Asla para birikmeyen ev

artık ağzımızdan şükür dışında ne çıksa nankör oluyoruz zaten...adam açım diyor ona bile nankör diyorlar sokak röportajlarında...halbuki biz de isteriz devletimiz daha çok yol , daha çok köprü , saray yapsın, bak 2. yazlık saray da bitmiş Ahlat da, pek de güzel, şanımıza layık, gezenler pek beğenmiş, çok mütevazıymış, öve öve bitiremiyorlar maşallah, sübhanallah , allah onlara daha çok versin, biz yemek yemesek de olur , çok şükür, çok şükür

Diyorum ya sabahları ejderli şeyden içmek istiyorum diye,ellerim titriyor aklıma her geldiğinde yok işte fakirliğin gözü çıksın.Bunada şükür arkadaş su neyime yetmiyor :olamaz:

Onlarda emeğinin karşılığını alamıyor.
Ama elma pazarda çok pahalı.

Nolacak bu işin sonu..

Ben emege uzuldum ama bahsettigim tonlarca uretim yapilan bahcelerin artik olmamasi
Bari torunlariniza birakin dedim dibine dokuluyor cop dediler

Alırken bile 3 tane filan alıyorum artık,geldiğimiz durum traji komik aslında,sabahlarıda ejderli smotie içmek istiyorum aslında :))
Dune kadar yüzüne bakmayız alsak da bazen kullanmayız pahalandı mı gözümüzde büyür.. ben de pek kullanmam limon gerektirecek yiyevkelere sadece ama sonuçta ihtiyaç almak zorundayız.. gerçekten ağlanacak halimize gülüyoruz da ağlayınca düzelse toplu ağlama töreni yapalım dicem de..

Diyorum ya sabahları ejderli şeyden içmek istiyorum diye,ellerim titriyor aklıma her geldiğinde yok işte fakirliğin gözü çıksın.Bunada şükür arkadaş su neyime yetmiyor :olamaz:
Ejderli şeyi bilmeyecek kadar fakirlerde var bkz ben 😂 alt yazı geçiniz lütfen

Ben emege uzuldum ama bahsettigim tonlarca uretim yapilan bahcelerin artik olmamasi
Bari torunlariniza birakin dedim dibine dokuluyor cop dediler
Kötü olmuş.
Deseydiniz. Istanbul'da pazarda 10 lira üstü diye..
Azıcık para veriyorlar onlar da yetiştiremiyor.
Olan arada bize halka oluyor.
Ekonomistler böyle giderse yıl sonu doları 10 lira bekliyor.
o olursa iğneden ipliğe her ithal ürün inanılmaz zamlanir. Umarım olmaz...

artık ağzımızdan şükür dışında ne çıksa nankör oluyoruz zaten...adam açım diyor ona bile nankör diyorlar sokak röportajlarında...halbuki biz de isteriz devletimiz daha çok yol , daha çok köprü , saray yapsın, bak 2. yazlık saray da bitmiş Ahlat da, pek de güzel, şanımıza layık, gezenler pek beğenmiş, çok mütevazıymış, öve öve bitiremiyorlar maşallah, sübhanallah , allah onlara daha çok versin, biz yemek yemesek de olur , çok şükür, çok şükür:dua:
Nankör deseler iyi vatan haini diyorlar birde.. O da yeni moda a desen vatan haini

Bakın ben bunu kastetmiyorum bu benim ilk çocuğum eşimin maaşı ikimizede onada yeter bende Allah rızkını verir deyip 5 tane yapmaya karşıyım bu anlami nerden çıkarıyorsunuz bilmiyorum ne yani ben bin tl harcayan biri olarak sadece eşim çalışıyor rabbimde rızkını verir aramızda buyururuz çocuğumuzu dediğim için 5 çocuk yapıp sokaga atan kadın sinifinami giriyorum acımasız oluyorsunuz bazen
Haftalık 70 lira sağlıklı beslenmeye yeterli değil ayrıca insan bir kahve içmek istemezmi nenbiliyim bir pantolon alıyım demezmi bunlar motivasyon içindir iyi hissetmek için yani yaşamakta lazım snairim aracınız yok bu bütçeye yaşıyorum denilmez

Dune kadar yüzüne bakmayız alsak da bazen kullanmayız pahalandı mı gözümüzde büyür.. ben de pek kullanmam limon gerektirecek yiyevkelere sadece ama sonuçta ihtiyaç almak zorundayız.. gerçekten ağlanacak halimize gülüyoruz da ağlayınca düzelse toplu ağlama töreni yapalım dicem de..

Salatada kullanıyorum bende,alt tarafı limon diyoruz da çok pahalandı cidden.

Enderli şeyi bilmeyecek kadar fakirlerde var bknz ben 😂 alt yazı geçiniz lütfen

Buyrun efenimmm smoothie'ler hazır afiyet bal şeker olsun:))

ejder-meyveli-smoothie-5rVv_cover.webp

ejder ne kızo_Otargaryenlerden khaleesi misin sen? :rolleyes: şu netflix i kapatsınlar hakkaten, hatta interneti komple kessinler, her gördüğümüzü istiyoruz :KK12: sanki nenemiz de ejder suyu içiyodu haspama bak, elleri titriyomuş, de git bim den "le cola" al , kuyudan su çek iç otur,'te allam

Dün elmanın kilosunu 8 liradan aldım.
yarım kilo taze fasulye ve elmaya 20 tl ödedim düşünün.
Valla dün akşam markette elma 15.90’dı. İthalmiş. Kolay kolay markette bişeye şaşıramam artık o gördüğümden sonra.

Kötü olmuş.
Deseydiniz. Istanbul'da pazarda 10 lira üstü diye..
Azıcık para veriyorlar onlar da yetiştiremiyor.
Olan arada bize halka oluyor.
Ekonomistler böyle giderse yıl sonu doları 10 lira bekliyor.
o olursa iğneden ipliğe her ithal ürün inanılmaz zamlanir. Umarım olmaz...

Evet
3 4 yildir boyle
Gercekten artik pazarlarda elma 1 2 yerde goruyorum en basit ornek
Ztn salgin var urun yok uretim mecburen yok birde dolara endeksli olunca mahvolduk Allah herkesin yardimcisi olsun

ejder ne kızo_Otargaryenlerden khaleesi misin sen? :rolleyes: şu netflix i kapatsınlar hakkaten, hatta interneti komple kessinler, her gördüğümüzü istiyoruz :KK12: sanki nenemiz de ejder suyu içiyodu haspama bak, elleri titriyomuş, de git bim den "le cola" al , kuyudan su çek iç otur,'te allam

Ejder işte şin şakasıda hiç bilmem tadını filan,çok kıskanıyordum içenleri görünce(ironi) dedim benim neym eksik onlardan :olamaz: :olamaz: le cpla kesmez beni kafeini yok onun :KK53::KK53:

Saka degil gerçekten bilmiyordum nasıl birşey ve hiç içmedim.. burdan güzel görünüyor da..

Kimse bilmiyorduki onu geçen sene öğrenip beynimize kazıdık işte:)) tadı bile nasıldır hiç belmem yani ..

Saka degil gerçekten bilmiyordum nasıl birşey ve hiç içmedim.. burdan güzel görünüyor da..
valla ben de hiç tadına bakmadım, yurtdışında bile görmedim daha önce, geçen yıl " bir vesileyle" meşhur olunca lafı geçti, öğrencilerimden yiyenler varmış, " tadı bişeye benzemiyo örtmenim çok da şey yapma " diye teselli ettiler beni:KK45:

valla ben de hiç tadına bakmadım, yurtdışında bile görmedim daha önce, geçen yıl " bir vesileyle" meşhur olunca lafı geçti, öğrencilerimden yiyenler varmış, " tadı bişeye benzemiyo örtmenim çok da şey yapma " diye teselli ettiler beni:KK45:

Boşuna şöhret kazandı desene ejdercim :olamaz:

Ejder işte şin şakasıda hiç bilmem tadını filan,çok kıskanıyordum içenleri görünce(ironi) dedim benim neym eksik onlardan :olamaz: :olamaz: le cpla kesmez beni kafeini yok onun :KK53::KK53:

Kimse bilmiyorduki onu geçen sene öğrenip beynimize kazıdık işte:)) tadı bile nasıldır hiç belmem yani ..
anladım ironiyi hemşirem, sen pas verince ben de gelişine vurdum:KK52: adını duyunca bile sinirim oynuyor, ben de gıcığım o meyveye:KK22:

Back
X