- Konu Sahibi AskveOglum
-
Canım sen bebeişi emzirmiyordun değil mi?
Sirke gaz yapıyor hem kendine hem bebeğe ya....
Kilo vermen başladıysa gerisi gelecek o zaman
Çok sevindim canım senin için....
Hastalığın da inşallah tez zamanda geçer...
Allah şifanı versin...
metobolizma hızlandırıcı çay:
1 elma dörde bölünmüş
1 limon dörde bölünmüş
karafil,tane karabiber,zencefil,isterseniz kabuk tarçında koyabilirsiniz.zencefil yağ yaktığı için mutlaka kullanın bu çayı 3 lt su ile kaynatıp süzün buzdolabında 2 gün saklayabilirsiniz içeceğiniz zaman cezveyle ısıtabilirsiniz ben böle yapıyorum günde 3 bardak yemekten sonra,çok terliyorum gerçekten işe yarıyacak gibi 1 ay deniycem bakalım gelişmeleri yazarım..
canim ben her$eyi denedim olmayinca olmuyor, birçok topikte kizlar buna $ahit..çok ara$tirdim ama olmuyor i$teanlatayim
hamur i$i çok nadiren yerim yedigimdede sadece yarim gözleme veya yarim lava$ yerim (ayda yilda bir)
pilav makarna ekmek sade tadimlik yerim, yani en fazla 2 ka$ik veya günde 1 dilim ekmek
gazli içecek veya meyve suyu gazoz limonata falan hiç içmem hatta tadina bile bakmam
günde 3 litre su içerim
spor yapamadigim zaman yürüyü$ yaparim, ansansör falan kullanmam hatta 7. kata bile merdivenle çikarim
kizartma hiç yemem, eger ba$ka yemek yoksa peçeteyle yagini alip yerim ama sadece tadimlik
hiçbir zaman bir ögünde bir tabak yemek yemem
çayi kahveyi $ekersiz içerim
peynirlerin light olanindan yerim
tek lüksüm günde 1 tatli ka$igi, en fazla 2 ka$ik çikolata
daha ne olsun elimden geleni yapiyorum, eger o bir ka$ik çikolatayi yemezsem enerjim kalmiyor ögrenciyim sürekli sinavlarim oluyor
canim bu mesajimi gördünmü?
önümüzdeki hafta doktora gidecegim zaten, gördün degilmi ne kadar dikkat ettigimi? daha fazlasini inan yapamiyorumçok halsiz dü$üyorum ak$ama dogru
ya$im 22 ögrenciyim
önümüzdeki hafta doktora gidecegim zaten, gördün degilmi ne kadar dikkat ettigimi? daha fazlasini inan yapamiyorumçok halsiz dü$üyorum ak$ama dogru
ya$im 22 ögrenciyim
çok sağol canım
dr gidincede paylaşırsan çok sevinirim ben çok kaçırıyorum yaa düzene girmem lazım,ben bide öğün atlıyorum öğlen bişe yemiyorum atıştırıyorum ondan galiba düzen şart...
tebrikler cnm..güzel gidiyorsun..
diyet listeni merak ettim bende gitmeyi düşünüyorum..
şuanda 65 kg .vermem gereken 10 kg var..takıldı gitmiyoooooo
boyum 1.55 kilomda 63
bugünlerde kafayı yemek üzreim benim birde vücudum çok ödem topluyo ellerim ayaklarım çok şişiyo beşibiyerde içiyorum o biraz rahatlatıyo sizdede oluyomu şişlik,ben 5 kiloyada razıyım yeterki azıcık verebileyim,çok üzülüyorum çok bide 2. çocuğu istiyo eşim iice daralıyorum korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?