Üzüldüm sizin adınıza. Evet bunu çok duyuyorum, herkes maalesef yaşaması gereken şeyleri yaşıyor sizde de buymuşŞu an sizin gibi hiç evlenmemiş olmayı tercih ederdim, zira boşanıyorum 26 yaşımda, bir de çocuğum var onun sorumluluğu...
Herkesin hayatı farklı hikayelerle dolu. Kimi 20de aşık olur, kimi 40ta.. Bir çizelgesi yok bu gönül işlerinin. Benim de liseden beri çevrem evlenen, çocuk yapan sınıf arkadaşlarımla dolu. Onlara bakıp yol alamayız. Canınızı sıkmayın bu sebeple. Evlenmemek de çocuk sahibi olmamak da kadını eksiltmez. Cahilce bir düşünce.
Ayrıca kadından adım bekliyorlar demişsiniz de atın ne olacak ? :)
Mantıklı düşündüğümde zaten bende sizin gibi düşünüyorum. Sonra işte böyle boşluğa düşüyorum, neden her zor anımı yalnız atlatmak zorundayım diye üzülüyorum
Ya ben öyle aşırı pasif felan değilim de, ama sanki erkekler kadının erkeğin peşinden koşmasını istiyor. Beni istiyorsan emek ver ben böyleyim işine geliyorsa kafası. Bu bana ters geliyor
Bir tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bakıyorum etrafıma, cafe de olsun yolda, otobüste vs herkes telefon başında, kimse bi doğru düzgün etrafına bakmıyor. Devir resmen Social Media devri olmuş :)O insanı bulmak için zaman var demek ki önünüzde. Endişe etmeyin.
Peşinden koşmak gibi dememiştim aslında. Adım atmak tanışmaya çalışmak, sohbet etmeye çalışmak, ilgi alanına girmek gibi şeyler :)
Eminim öyledir evet. Ama insan başkalarında o mutlu anları görünce sadece iyi tarafı görmek istiyor :)Mutluluğu bulamazsın zaten o seni bulur. Ayrıca aşk ve evliliği romantik komedi filmi sanıyor insanlar. Olsa ne olur en uzun film 3 saat...
Bunu çok yapıyorum İnan ki :) olmayınca da üzülüyorum sonra.. geç olsun güç olmasın diyorum ama işte sanki zamana karşı savaşıyorumHayırlı bir eş için dua et olur inşallah Allah yuva kurmak isteyene yardım eder
İnşallah gönlüne göre biri çıkar karşına. Üzme kendiniBunu çok yapıyorum İnan ki :) olmayınca da üzülüyorum sonra.. geç olsun güç olmasın diyorum ama işte sanki zamana karşı savaşıyorum
Çok tatlısın :) teşekkür ederim allah hepimizin gönlüne göre verir inşallahİnşallah gönlüne göre biri çıkar karşına. Üzme kendini☹ Sende benim gibi sabırsızsın galiba hemen olsun istiyorsun
Ben inanıyorum isteğine kavuşacağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?