- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
soyledigim gibi ben tek kisiye yonelik yorum yapmis olsaydim eger alinti yapardim, cekinmezdim. sizinki bu konuda gecen tek bir cumle ama ben bu minvaldeki konulara gelen genel yorumlara yonelik bir elestiri yaptim. siz soylediginiz seyin arkasinda olabilirsiniz, madem beni de alintiladiniz o zaman soyleyeyim cok itici bir cumle kurmussunuz. ama o kisinin dusunceleri sizin o cumlenizle degismeyecegi gibi sizin tavriniz da benim bu yazdiklarimla degismeyecek o yuzden ben kendimi yoramam.Evet ac lafini ben söyledim hala da arkasindayim lafimin..Kadin 850 lira bir cocuk ve iki yetiskin geciniyorum diyo ya!! Bu paranin icinde isinma, faturalar ve yeme var yani inanilir gibi degil..Bunu soyleyen uyenin yazdiklarini okudunuz mu? Kadin icten ice gururlu niye mi? Cunku kocasi 30 yasinda ev sahibi olmus ya ondan..Aslinda icten ice ne kadar da akilli ve tutumlu olduklarini zikrediyor hanimefendi!! Halbuki bebesi de AÇ kendi de Aç..Bununla övünüyor ve şükrediyordur birde?,Aile toplumu da olusturur ve iste ac gezip sukredenler de bizim basimizi da yakiyor..Zam ustune zam yerler ama sukrederler..Çiş sesimin bile yan daireden duyuldugu moktan bir ev icin niye bu kadar faiz ödüyorum demezler!! Market niye boyle pahali demezler..Sukrederler ama bizi de yakarlar.Hatta sizin cocuklarinizin gelecegini de yakarlar..
elestirim sadece insanlarla dalga gecer gibi yapilan, herkes bizim gibi dusunmek zorundaymiscasina yazilan mesajlara. yoksa 850 lira ile gecinilemeyecegini ben de biliyorum ama yine de geciniyorum diyen insana “sen acsindir” demem. herkes de birbiriyle ayni dusunemez zaten. alintiladiginiz icin cevapladim daha fazla uzatmayi dusunmuyorum.