1.5 yıl oldu evleneli öncedende oyun meraklısıydı ama evlenince bu yüzden bir sürü kavga ettik yinede degişmedi günlerce küstüm 2 gün az oturduysa 3 gün yine gece 2 3 oturdu ertesi günde alarm falan duymaz ben yarım saat uyandırmaya çalışırım. neyse 2 gündür rahatsızım hem özel dönem hemde mideyi bozmuşum ama tansiyonum falan düşüyor hele bugun yataktan kalkamadım öglen 2 ye yinede yemegimi yaptım neyse geldi yedi içti bilgisayara oturdu çay suyunu koydu onuda demledim gittim zor güç kendimw patates haşladım falan tutmuş akşam kahve içelim diyor dedim hastayım kalktım 10 da yattım daha bilgisayar başında gelip iyi misin demedi, birde sperm testi verdi eylülde baya kötü çıktı yüzde 13 iler haraket 75 haraketsiz sperm ilaç verdi doktor neyse kullanıyor ama bir yandanda 2 paket sigara içiyor falan hapıda hep geç alıyoruz demiyorki ya askim 1 yıldırda çocuk istiyoruz yaşlar geçiyor kendime çeki düzen vereyim bizden küçükler 2. çocugu yaptı sende kendini kötü hhissediyorsun demiyor ya ben ne yapayım arkadaşlar kavgamı edeyim ne yapayım bu adama?