Herkese merhaba .. Ben 21 yaşında üniversite öğrencisi tontiş bir hatunum :) Boyum 1.66 kilom şuan 64. 1 sene içerisinde ne kadar düzensiz beslenilebilirse o kadar düzensiz beslendim inanın sonuç 12 kilo ! kalın kalın baldırlar, kat kat göbek derken 6 Ocak günü gittim B fit e yazıldım 6 Ocaktan beride ekmek , tuz , şeker ve asitli içecekleri hayatımdan sildim. Şimdilik iyi gidiyor :) 69 kiloydum 64 e düştüm hedefim 55. ama asıl en önemli hedef ince bacaklar! gerçekten üst bacagımın kalınlıgından utanıyorum artık
Haftanın 5 günü düzenli sporuma gidiyorum B fit sistemini biliyorsunuzdur yarım saat B fit aletleri yaptıktan sonra 10 dakika esneklik hareketleri 50 mekik ve 5 dakikada twister aletimi tamamlayıp evime geliyorum ve sabaha kadar meyve dahi hiç bitşey yemiyorum. Hedefim mart ayına kadar minumum 60 a inmek. Bugünden başlayarak hem sizler hemde kendim için buraya ne yediysem noktası noktasına yazacağım.
Bugün sabah 11:00
Şekeriz çay
1 adet kareksan kıtır çubuk
Domates
Sonra dışarı çıktım yürüdüm biraz çok acıktım
Öğlen saat 14.00
3 çiğköfte + 3 marul
Ara öğün saat 17.15
1 kaşık yoğurt
1 brokoli
Saat 6 da sporuma gidip gelecegim ve bugünlük boğazımın kilidini vuracağım yarın sabah tekrar yazarım :) Hedeflerimiz umarım gerçekleşir öpüyorumm

Bugün sabah 11:00
Şekeriz çay
1 adet kareksan kıtır çubuk
Domates
Sonra dışarı çıktım yürüdüm biraz çok acıktım
Öğlen saat 14.00
3 çiğköfte + 3 marul
Ara öğün saat 17.15
1 kaşık yoğurt
1 brokoli
Saat 6 da sporuma gidip gelecegim ve bugünlük boğazımın kilidini vuracağım yarın sabah tekrar yazarım :) Hedeflerimiz umarım gerçekleşir öpüyorumm