asla hakkımı helal etmem dedıkleriniz

hakkımı helal etmem dediğim birileri yok.tatsız şeyler yaşadım ama sonucu benim için hep daha iyi olduğu için unuttum gitti.

hakkımı helal etmem dediğim birileri yok.tatsız şeyler yaşadım ama sonucu benim için hep daha iyi olduğu için unuttum gitti.

Ne kadar güzel söylemissin öyle, aynen o duygulari bende yasadim.
Sonucu hep benim icin hayirli oldu ve iyikide öyle olmus dedim,
Iyiki o insanlar kendini belli etti dedim.
Iyiki bunu yasadim, zira birseyler ögrendim bu olaydan dedim.....
Böylelikle aslinda bana iyilik yaptiklarini anlamadilar bile...

eski esim ve ailesine hakkimi birturlu helal edemiyorum cok isterdim ama her zaman onlarin yaptikalri gozumun onune geliyor ve hala daha ugrasiyorlar yetmedimi sanki yuvami yiktilar

babam sanırım..:44:eltimde çok uğraştı benimle ama allaha havale ettim..

Eski işyerimdeki sorumluma ve iki çalışana (arkadaşımdılar ama sorumlumla birlik olup işimi kaybetmeme sebep oldular) asla hakkımı helal etmiyorum. Hayatları boyunca da bana yaptıklarının bedelini öderler inşallah, beni iş hayatından soğuttular...

ilk hamileliğimi doyasıya yaşamama izin vermeyen bazı öğrencilerim ve o dönemde çok büyük adaletsizlikler yaparak hamileliğimdeki sevinci, bebegimin ilk 1 yılını çalan adaletsiz idarecilerimi 5 yıl olmasına rağmen affedemiyorum.

Eşimle evlenmeden önce çıktığım iki erkek müsvettesi.ayrıldıktan sonra arkamdan olmadık şeyler söylemişler.daha doğrusu bana iftira atmışlar
2.si babaannem-eşim ve oğlumla ziyaretine gitmek istemiştik.babamla birlikte kalıyorlar.hem babamı da görürüm demiştim.gitmeden aradım 'Katiyen(asla)istemem gelmesinler diye bağırıyordu.' anlamıyorum insan torununu hiç mi özlemez nedir bu öfke bu nefret?yıllardır düşünüyorum hala anlayabilmiş değilim

hakkım geçmedi belki onlara ama döktüğüm gözyaşlarını hiçbirine helal etmiyorum.Allah'a havale ettim.

Hakkımı yiyen iki yakın bildiğim eski dostlarıma hakkımı helal etmiyorum..onlarla bütün özelimi paylaştım,her şeyimi anlattım..onların ağzında dedikodu oldu şimdi bunlar..allaha havale ediyorum onları..onlar her yerde durmadan benim hakkımda konuşup ,beni kötülerlerken ben sadece susuyorum ..sustuğum yaptıklarını bilmediğim demek değil elbette ki..konuştuklarının yankısını duyarlarda utanıtlar belki diye

Son düzenleme:
malum kişiye hakkımı helal etmiyorum. bir gün bu yaptıklarının hesabını ödeyeceksin...

eski sevgilime, allah onu bildiği gibi yapsın, rabbime havale ediyorum onu!

hakkım varsa
bana dünyanın kötülüğünü etseler helal ederim tek bir şartla; kim bana neyi yaşattıysa aynısını yaşasın.
ancak içim o zaman soğur.

Evet var. O kendini biliyor.
Çok üzüldüm. Hakkımı helal etmiyorum, etmiycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…