- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
11500 lira giren evden kenara üç kuruş atamadiysaniz tabii ki ne ev sahibi olursunuz, ne araba.
Saçın, savurun paranızı. Neden yakınıyorsunuz ki??
Elime bundan çoook daha az para gecmesine rağmen her ay iki üç gram altın almazsam rahat etmez benim içim. Siz de maaşı alır almaz bir altın hesabına 3-5 gram altın atabilirsiniz...
Ya da benim onerim
Sadece 3 ay kemer sıkın ve kendinizi gerçekten bir harcama detoksuna alın. Kisabileceginiz her şeyden kısın, zaten pandemi de var, çok masraf yapacak şey yok... Bu 3 ayın sonunda da biriken parayla şehrin çok merkezi olmayan, gelişmeye yakın bir yerinden bir arsa alın. Arsa pahalli bir şey değil, ben zevkine bazen arsa siteleri geziyorum boş vaktimdeTrendyol gezmekten iyidir. Bak, burada 20 bine Fethiye'den müstakil Tapu satmislar mesela . gerçekten tahmin edilemeyecek kadar güzel parçalar çıkabiliyor 'ihtiyactan satilik' , özellikle miras zamanı, satıp kurtulmak istiyor insanlar.
Böyle bir yerden arsa alsan ve her ay seni hiç zorlamayacak kadar altın alsan, ya da kripto paralar var, ben çok anlamadığım için o ise hiç girmedim ama altinin yanında, bazı aylar için de sizi hiç zorlamayacak miktarda, birkaç bin liralık bir kripto para alsaniz , birkaç sene sonra hepsini satıp peşinat yapıp güzel bir ev için kredi cekebilirsiniz.
Yani, alanlar böyle mal mülk sahibi oluyor. Atadan dededen bir şey kalmamış size, belli ki 'varken ye,yokken kıs' genlerine sahipsiniz. Bu genleri sonraki nesillere aktarmayın da, en azından siz ileriki nesile bir şeyler bırakın , derim ben.
Canım bu paylaştığın hesap goygoydan başka bir şey değil bence. Fethiye'de değil Fethiye'nin etrafındaki ilçelerin en ücra köyünde dahi bu fiyata arsa alman imkansız
Son düzenleme: