asla hakkımı helal etmem dedıkleriniz

evlendiğimin ertesi günü daha balayına gtmeden butun çeyrek altınlarımı en kısa zamanda odıcem diye ağlayarak alan sonrada ödemıceğini ima eden ve 3 sene gecmesıne rağmen adını bıle anmayan,bı tane ceyrak altın verıp onuda odemenız dıye sureklı başıma kakan kaynanama hakkımı helal etmiyorum..

valla ben ne zaman oyle desem kendi kendime yuzlerini yada seslerini duyunca yumusayıverıyorum..
hatta hayatımı mahveten insanlara bide hayır duasında bulunuyorum garip yani.. çok merhametliyim maalesef..

hayatta kimseye kin tutamam ama,,,

eski kayınvalideme yuvamı yıktıgı için asla hakkımı helal etmıyorum

çok canım yandı, çok zor şeyler yaşadım
ama helali hoş herkese, allah cezalarını vermeyecek mi zaten?
hem de büyük konuşmamak lazım, yeri gelir onlara muhtac oluruz
allahın gözünde hepimiz hakettiğimiz yerdeyiz, o en iyisi bilir

Gorumcelerım tarafından o kadar haksızlıga ugradım kı!
Buyuk gorumcem, yaptıklarından pısman oldu.
Eskısı gıbı olabılmemız ıcın gayret gosterıyor.
Ben, daha ıkı gun oncesıne kadar ona karsı her zaman mesafelı olmaya karar vermısken,
dıgerlerı ıcın her gun (ozellıkle bırı ıcın) beddua edıyordum.
Fakat ıkı gun once ruyamda, oldugumu ve akabınde kıyametın koptugunu gordum.
Dun ıse soyle bır ayet-ı kerıme mealı okudum;

'Bır kotulugun cezası, ona denk bır kotuluktur. Kım bagıslar ve barısı saglarsa, onun mukafatı Allah a aıttır. Dogrusu O, zalımlerı sevmez.' Sûra suresı, 40. ayet)

Rabbım kı affedıyor bızlerın nıce hatasını, benım ne haddıme?
Suphesız O, haklıyı da haksızı da en ıyı bılendır.
Allah, onların gonullerıne pısmanlık duygusu versın, bu nafıle.

hayatta hakkımı asla helal etmem dediğim insan en başta çocuğumun babası ve onun utanmaz ailesi nefes aldığım müddetçe hiçbirine hakkımı helal etmiyorum

benı üzen gözumden yas akıtan herkımse ona hakkım haramdır...
ama ozellıkle ıkı kısı var ıkı elım onların yakasındadır onları allaha havale ettım

hayatımı alt üst eden kayınvalideme hakkımı helal etmyrm.Aynı zamanda patronumada...çıkış saatimde özellkl toplnt yptğı için beni hakkımdn çok daha fazla çalştrp hafta sonlrıda özellkle bi bahane bulp beni iş yerne çağrdığı için her ay maaşımı geç ödediği için ona hakkımı helal etmyrm..

Var böyle biri. Daha doğrusu vardı. Yaklaşık bir buçuk ay önce öldü. Üzülmedim değil aslında ama hakkımı da helal etmiyorum işte.

iki kişi ve ailesi var;aslında güzel gitselerdi ''affemem'' deyişim yumuşardı..Güzel gitmeyi bile beceremediler ki..Kendileri kaşındılar..

eski eşim ve ailesi.......
büyük konuşmayayım yine de...
ama affedebilirsem bir gün...
kurtulmuş olacağım onlardan........

Kimseyi kendimden fazla sevmiyorum ve kimseyi kendimden daha cok degerli bulmuyorum.
Hic kimse bana kötülük yapamaz, ancak benim gibi bir insani kaybederler o kadar, onun icin kimseyi affetmem diyemem, cünkü kaideye deger bulmam, hayatim öyle degerliki kimseyi düsünecek vaktim yok vallahi.
Hep iyi seyleri düsünerek yasamak en güzeli...

Kizginken bunu söyledigim cok olmustur.
Ama düsünüyorum da ; benim icin mesele hak helal etmemek degil,
tek istedigim bilerek isteyerek yasatilan hic bi üzüntünün karsiliksiz kalmamasi ve üzenin gözlerindeki o pismanligi görmek.
Iste o zaman o insanla ne bu dünyada ne öbür dünyada hic bi hukukum kalmaz.

Aslında kin tutan biri değilim ama eski sevgilimi affedemiyorum ve ona hakkımı helal etmiyorum

'Asla hakkımı helal etmem' dedigim kişi veya kişiler yok
İnsallahda olmaz...

asla hakkımı helal etmem dedıklerım
nıkahımda karsıma gecıp benı saatlerce ızleyen son bir şans isteyen esımın eskı sewgılısı sibel isimli pislik ; yıne nişan gunumde esımı arayıp senı sewıorum ve sen bugun nısanlanıyosn dıyen esımı platonık sewen benımle telefonda tartısacak kadar asalık ve yıne utanmadan nıkahıma gelen ve onceden yanında calısmıs gökçe isimli kadın. esımın kankası ama benle esım sozlenıp nısanlanınca ve ben onla gorsmesını ıstemedgımde esıme olan duyguları ortaya cıkıp bızı ayırmak ıcın turlu oyunlar yapan sıbel ısımlı kadın bozuntusu...
esımın bnden oncekı sewgılısı ve beni görüp asık olunca bıraktıgı karina isimli ukraynalı bir ....... oda aylarca kabullenemeyıp aradı esımı yalvaran msjlar attı bıle bıle benı..

yasına basına bakmadan esımın yanında calısan ve sonra sutlanan 40 yasında rus bır kadın ( nıkahıma ıcıp ıcıp gelmıs ve aglamıslıgı var)

esımın kuzenının kınamda yaptıgı kıskanclıklar asılmalardan dolayı ( ısmını hatrlamıyorum)

bu kadınlar ve nıcelerıne hakkımı helal etmıyorum....

okuyanlar sok oldu emınım ama ben bunlarla karsılastım. esımın bana olan askı ve bnm ona olan askımla hepsı avcunu yaladı.
ama olsun o zamnlar gecırdgım sınır krızlerım ıcın hakkımı etmıyorm en guzel gunlerımde guldurmedıler benı...

Hakkını helal etmemekte haklısınnnn canımm

hep diyorum ki 'bundan daha kötü bi insan tanıyamam.'

dedikçe Allah daha kötüleri çıkarıyo karşıma sanki... :2:

eski sevgilim, sevdiğim, canım dediğim adamın ne pislik biri olduğunu, onu aylarca yanımda adam diye gezdirmiş olduğumu dün öğrendim. Asla ve asla hakkımı helal etmiyorum, acısı ondan çıkmazsa kızından çıkar inşallah Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…