• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla kendini degiştirmeyen koca?

nurk150k

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
41
Puanlar
3
1.5 yıl oldu evleneli öncedende oyun meraklısıydı ama evlenince bu yüzden bir sürü kavga ettik yinede degişmedi günlerce küstüm 2 gün az oturduysa 3 gün yine gece 2 3 oturdu ertesi günde alarm falan duymaz ben yarım saat uyandırmaya çalışırım. neyse 2 gündür rahatsızım hem özel dönem hemde mideyi bozmuşum ama tansiyonum falan düşüyor hele bugun yataktan kalkamadım öglen 2 ye yinede yemegimi yaptım neyse geldi yedi içti bilgisayara oturdu çay suyunu koydu onuda demledim gittim zor güç kendimw patates haşladım falan tutmuş akşam kahve içelim diyor dedim hastayım kalktım 10 da yattım daha bilgisayar başında gelip iyi misin demedi, birde sperm testi verdi eylülde baya kötü çıktı yüzde 13 iler haraket 75 haraketsiz sperm ilaç verdi doktor neyse kullanıyor ama bir yandanda 2 paket sigara içiyor falan hapıda hep geç alıyoruz demiyorki ya askim 1 yıldırda çocuk istiyoruz yaşlar geçiyor kendime çeki düzen vereyim bizden küçükler 2. çocugu yaptı sende kendini kötü hhissediyorsun demiyor ya ben ne yapayım arkadaşlar kavgamı edeyim ne yapayım bu adama?

Herkesin iyi kötü huyu var , gelip iyi misin diye sormaması dışında, eger seviyosan oldugu gibi kabul etmen en iyisi. Yoksa hayat sana zehir olur. Kusursuz insanda yok maalesef ayrıca

Oyun oynaması bence problem değil
Ama siz bunu bu haliyle benimseyemiyor anlaşamıyorsanız adamı baba yapmayın
Ben oyunundan çok sigarasını sorun görüyorum
Günde iki paket sigara içen tiryaki sorumsuz ihmalsiz biridir
Ve bu adamdan baba olmaz
Doğa size çok büyük bir şans vermiş bence çocuğunuzun olmaması bu haliyle şanstır

Son düzenleme:
Eşinden memnun değilsen neden çocuk yapıyorsunki? Iyi bir baba olabilecek mi sence gece 2'ye kadar oyun oynayan adam?
belki bırakır diyorum o zaman olmadı çocugu mu alır boşarım en azından yeniden evlenmeyi isteyeceğimi düşünmüyorum çünkü kova burcuyum buna bile 30 yaşında cesaret ettim.

1.5 yıl oldu evleneli öncedende oyun meraklısıydı ama evlenince bu yüzden bir sürü kavga ettik yinede degişmedi günlerce küstüm 2 gün az oturduysa 3 gün yine gece 2 3 oturdu ertesi günde alarm falan duymaz ben yarım saat uyandırmaya çalışırım. neyse 2 gündür rahatsızım hem özel dönem hemde mideyi bozmuşum ama tansiyonum falan düşüyor hele bugun yataktan kalkamadım öglen 2 ye yinede yemegimi yaptım neyse geldi yedi içti bilgisayara oturdu çay suyunu koydu onuda demledim gittim zor güç kendimw patates haşladım falan tutmuş akşam kahve içelim diyor dedim hastayım kalktım 10 da yattım daha bilgisayar başında gelip iyi misin demedi, birde sperm testi verdi eylülde baya kötü çıktı yüzde 13 iler haraket 75 haraketsiz sperm ilaç verdi doktor neyse kullanıyor ama bir yandanda 2 paket sigara içiyor falan hapıda hep geç alıyoruz demiyorki ya askim 1 yıldırda çocuk istiyoruz yaşlar geçiyor kendime çeki düzen vereyim bizden küçükler 2. çocugu yaptı sende kendini kötü hhissediyorsun demiyor ya ben ne yapayım arkadaşlar kavgamı edeyim ne yapayım bu adama?
Çocuk meselesini bence erteleyin. Eşinizin sevgiliyken oyun bağımlısı olduğunu biliyor muydunuz?

belki bırakır diyorum o zaman olmadı çocugu mu alır boşarım en azından yeniden evlenmeyi isteyeceğimi düşünmüyorum çünkü kova burcuyum buna bile 30 yaşında cesaret ettim.
Neden böyle ilgisiz kaldığınız evlilikten çocuğunuz olsunki? "Yaşım geçiyor bir daha çocuk sahibi olamam, şimdi boşansam bile çocuğum olsun" diye düşünmeniz bencillik.

Neden böyle ilgisiz kaldığınız evlilikten çocuğunuz olsunki? "Yaşım geçiyor bir daha çocuk sahibi olamam, şimdi boşansam bile çocuğum olsun" diye düşünmeniz bencillik.
bakın ilgisizlik evet dogru ama kocamı çok severek evlendim halada baktıgım zaman aşık aşık bakıyorum ve evet bu adamdan çocugum olsun istiyorum nasıl bencillik olabilir bu

Çocuk meselesini bence erteleyin. Eşinizin sevgiliyken oyun bağımlısı olduğunu biliyor muydunuz?
ben sevgiliyken 11 de uyuyordum sabah kalkıyordu işe gidiyordı 8 de hiç aklıma gelmiyordu sabahlara kadar oyun oynayıp 2 3 saatlik uykuyla işe gittigi hiç sormadım biliyordum oyun oynadığını ama 2 saat falandır diyordum bir pazar günü 12 de oturdu gece 1 e kadar şok oldum

bakın ilgisizlik evet dogru ama kocamı çok severek evlendim halada baktıgım zaman aşık aşık bakıyorum ve evet bu adamdan çocugum olsun istiyorum nasıl bencillik olabilir bu
Eğerki boşanırsanız bir sizde ,bir babasında savrulup giden bir hayatı olacak. Şuan ortada bir çocuk yok evet ama her ihtimale karşılık tedbir almanız,bu konuyu ertelemeniz iyi olur. Öncelikle eşiniz için bu çok sevdiği bir hobi. Oyun oynaması normal. Ama siz hastayken yüzünüze bile bakmayıp halinizi,hatrınızı sormaması normal değil.

İnsanlar değişmez bunu kabul ederek hareket edin. Benim de kötü huylarım vardır, eşim dostum beni bunlarla severse sever. Çabanız boşuna.

Eğerki boşanırsanız bir sizde ,bir babasında savrulup giden bir hayatı olacak. Şuan ortada bir çocuk yok evet ama her ihtimale karşılık tedbir almanız,bu konuyu ertelemeniz iyi olur. Öncelikle eşiniz için bu çok sevdiği bir hobi. Oyun oynaması normal. Ama siz hastayken yüzünüze bile bakmayıp halinizi,hatrınızı sormaması normal değil.
zaten benimde kilo vermem gerekiyor bir 6 ay erteledim bu durumu ona üzüldüm dişim çekildigi zamanda böyle olmuştu

ben sevgiliyken 11 de uyuyordum sabah kalkıyordu işe gidiyordı 8 de hiç aklıma gelmiyordu sabahlara kadar oyun oynayıp 2 3 saatlik uykuyla işe gittigi hiç sormadım biliyordum oyun oynadığını ama 2 saat falandır diyordum bir pazar günü 12 de oturdu gece 1 e kadar şok oldum
Öğlen 12den gece 1e kadar mı?😳😳

Böyle bi adamdan çocuk yapmak için fazla ısrarcı değil misiniz? Ben onun aynı ısrarda olduğunu düşünmüyorum. Çocuk yaşıtlarınız yapıyo diye, yaşınız geldi diye yapılacak şey mi? Yerinizde olsam oturur ben de oynarım. Oyun oynamak dünyanın en eğlenceli şeyi. Ne oynuyo? Biz birlikte oynuyoruz her akşam tabii gündelik işlerimizi, sorumluluklarımızı aksatmamaya aşşşırı dikkat ediyoruz. Ertesi gün kalkacağımız saati hesaplayarak, bütün işlerimizi bitirip çay demleyerek falan oynuyoruz. Dahil olsanız birlikte eğlenirsiniz, deneyin ama çocuk fikrini biraz erteleyin. Eşinizin sorumluluk almak konusunda sorunları var gibi. Çocuğun bütün yükü size kalacak.....

Hastasınız ve bir nasılsın demekten aciz; siz kalkıp yemek, bulaşık, çay vs hizmet etmeye devam ediyorsunuz, üstüne kendinize patates falan haşlıyorsunuz, yine hasta halinizle, yetmemiş gibi bir de kahve siparişi veriyor. Şaka mı bunlar?

Hanımefendi iyi misiniz ?? Bugün sizinle ilgilenmeyen yarın çocukla da ilgilenmeyecek. Bu durum o zaman daha çok ağrınıza gidecek.Şunu unutmayın ,insan kendine yapılanı tolere edebilir ama evladına yapılanı edemez.Kendisi ile ilgilenmeyen sorumsuz oyun bağımlısı bir babası olacak ,daha nasıl bencillik olsun acaba ? Belki yarın öbür gün çocuğuda ekran bağımlısı yapacak kendisi gibi...Ben sizin yerinize olsam hiç çocuk düşünmezdim böyle bir adamdan.

Back
X