Aşkta yine hüsran:(

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
48
İzmir
Selam kızlar daha geçenlerde konu açmıştım biriyle konuşmya başladım diye herkes bir şans vermelisin liseden beri değişmiş olabilir demişti..Aradan 8 yıl geçti o üniversiteyi bitirdi bende bu sene son sınıfım..Dün iş için istanbuldaydı.Bir gün öncesinde ben sıcak bir mesaj atmıştım buna cevp vermedi,sabah oluncada mesaj falan yok taa ikindi 4 buçuk gibi bir mesaj atmış.Kusura bakma arama sürem olmadığı için arayamadım diye.Bende dedim ki sorun değil başkada birşey yazmadım sinirlendim çünkü insan akşma kadar bir mesaj atmaz mı.Bu arada daha konuşma aşamasındayız sevgili değiliz sadece ben süre istedim ondan tanıyalım birbirimizi diye.Sonra bende bu davranışına sinir oldum onun beni ikna etmesi gerekirken peşimden koşması gerekrken ben sitem eden kız durumuna düştüm ilgisizliğinden.Neyse dedim ki ben mesaj attım akşam oldu yaşıyor musun diye o da ben yaşıyorum sen demiş.Bende yoğunsundur diye sesimi çıkarmadım dedim.O da evet çok yoğunduk yağmur vardı misafirliğe de gittik annemle uçağa zor yetiştik demiş.Bende dedim ki mesaj atmak ta çok zor ya:) dedim.O da zor değil tabikide sanki gezmeye gittim oraya iş için gittim falan demiş.Bende aradan baya vakit geçti mesaj attım ilerde ikimizde üzüleceğimize bitirelim başlamadan dedim.Böyle ilgisiz ben yapamam dedim.O da sen bilirsin fikrin değişirse ararsın demiş.Hiç cevap vermedim.Bu arada yıllar sonra geri dönen oydu bana..Lisede 1 ay çıkmıştık aradan 8 yıl geçti ben başkalarıyla o başklarıyla oldu.Ciiddi düşünüyorum niyetiyle geldi bana.Bende eski haliyle değerlendirmeyeyim onu diye bir şans verdim ama daha ilk aylardan böyle yaptığı için bitirdim.Hata mı etmişim sizce..Yorumlarınızı bekliyorum kızlar..

Fazla anlam yüklememiş demekki e hadi bi deneyelim modundaymış
Yada boş anına denk gelmişti maksat takılmak olsun diye düşünmüşte olabilir,aman boşver...

Önceki konunu hatırlıyorum canım.. Demek ki değiştim lafları falan hikayeymiş :ssz:

Boş ver iki gün sonra tekrar ararsa kabul etme.. Bu ne ya oyuncak mı bu.. hiç mi tuvalete gitmemiş,yemek yememiş,insan yerken msj atar.." Meşguldüm bütün gün cevap yazamadım" mış!! He he biz de yedik :19:

Hayırlısı..En azından bir şans verdin ve gördün..Aklında kalmayacak. Üzülme sakın,değmez.. :ssz: :ssz: :ssz:

Önceki konunu hatırlıyorum canım.. Demek ki değiştim lafları falan hikayeymiş :ssz:

Boş ver iki gün sonra tekrar ararsa kabul etme.. Bu ne ya oyuncak mı bu.. hiç mi tuvalete gitmemiş,yemek yememiş,insan yerken msj atar.." Meşguldüm bütün gün cevap yazamadım" mış!! He he biz de yedik :19:

Hayırlısı..En azından bir şans verdin ve gördün..Aklında kalmayacak. Üzülme sakın,değmez.. :ssz: :ssz: :ssz:

saol cnm cevabın için..bende öyle düşünüyorum hiç mi yemek yememiş bi ara vermemiş..anlam veremedim:(

saol cnm cevabın için..bende öyle düşünüyorum hiç mi yemek yememiş bi ara vermemiş..anlam veremedim:(

Rica ederim canım.. Sanırım fazla ciddiye almıyor belki genel olarak herkese karşı böyledir..Cevap vermez, aramaz..ama kendi işi olsa sen cevap vermesen kıyameti kopartır.. sinir olurum öyle insana.. :20: :ssz:

Doğrusunu yapmışsın..Zaten o kişinin sana verdiği cevap bile ayrılmakla en doğru kararı verdiğini gösteriyor..

Bende aradan baya vakit geçti mesaj attım ilerde ikimizde üzüleceğimize bitirelim başlamadan dedim.Böyle ilgisiz ben yapamam dedim.O da sen bilirsin fikrin değişirse ararsın demiş.Hiç cevap vermedim.Bu arada yıllar sonra geri dönen oydu bana..Lisede 1 ay çıkmıştık aradan 8 yıl geçti ben başkalarıyla o başklarıyla oldu.Ciiddi düşünüyorum niyetiyle geldi bana.Bende eski haliyle değerlendirmeyeyim onu diye bir şans verdim ama daha ilk aylardan böyle yaptığı için bitirdim.Hata mı etmişim sizce..Yorumlarınızı bekliyorum kızlar..

Lisede bir ay denemişsiniz olmamış aradan yıllar geçmiş, "Ben böyle ilgisiz yapamam başlamadan bitirelim" sözünüze karşılık "Fikrin değişirse ara" demiş...

Meali; "Ben böyleyim, fikrin değişir de canım isterse arayıp istemediğinde aramadığımda mızmızlanmayacaksan gel"...

Buna rağmen "Bitirdim hata mı etmişim sizce" diyorsunuz... Siz bitirmişsiniz ama o başlamamış bile... "İlgi gösteririm, elimden geleni yaparım" dememiş, "Bu halimi çekeceksen ne ala ararsın, çekmezsen de sen bilirsin" demiş, hata yapıp yapmadığınızı sorgulamak için onun sizden bir şans istemesi lazımdı, onun da o taraklarda bezi yok... Diyeceksiniz ki "Bana gelen oydu, kendi ciddi niyetteydi" vs... Eskilerden gelenleri gönderin, değerli vaktinizi harcamayın... O kişi kaderinizdeyse sizden mesaj atacağı üç beş dakikayı esirgemez ama olacağı yoksa da işte böyle ne yapmaya çalıştığını anlayamaz, neye uğradığınızı şaşırırsınız... O boşvermiş, siz de boşverin...
:ssz:

en güzelini yaptın bnecede...ilgi olmazsa olmaz
hele ilk zamanlarda daha önemli....
eğerkii bir daha gelirse...ki gelicektir ve bu sefer daha ilgili davranıcaktır....buyuk ihtimalle
ciddiye alma! derim ben...

Demekki cidden degismemis canim.. hic üstüne düsme, bosver daha simdiden ilgiye basmali oldugu zaman baska seylerle ilgilenip mesaj atmiyorsa sorunlu bir iliski olur.

Ciiddi düşünüyorum niyetiyle geldi bana.Bende eski haliyle değerlendirmeyeyim onu diye bir şans verdim ama daha ilk aylardan böyle yaptığı için bitirdim.Hata mı etmişim sizce..Yorumlarınızı bekliyorum kızlar..

hata yok bence ortada. balık bastan kokar bulasma onundekı maçlara bak derim.

tipik boga erkegi'' bn gelmem geliceksin ben atmam atıcaksın''bn bilmm sen bilirsen burdayım ayagı hadi canım hadi yol orda diceksin salla güzelimmm kendi kaybeder :)

ay sinir oldum
sanki sen yalvardın nolur tekrar deneyelim diye
şuna bak :47::47:

aynen cnm sanki ben yalvardım da gıcık oldum ya..hem görsen yanımdaki hareketlerini elimden tutmaya çalışmalar falan..anlam veremedim nasıl bişi bu
dengesiz işte
tam uzak durulması gereken erkek tipi

Back
X