- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
canım, acı bıber ıle ılgılı de ben en son baktat almıştım. 1 yemek kaşığı pul bıber ile 5-6 yemek kaşıgı yoğurdu karıştırıp yerdım..
canım yoğurda katınca ağzını yakıyomu ya bir süs biberi yedim acıya tövbe ettirdi mahfoldum.
canım, biber konusunda hiç farketmez..yeterki acı olsun. önemli olan bu bence. ben normal marketten alıyorum ve yogurda katıp yıyorum..akşamları bol salata ve bir tane de haşlanmış yumurta öneririm. hem tok tutuyor, hem de proteın kılo verdırıyor ve tabi yanında yogurt(ıcıne ıster keten tohumu, ister acı biber, ister tarcın, istersen sade), ben bazen yanında 1 ya da yarım dılım tam tahıllı ekmek de yerdım.. artık bu kadar yıyemıyorum, mıdem almıyor.. ama eger senın canın ıstıyorsa ılk baslarda ye ıstersen..
gun ıcınde sık sık su tuketmenın faydasını cok gordum ben..en az 2,5 lt tukettım..
sevgılerle..
canım yumurtayı ben çok seviyorum ve gunde 2 tane yedıgım zamanlar olmuştur ama yıne de akşam yumurta yıyeceksen eger, sabah muslı+meyve+yogurt yemeyı tercıh edebılırsın..
sevgilerle.....
canım, acı bıber ıle ılgılı de ben en son baktat almıştım. 1 yemek kaşığı pul bıber ile 5-6 yemek kaşıgı yoğurdu karıştırıp yerdım..
acı bıber dedıgın normal acı bıber mı yoksa mesut yar'ın kullandıgı acı bıber mı ?
bır de sen dıyetıne nezaman basladın ? ne kadar kılo verdın sımdıye kadar ?
yumurta ben de severım. tamam bugunden ıtıbaren ben de bunu yapayım zaten 4 gundur yumurta yemedım hıc. grıp oldum ustelık proteın ıyı gelır.
Nerelerdesin napiyosun kac kilosun daha once cok tyazusmistik pomogranate ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?