü ucuzdu gullerı falan cıkar dıye düşündüm

istersen fikir olsun diye bende resim atabilirim aldıklarımı canım farklı şeyler hoşuma gider araştırırım netten çünkü bende

olabılır aslında ama şu anda mobılyalara ve gelınlığe takmış durumdayım canım tarzım bellı ama küçük evler için kullanışsız bır tarz

yanı coutry tarzında döşemek ıstıyorum ama bakalım nasıl olacak

mabel_la senın içinde bu sıte gecerlı bır bak ıstersen canım

haklısın bak aklıma gelmemişti,gülleri çıkabilir ..makineye atmam bende elde yıkarım :)bu arada çay tabaklarımı da ekliyorum şirinciklerime, bakarsın .

haklısın bak aklıma gelmemişti,gülleri çıkabilir ..makineye atmam bende elde yıkarım :)bu arada çay tabaklarımı da ekliyorum şirinciklerime, bakarsın .

tamam canım bakarım zevkle

bırde bırşey sorcam anladıgım kadarıyla sende coutry tarzda bır ev ıstıyorsun yatak alırken bazsız mı tercıh edeceksın?????

ben ıkeada bırcok modelbegendım ama hepsı bazasız bazalı olanlarda modern yataklar bende ole sevmıyorum.

ve bırde gardırop için kapılı mı yoksa sürgulu mu düşünüyorsun canım yıne country için aynı sorun gecerlı

gelinliğimi ve yatak odamı göndereyim ozaman nasıl bi model düşünüyorsun gelinlikte canım

gelinliğimi ve yatak odamı göndereyim ozaman nasıl bi model düşünüyorsun gelinlikte canım

yoksa senınde mı country???? ay cok sevınırım canım
straplez bır model ust tarafı dantellı altına dogru dantellerı dökulur gıbı gorunen modellerden canım

evet bende country tarz için uğraşıyorum ama pahalıya mal oluyo :)yatak bazalı almak zorundayım çünkü yorgan battaniye falan nereye kaldırcam başka..ama direk baza değilde bazalı karyolalar var dışardan sadece karyola gözüküyor öyle alıcam büyük ihtimal..yatakodam çok küçük benim o yüzden kapılı dolap alamam açılmaz kapıları,mecbur sürgülü olucak ve sürgülü modellerde country tarzı uygulanamıyor..mobilya fuarına gitmiştim geçenlerde orda sordum öyle söylediler..ben yatakodamı mobilyacıya yaptırıcam artık nasıl olur bilmiyorum bakcaz bi çaresine..yapılınca fotoğrafını koyarım fikir olur sanada..

aynen canım valla cok ıyı olur bana fotografların hemde bende ıstanbuldayım gıttıgın yerlere bende gıdebılırım.
aynı dert benım yatak odam içinde gecerlı oylekı komıdın şifonyer falan yok o derec yanı

aynen canım benimde komidin falan olmicak ama Allahtan şifonyer için yer var,çok severim ben şifonyer üstünü süsemeyi,parfümlerimi koymayı :)

arzum91107 ceyızınde gercekten nadıde parçalar var hoş secımler yapmışsın kahvaltı takımlarımız aynı ogrencı velılerımı hedıye etmişlerdı sagolsunlar benım için cok guzel oldu paylaşımın ıcın cok teşekkurler.
:26:
sen bırde gelın yatak ortusu almışsın canım ben onun yerıne tactan gelın pike takımı aldım acaba yanlış mı yaptım

arzum bişi sorcam ocaktan memnunmusun?cam sanırım,bende o modeli beğendim hatta aynı marka ama kullanımı nasıldır bilmediğimden henüz almadım araştırma aşamasındayım..

aynen canım benimde komidin falan olmicak ama Allahtan şifonyer için yer var,çok severim ben şifonyer üstünü süsemeyi,parfümlerimi koymayı :)

senın adına sevındım canım bakalım bende bır tane komıdın sıgdırabılırsem onu alıcam
sonucta o kadar başucu surahısı aldım yoksa onu nerelere koyarım

senın adına sevındım canım bakalım bende bır tane komıdın sıgdırabılırsem onu alıcam
sonucta o kadar başucu surahısı aldım yoksa onu nerelere koyarım

bende aldım başucu sürahisi,komidinim olmicak ama odam öyle küçükki şifonyerim başucumda olucak sürahiyide oraya koyucam :)

ayy ben çok severek aldım o kahvaltı takımı mı resmi varmı canım pike nin ben çok seviyorum bu yatak örtüsünü çok harika duruyor normalde benim yatak örtüm farklıydı yatak odama uymadığı için onu anneme bıraktım bu yatak odasıyla kombin yapmışlar başlığı ile aynı o yüzden almışdık

arzumcumm bu arada kulluklerımız de aynı küçük ve oval yanlarda sıgara koyma yerı var

valla bende gorunce cok sevınmıştım pike takımım da bu

yatak ortunü de gule gule kullan canım çok şık

arzumcum bırde kahvaltı takımının ıcınde yumurtalık yok degıl mı onu almam gerekıyor sankı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…