Aşkta yaş farkı önemli midir?

Standart koymak hoşuma gitmiyor ama sayısal baktığımızda 8 -9 yaştan fazlası iyi değil. Gönül sevebilir,buna lafım yok. Fakat ilgi alanları,zevkler, aktiviteler,bulunulan ortamlar ,olgunlukla bakma açısı vs hep farkılılk gösterecektir. O yüzden başta anlaşılmasa da sorun olur.

Erkeğin en azından 3 yaş büyük olması idealdir.

İstisnalar kaideyi bozmaz elbet. Akıl-olgunluk yaşta değil başta kesinlikle, ama yaş da nispeten olgunlu seviyesinde etkili role sahiptir.

sevgilim benden bir buçuk yas küçük... 4yıldır beraberiz.. ben minyonum yasımdan küçük gösteriyorum. o ise uzun boylu falan büyük gösteriyo. görünüs olarak bu sekilde denge saglıyoruz.ayrıca o yasıtlarından çook çookk olgun.. bir birimizi seviyoruz ve sadece nüfus cuzdanımızda karsımıza cıkıyo bu fark o kadar. askta yasın önemi yoktur bence.:69::69::69::69::69:

ahh canımmmm allah bozmasın ya çok mükemmel:69:

biz aşkın yaş maş dinlemediginin en büyük kanıtıyız ben eşimden 10 yaş büyüğüm

Annem hep der erkeqin bi kac yas büyük olması qerek diye erkekler qec olqunlasır der.
Ama bende sewqilimden 2hafta büyüqüm.))

min 3 max 8 erkek büyük olmalı. ama kural değil tabi ki. gönül bu belli mi olur. ama ben prensip olarak kendimden küçüklere bakmam ve ilgimi de çekmez yanii. şimdiye kadar tek sevdiğim oldu o da 5 yaş büyük benden. psikologlar ideal 5 diolar. ama herşeyin standartı olamaz canımmmm :))))))

Sevgilimle aramda 11 yaş fark var:37:
Ben 27 yaşındayım o 38:78:
2 yıldır birlikteyiz:31:
Şu zamana kadar yaşla ilgili bi sıkıntımız olmadı:nazar::nazar:

Tamam yaş farkıda önemli tabiki önemsiz değil ama ondan önemli şeyler var.
Kişilik karakter uyuşması gibi
Aile inanç örf adet uyumu gibi
Karşılıklı sevgi saygı hoşgörü gibi

Birde belli yaşın üstündeki çiftlerde yaş farkı o kadarda sorun olmuyor sanki
Yanii 17 yaşınd a bir kızın 28 yaşında bi erkekle ilişki yürütmesi başka
27 yaşında birinin 38 yaşında biriyle çift olması başka

hiç önemli değil. şartlar belirliyor biraz.

bir de şu var, ben sevdiğim adamı çok seviyorum ki kimseye gözükmeden aşkımı yaşamayı kabul ediyorum. (aramda çok yaş varsa) ötesi kime ne? düşünebiliyor musunuz ne küçük düşürücü bir şey bu?

Back
X