valla ev ve araba almayı hayat amacı edinmek bir tek bizim gibi ülkelerde var, sahsen ben hayatımı bu dünya üzerinde kalacak tas toprak cimento ıcın de market indirimi kovalayarak geçirmek istemem, hayat bu mu yani, bu kadar sığ bir sey ıcın mi dünyaya geldik. Ben de lisede para biriktiriyordum mesela iPhone alabilmek için her gün 5 lira 10 lira kenara koyuyordum, tabii ki bazı şeylerden feragat etmeden bazı şeyleri elde edemeyiz ama uc günlük dünya yani ne biliyim

hayatı zindan etmeye değmez ev alıcam diye. bosver bence eviniz olmasa da olur, guzel bir araba alın kirada bile olsa guzel bir evde oturun, illa oturacağınız bir eviniz olmasına gerek yok bence. Yatırımlık alabilirsiniz. Bizim burada da evler 10-15 milyon arası değişiyor mesela, oturduğumuz ev kendimizin ama bizim oturmadıgımız kira aldıgımız evlerimiz var onlar daha kucuk ve annemler daha önceden almıs oturma amaçlı olmadan yatırım amaçlı ve eskiden daha uygunmuş fiyatlar malum dövizden de. Sonra iste atıyorum ikisini satıp buyuk ev alırsın vs. Simdi onlardan da guzel kira geliri elde ediyoruz, simdi kucuk evler alın kiraya verin mesela öyle bir seyler olabilir