- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
- Konu Sahibi Masal the end
-
asla hakkımı helal etmem dedıklerım
nıkahımda karsıma gecıp benı saatlerce ızleyen son bir şans isteyen esımın eskı sewgılısı sibel isimli pislik ; yıne nişan gunumde esımı arayıp senı sewıorum ve sen bugun nısanlanıyosn dıyen esımı platonık sewen benımle telefonda tartısacak kadar asalık ve yıne utanmadan nıkahıma gelen ve onceden yanında calısmıs gökçe isimli kadın. esımın kankası ama benle esım sozlenıp nısanlanınca ve ben onla gorsmesını ıstemedgımde esıme olan duyguları ortaya cıkıp bızı ayırmak ıcın turlu oyunlar yapan sıbel ısımlı kadın bozuntusu...
esımın bnden oncekı sewgılısı ve beni görüp asık olunca bıraktıgı karina isimli ukraynalı bir ....... oda aylarca kabullenemeyıp aradı esımı yalvaran msjlar attı bıle bıle benı..
yasına basına bakmadan esımın yanında calısan ve sonra sutlanan 40 yasında rus bır kadın ( nıkahıma ıcıp ıcıp gelmıs ve aglamıslıgı var)
esımın kuzenının kınamda yaptıgı kıskanclıklar asılmalardan dolayı ( ısmını hatrlamıyorum)
bu kadınlar ve nıcelerıne hakkımı helal etmıyorum....
okuyanlar sok oldu emınım ama ben bunlarla karsılastım. esımın bana olan askı ve bnm ona olan askımla hepsı avcunu yaladı.
ama olsun o zamnlar gecırdgım sınır krızlerım ıcın hakkımı etmıyorm en guzel gunlerımde guldurmedıler benı...
asla etmıcem canm asla allah bılıyor hıc bırıne bı kotulugum dokunmadı sadce esım bana asık oldu dıye bana yaptılar bunu asla tanımadgım ınsanlar otekı dunyada ıkı elım yakalarında olsunHakkını helal etmemekte haklısınnnn canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?