Önceki konunu hatırlıyorum canım.. Demek ki değiştim lafları falan hikayeymiş
Boş ver iki gün sonra tekrar ararsa kabul etme.. Bu ne ya oyuncak mı bu.. hiç mi tuvalete gitmemiş,yemek yememiş,insan yerken msj atar.." Meşguldüm bütün gün cevap yazamadım" mış!! He he biz de yedik
Hayırlısı..En azından bir şans verdin ve gördün..Aklında kalmayacak. Üzülme sakın,değmez..
saol cnm cevabın için..bende öyle düşünüyorum hiç mi yemek yememiş bi ara vermemiş..anlam veremedim
Bende aradan baya vakit geçti mesaj attım ilerde ikimizde üzüleceğimize bitirelim başlamadan dedim.Böyle ilgisiz ben yapamam dedim.O da sen bilirsin fikrin değişirse ararsın demiş.Hiç cevap vermedim.Bu arada yıllar sonra geri dönen oydu bana..Lisede 1 ay çıkmıştık aradan 8 yıl geçti ben başkalarıyla o başklarıyla oldu.Ciiddi düşünüyorum niyetiyle geldi bana.Bende eski haliyle değerlendirmeyeyim onu diye bir şans verdim ama daha ilk aylardan böyle yaptığı için bitirdim.Hata mı etmişim sizce..Yorumlarınızı bekliyorum kızlar..
Ciiddi düşünüyorum niyetiyle geldi bana.Bende eski haliyle değerlendirmeyeyim onu diye bir şans verdim ama daha ilk aylardan böyle yaptığı için bitirdim.Hata mı etmişim sizce..Yorumlarınızı bekliyorum kızlar..
ay sinir oldum
sanki sen yalvardın nolur tekrar deneyelim diye
şuna bak
dengesiz işteaynen cnm sanki ben yalvardım da gıcık oldum ya..hem görsen yanımdaki hareketlerini elimden tutmaya çalışmalar falan..anlam veremedim nasıl bişi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?