Arkadaşlar hepinize kolay gelsin, Allah yardimciniz olsun. Ben Avrupa'da yaşıyorum buradaki fiyatlar kıyasla o kadar uygunmuş ki, kv hala nasi buraya gelin eviniz hazır nasi olsa 3bintlik maaşla gecinirsiniz nolacak bizde geciniriz diyor( biz dediği kendi köyde eşi ile emekli ile geçiniyorlar, köy de herşeyi kendi hazırlıyor.. araba yok çok tadarruflular,wifi odemiyorlar çocuk yok)
Burda bugün limonun kilosu indirimde 0,80€idi,
Bir kilo kıyma 7,30€ tuttu adam taze çekti kıymayı,bir kilo domates 1,29€ fiyatı.
Yemek içme olsun temizlik kozmetik olsun marketlerin standart ürünleri kalite olarak çok yeterliler, 300ml şampuan veya duş jeli 0,55€.
Bu halimle ben bu sene aklımdaki parayi biriktiremedigim için kendime kızıyorum şimdi.
Elma olayına ayrı şok oldum. Heryerde elma ağacı, hadi diyelim bir isirikla çabuk bozuluyor,markette en yüksek gördüğüm fiyat 3,20€idi. Bu hafta kilosunu 0.70€den aldım.sütun litresi 68 cent unun kilosu 48 cent. Bir tane maya 09 cent.
Bana biraz pahalı gelen şeyler mesela cashew ve çam fıstığı..
Kvme göre yinede biz Sürünüyoruz ve herşeyi kendiside görmesine rağmen güya bize üzülüyor:)))
;