aslan burcu erkeği ve kindarlık

Demek ki kovalar ve aslanlar çifti çoğunlukta anlamam ama iki burcun iletişimi hakkında bilgi verebilecek olan var mı ?
Kova ve aslan birbirinin zıt burcudur
Biri hava burcu öteki ates
Hava,ateşi körükler
Yani 2 kisi oldukca güzel ask yaşayabilir
Kova burcu marjinal,gercekci,özgürlüğüne düşkün bir burctur
Aslan biraz daha asabi,sert,girgir samata bir burctur aslan biraz kıskançtır
Aslan erkegi ve kova kadını iyi olabilir,tabi kova kadini bazi( aslanlar ukala olur) ona tahammül edebilirse

Bildigim birsey var ki açık ve net ,balık ve aslan asla anlasamaz
Ve balik ve basakta birbirinin zıt burcu olmasina ragmen,bazi astrologlar iyi bir iliski yasayacaklarini soylerler ama ben gormedim ki balik burcu kadin,basak erkegiyle uyumlu olsun:)

Demek ki kovalar ve aslanlar çifti çoğunlukta anlamam ama iki burcun iletişimi hakkında bilgi verebilecek olan var mı ?

Kova - aslan eğer ego yarıştırmazsa keyifli bence... Ama çok çok çok zıt karakterler orası kesin.Belki de o yüzden birbirlerini tamamlıyorlar ya da yerine göre frenliyorlardır...

Hangi burçtan olursa olsun kadın kafasını kullanırsa aslan erkeği tadından yenmez

Sekerim bir de aslan burcu aslında alingan olabiliyor bazilari ama alinganligini belli etmemek icin isi sakaya vurup ya da karsi tarafa boyle iste senin esinin yaptığı gibi kisasa kisas mi dersin ya da cezalandirma mi o yönteme basvuruyorlar
Bir de kesinlikle aslan burcu hakkinda emin oldugum birsey var
O da olaylari,ve durumlari,bilipte bilmemezlige gelme..
Salaga yatmak yani
O bende ve cevremdeki tüm aslanlarda var
He he derim gecerim ya da 2 kisi bir isler kurcaliyordur anlarim ama hic anlamamisim haberim yokmus gibi davranırım
Senin esin de var mi bu huy
Aslan ve yengec sicak burclardir
Basak,ikizler,balik soğuktur mesela
Yay da sicaktir çünkü ateş burcu.
Ama saftır aslan burcu özünde olaylara sinsilikle yaklaşmıyor sonradan sinsilik boyutunu düşünüyor once saflikla yaklaşıyor

Comertler bir de yaa ama kova biraz cimri. Aslinda cimri degil,aslam savurgan :)

Comertler bir de yaa ama kova biraz cimri. Aslinda cimri degil,aslam savurgan :)

Cimrilik değil ama değmeyecek kişilere gereksiz cömertliğini saflık olarak gördüğüm oluyor açıkçası.
Yani bir insan hali vakti yerinde eniştesinin telefon faturasını neden düzenli öder mesela Lüzumsuz işgüzarlıkları çok...

Aslan mi.. aslan burcu malesef kullanilmaya musait olabiliyor bazen

Kesinlikleeeeee aynii :)) yemekde begenmezler tabii portetif bisey aslaaa hele hele

Ay ne guzel bi kocan var:) keske verdiklerimiz aldiklarimizla dogru orantili olsaydi.. nankor insan olmazdi.. aslan burcu candir genel hatlariyla:)) sevdimi tam sever, sildimi 1 kalemde:)

Bizim ilişki böyle o zaman çok zit karakterler oldgujumuzun farkındaydim da burçlarda bunu destekliyor demek ki tşk ederim :))

Kesinlikle katılıyorum.Ben kovayım realistim ,asla rol de yapmam, yüzüme karşı “ yalandan da olsa pohpohla” dedi oynayacakmışım ..

Siz de benim gibisiniz, olduğunuz gibi (ben de kovayım), hiç rol falan bana göre değil, o an neysem oyum ama bu eşimde işe yaramıyor pek. :)

Kv de ikizler yani resmen bayılıyor tek kelimeyle pohpoha, ay ben ikizlerle de hiç anlaşamıyorum ya

Şekerim ben de kızsam kızamıyorum, şeytan tüyü var keratada:) Bende hiç yoktur öyle şeyler, kırıldıysam söylerim değişmezse uzaklaşırım falan ama böyle yaşattığını yaşatmak falan hiç aklıma gelmez

Eşim kendi ailesiyle görüşmüyoruz ya, bizimkilere de gitmiyor mesela. Böyle hep bir kendince kıyaslama meselesi. Annemler anladı artık, bir şey demiyorlar.

Şekerim ben kova eşim aslan, çok uyumlu olduğumuz yerler de var, böyle uyuşamadığımız da ama tamamen benim çok açık onunsa hareketleriyle belli etmesinden bazı şeyleri.

Neler yapalım mesela, bir kova kadını olarak soruyorum:)

Şeker tam anlattığın gibi ya...Bazen ilk etapta çok saf bakıyor uyarıyorum kendine geliyor :d Bıraksam kullandıracak kendini insanlara, her yüzüne güleni iyi sanıyor.

Salağa yatma da kesinlikle ailesi konusunda böyle, mesela biliyor ama sanki bilmiyormuş gibi, ben de bunu bilmediğimden anlamadığını, beni savunmadığını falan sanıp sinir oluyordum. Sinirimi bayağ yansıtıyordum eşime, hani annen beni yerden yere vuruyor sen hala görmüyor musun modundaydım. Meğer görüyormuş adam çok sonra anladım ama geç oldu, içten içe onu suçladım ailesi konusunda, kızdım kırıldım yalan yok..

Ben yükseleni başak olan kovayım, doğrucu davutum biraz, aile ilişkilerinde pek yaramıyor bu durum. Politik olmayı sonradan öğrendim. Görümcemin eşi var başak adam o kadar uyanık ki, eşini maşa olarak kullanıyor söylenecekleri hep görümceme söyletiyor kendisi asla muhatap olmuyor kv kp ile.

Şu an uzunnn bir kısasa kısas dönemindeyiz bakalım ne zaman bitecek hayırlısı:)

sabır taşı olsa çatlar diyorum bazen ben çok tezcanlıyım eşim çok sabırlı yavaş geliyor bana ya

Ya bu aslanlar yengeçler niye buluyor beni, ex de yengeçti, saçma sapan ayrıldı benden ya ben çok öküzüm anlamıyorum bu adamları ya bu adamlarda aşırı alınganlık var

Bu da doğru, eşim bildiğin savurgan yani. Lükse aşırı düşkün, sırf şişesi güzel diye 1 tl lik içeceğe 5 tl verir...5 yıldızlı otelden aşağısına tatile gitmek teklif dahi edilemez.Geçen lüks araba bakıyor, çok gereksiz çünkü şirket arabasıyla gidip geliyor haftaiçi, h. sonu da kullanabiliyoruz istersek. Al desem alacak yani bir ton masraf...

Ben kovayım hem harcar hem biriktiririm, her şeyin en iyisini en ucuza almaya çalışırım falan, her gün kargo gelir bana ama gitsem mağazadan daha pahalıya alacağım şeyi ucuza alırım, bir yandan da birikimim vardır.

Ay kesin eniştesi yağlayıp ballamıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…