- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Sürekli git kan ver , insanların bebeklerinin ultrason görüntülerini izleyip baktıkları ve haklı olarak mutlu çıktıkları odada ekran sana karanlık , Allahım nolur rahimde görünsün bebek duaları et. Sonra tüp bebek niyetine gir bulunduğun bölgenin en iyisine git , rahim filmi çektir. Doktor aslında normal yolla hamile kalabilirsin ama yaşın sınırda ( 35 ) o yüzden beklemeyelim biraz kilo ver 2 ay sonra falan başlayalım işimiz kolay desin. Sen tam motive diyete başla. Tam ümitlen , araya pandemi girsin. Sen bu süreçte panik atak hastası ol. Falan falan falan.Hikayeniz benmkine cok benziyor,bende de sag tup yok,1.gebeligim spontan betahcg cikmadi,igneyle sonlandi,2.spontan diş gebelik ve sag tup alindi,3.yumurtlama takibi yukselmeyen betahcg belirsiz gebelik ve igne, yetmedi 4.gebelik yumurtlama takip femara ile gebelik,2 ye katlayan betahcg,rahimde degil ama yine....Kalp atisi,buyuyor...yine igne ama..degerler dusmuyor buyumeye devam ediyor..ve ameliyat... ama sozde ameliyat oldugum sag tupte buyumeye baslamis,dr nin kotu ameliyati sonuncu sag tupu duzgun ameliyat edememesi..solda beklerken yine ayni yerde..sanssizliklar birakmadi bir turlu.sag tupumden tekrar ameliyat oldum ve rahimdeki cokukluk sebebiyle histereskopi ayni zamanda.sol tupumde bir sorun yokmus,normal yoldan gebelige devam dediler fakat ameliyatin ustunden 8 ay gecti,gebelik yok.tekrar ayni seyleri yasama korkusu,tup mu olsa,o da olmazsa..kararsizliklar.allah yardimcimiz olsun..
Benim ikinci evliliğim , ilk evliliğimde hiç hamile kalamadım. Bu evliliğimde ise iki kere nasip oldu ama sonu acı bitti. Tüp bebek için rapor çıkarmak istedim , sol tüpüm duruyor diye devletimiz sağolsun rapor vermedi. Vermeyince kendi babam ben size destek olucam maddi anlamda yarısını karşılarım deyince dünyalar benim oldu. Sonra herşey iyi derken pandemi patladı. Ben artık belkide Allah bana mesaj veriyor , benim imtihanımda bu. Anne olursam hayırlı olmayacak benim için demek ki deyip saldım artık her şeyi. Panik atağa yakalandım , sanırım depresyonda kapıda. Rabbim sonumuzu hayretsin. Hakkımızda hayırlı olanı kalbimizin kabul etmesini nasip etsin.