- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi greengirll
-
Kova ve aslan birbirinin zıt burcudurDemek ki kovalar ve aslanlar çifti çoğunlukta anlamam ama iki burcun iletişimi hakkında bilgi verebilecek olan var mı ?
Demek ki kovalar ve aslanlar çifti çoğunlukta anlamam ama iki burcun iletişimi hakkında bilgi verebilecek olan var mı ?
Kova - aslan eğer ego yarıştırmazsa keyifli bence... Ama çok çok çok zıt karakterler orası kesin.Belki de o yüzden birbirlerini tamamlıyorlar ya da yerine göre frenliyorlardır...
Hangi burçtan olursa olsun kadın kafasını kullanırsa aslan erkeği tadından yenmez
Comertler bir de yaa ama kova biraz cimri. Aslinda cimri degil,aslam savurgan :)
Cimrilik değil ama değmeyecek kişilere gereksiz cömertliğini saflık olarak gördüğüm oluyor açıkçası.
Yani bir insan hali vakti yerinde eniştesinin telefon faturasını neden düzenli öder meselaLüzumsuz işgüzarlıkları çok...
Kesinlikleeeeee aynii :)) yemekde begenmezler tabii portetif bisey aslaaa hele heleEvet kindar derken bunu kasettim doğru açıklamışsınız. Ben unutuyorum hemen, o unutmuyor ve yaşatıyor.
Küs durmaz, surat asar bazen; surat astığı konu da şu: gece geç geldi benim de çok stresli bir günümdü, yemek yedin mi demeyi unutmuşum baktım sus pus bu, aç mısın dedim kurt gibi açım sormadın ki dedi, yemek hazırladım gece 12 de. Hep bir şeyler söylenmeden yapılsın istiyor. Aklını okumak zorundayım gibi hissediyorum:)
Ay ne guzel bi kocan var:) keske verdiklerimiz aldiklarimizla dogru orantili olsaydi.. nankor insan olmazdi.. aslan burcu candir genel hatlariyla:)) sevdimi tam sever, sildimi 1 kalemde:)Arkadaşlar Aslan burcu olanlara ve tanıyanlara soruyorum:)
Eşim iyi bir insan ama şu kısasa kısas huyu yok mu...Mesela ben ne yapsam ona mutlaka onu bana yaşatıyor. Basit bir örnek vereceğim; daha önceden konu açmıştım; eşimin eli ağır yanı sarılırken vs canımı acıtıyor, o zaman kızıyorum çünkü cidden çok canım acıyor. O kadar sıkı sarılıyor ki kan akışım duruyor mesela, ya da nefesim kesiliyor. Bunu yaparken art niyet yok yanlış anlaşılmasın, ama belki ben hassasım bilemiyorum. Onu tersleyince de bir süre (hatta uzun bir süre) bana aynısını yaşatıyor, geçen gün atladım üstüne ay ezdin beni dur dedi, yaşlıyım ben falan diyor; çok bozuldum. Ben kin tutmuyorum, çabuk unutuyorum.
Kendi neye bozulduysa, bana da aynısını yaşatıyor.
hahahahKesinlikle katılıyorum.Ben kovayım realistim ,asla rol de yapmam, yüzüme karşı “ yalandan da olsa pohpohla” dedioynayacakmışım ..
Kova - aslan eğer ego yarıştırmazsa keyifli bence... Ama çok çok çok zıt karakterler orası kesin.Belki de o yüzden birbirlerini tamamlıyorlar ya da yerine göre frenliyorlardır...
Hangi burçtan olursa olsun kadın kafasını kullanırsa aslan erkeği tadından yenmez
Bizim ilişki böyle o zamanKova ve aslan birbirinin zıt burcudur
Biri hava burcu öteki ates
Hava,ateşi körükler
Yani 2 kisi oldukca güzel ask yaşayabilir
Kova burcu marjinal,gercekci,özgürlüğüne düşkün bir burctur
Aslan biraz daha asabi,sert,girgir samata bir burctur aslan biraz kıskançtır
Aslan erkegi ve kova kadını iyi olabilir,tabi kova kadini bazi( aslanlar ukala olur) ona tahammül edebilirse
Bildigim birsey var ki açık ve net ,balık ve aslan asla anlasamaz
Ve balik ve basakta birbirinin zıt burcu olmasina ragmen,bazi astrologlar iyi bir iliski yasayacaklarini soylerler ama ben gormedim ki balik burcu kadin,basak erkegiyle uyumlu olsun:)
Eşiniz veya sevgiliniz mi benim yukselenim kova eşim de kova ama zor karakterleriz çoğu yönde
Kesinlikle katılıyorum.Ben kovayım realistim ,asla rol de yapmam, yüzüme karşı “ yalandan da olsa pohpohla” dedioynayacakmışım ..
Demek ki kovalar ve aslanlar çifti çoğunlukta anlamam ama iki burcun iletişimi hakkında bilgi verebilecek olan var mı ?
Sekerim iyi aksamlar,esine cok güldüm cocuk gibi ha
Aslan burcu olgunlasmis olsada hep cocuk gibi kalir,oyle bir yani vardir
Nerden mi biliyorum benimde yukselenim aslan
Beni gorenler sen aslan burcumusun diyor
Yani aslanlar da boyle seyler var bir de hic olmadik zamanda da kisasa kisas yaparlar
Bende esime bunu yapiyorum hemen anliyor ancak arsız oldugu icin gülüyor ..
Aslan burclarinin bazılarında kindarlik olabiliyor genelde unutmazlar pek cok seyi ama affederler yani.
Bir de bayanlar 20li yaslardan sonra yengec burcu aslan burcu ozellikleri gösteriyormuş boyle birsey duymustum
Bazilarinizin esi aslan gibi olabilir yani
Kova ve aslan birbirinin zıt burcudur
Biri hava burcu öteki ates
Hava,ateşi körükler
Yani 2 kisi oldukca güzel ask yaşayabilir
Kova burcu marjinal,gercekci,özgürlüğüne düşkün bir burctur
Aslan biraz daha asabi,sert,girgir samata bir burctur aslan biraz kıskançtır
Aslan erkegi ve kova kadını iyi olabilir,tabi kova kadini bazi( aslanlar ukala olur) ona tahammül edebilirse
Bildigim birsey var ki açık ve net ,balık ve aslan asla anlasamaz
Ve balik ve basakta birbirinin zıt burcu olmasina ragmen,bazi astrologlar iyi bir iliski yasayacaklarini soylerler ama ben gormedim ki balik burcu kadin,basak erkegiyle uyumlu olsun:)
Sekerim bir de aslan burcu aslında alingan olabiliyor bazilari ama alinganligini belli etmemek icin isi sakaya vurup ya da karsi tarafa boyle iste senin esinin yaptığı gibi kisasa kisas mi dersin ya da cezalandirma mi o yönteme basvuruyorlar
Bir de kesinlikle aslan burcu hakkinda emin oldugum birsey var
O da olaylari,ve durumlari,bilipte bilmemezlige gelme..
Salaga yatmak yani
O bende ve cevremdeki tüm aslanlarda var
He he derim gecerim ya da 2 kisi bir isler kurcaliyordur anlarim ama hic anlamamisim haberim yokmus gibi davranırım
Senin esin de var mi bu huy
Aslan ve yengec sicak burclardir
Basak,ikizler,balik soğuktur mesela
Yay da sicaktir çünkü ateş burcu.
Ama saftır aslan burcu özünde olaylara sinsilikle yaklaşmıyor sonradan sinsilik boyutunu düşünüyor once saflikla yaklaşıyor
Sekerim bir de aslan burcu aslında alingan olabiliyor bazilari ama alinganligini belli etmemek icin isi sakaya vurup ya da karsi tarafa boyle iste senin esinin yaptığı gibi kisasa kisas mi dersin ya da cezalandirma mi o yönteme basvuruyorlar
Bir de kesinlikle aslan burcu hakkinda emin oldugum birsey var
O da olaylari,ve durumlari,bilipte bilmemezlige gelme..
Salaga yatmak yani
O bende ve cevremdeki tüm aslanlarda var
He he derim gecerim ya da 2 kisi bir isler kurcaliyordur anlarim ama hic anlamamisim haberim yokmus gibi davranırım
Senin esin de var mi bu huy
Aslan ve yengec sicak burclardir
Basak,ikizler,balik soğuktur mesela
Yay da sicaktir çünkü ateş burcu.
Ama saftır aslan burcu özünde olaylara sinsilikle yaklaşmıyor sonradan sinsilik boyutunu düşünüyor once saflikla yaklaşıyor
Comertler bir de yaa ama kova biraz cimri. Aslinda cimri degil,aslam savurgan :)
Cimrilik değil ama değmeyecek kişilere gereksiz cömertliğini saflık olarak gördüğüm oluyor açıkçası.
Yani bir insan hali vakti yerinde eniştesinin telefon faturasını neden düzenli öder meselaLüzumsuz işgüzarlıkları çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?