Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 AğustosAslan Kadını Karşı Cinste İlk Neye Bakarsınız ?
gülüşü bakışı sacı başi diye ayirt etmiycem
bir bütün olarak gözüme hitap etmeli :smiley-cool:
giyimi, karizması, havası ile dikkatimi çekebilmelişakkıdı
Bende ilk önce ellere bakarım alamıyorum kendimi bu huydan :)
karşımdaki kişinin yüzü çok güzel olmasa bile elleri beni etkilese tamamdır :)
bi de boynuna çok bakarım pürüzsüz olmasına =)
Ben de bir Aslan kadını olarak boyuna posuna bakarım açıkçası önce , duruşu derler ya biraz erkek gibi olmalı diye heh işte o var mı diye bakarım..
Ayakkabılarına bakarım temiz mi uyumlu mu diye..
Biraz karizmatik ve neşeli olması güven vermesi lazım diye düşünürüm..
bakışlar önemli ve konuşması başta gelir,tabiki yanına yakışan biri olmalı,renkli göz ve karizmatik erkekler beni cezbederler,nihat alptuğ altınkaya tam benim erkeğim olabilecek bi adam ama nerde ahhhhhhhhhhhh aaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh
bende bi bütün olarak bakıp temiz mi değil mi diye çaktırmadan incelerim..ellerle kulaklar tertemiz olcak yüzü de tertemiz olcak yağlı olmucak, ayakları kokmucak:)))))))))) sonra giyimi de hem karizma olcak hemde tertemiz olcak yakışıklı olcak ense traşı kötüyse zaten hiç gözüme gözükmesin vs. vs.
iyiki kendime sevgili bulmuşum daha 4 sene önce yoksa evde kalcakmışım:)))))
yüzüne baktıktan sonra ellerine ve ayakkabılarına bakarım eğer beğenirsem bundan sonra yüzüne tekrar bakarım önemli olan gülerken gözlerinin içinin gülmesidir.bir de zeki olduğunu kanıtlamalı bana. yani bunun için karşımda bir sürü problem çözmesine analiz yeteneğini göstermesine gerek yok.konuşurken belli olur.hatta bence bir insan
gülerken bile belli eder zeka seviyesini.