Aslında beni düşünmüş ama...

mastoid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
353
248
33
Herkese merhaba. Geçenlerde memleketimize gittik ailece. Anneanne babaanne ziyareti yaptık. Bu arada 21 yaşındayım üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Neyse anneannemlere gittik sohbet ederken yeni mezun olan benden 1 yaş büyük kuzenime geldi konu. Teyzemin bir komşusunun oğlu varmış namazlı niyazlı, vakit buldukça namazlarını camiide kılarmış yani mükemmel eş adayı diye nitelendirdikleri birisi. Mühendislik okumuş herhalde binaları falan varmış. Ailesine beni evlendirin harama düşersem siz sorumlu olursunuz diyormuş. Annesi de sen kendin bul oğlum demiş o da benim bulduğum benim gibi kaç tanesini bulmuştur demiş. Teyzeme sormuş var mı birileri gibisinden. Neyse sevgili teyzemin de aklına mezun olan kuzenim gelmiş. Kuzenim de bir şey dememiş ama babası bizim öyle bir paramız yok şimdi demiş ve kızını sarsmış sen mi istedin diye omuzlarından tutup. Sonra anneannem dedi ki aslında aklına ilk sen gelmişsin teyzenin ama okulun var kabul etmezsin diye söylememiş dedi. Benim bunu duyunca tepem attı. Teyzemin benden 1 yaş küçük kızı var tıp okuyor kendisi. E dedim niye kendi kızına düşünmemiş. Sonra babaannem geldi anneannem ona da anlattı böyle böyle olmuş diye. O da ben bir şey demeden bak kendi kızına hiç yakıştırmamış dedi. Ben de aynen aynen çok kırıldım teyzeme dedim. Niye ilk ben geliyorum aklına gerçekten çok sinir oldum. Okul okuyorum ki ben de sağlık bilimleri fakültesindeyim o diğer düşündüğü kuzenim de hukuk okudu yani bilemiyorum. Mutfakta bir şeyler yapmayı seviyorum kek vs. Yani sırf bu yüzden adım hamarata çıktı ki alakası bile yok öyle değilim. Annemle çok şiddetli kavgalarımız olmuştu annem teyzeme onları anlatmış yazın. Annem de dedi ki böyle ailesiyle sürekli kavga eden kızları düşünürler tabii evlilik olgunlaştırır diye dedi yani beni o yüzden düşünmüş olabileceğini söyledi. Üstüne hiç vazife değil gerçekten o gün aramamak için kendimi çok zor tuttum. Babamla annem daha önceden duymuşlar bunu ama bana söylememişler huyumu bildikleri için. Babam da kendi kızını niye düşünmemiş demiş. O da hoşlanmamış yani. Annem de benim kızımı alın demez kimse dedi. Siz ne düşünürdünüz böyle bir durumda?

Valla kendi kızını düşünmemiş olmasının türlü sebebi olabilir ona bir şey diyemiyorum. Ama alışın artık bu durumlara, daha çoook soran, ilgilenen olur. Bu herhangi biri aracılığıyla bile olabilir. Ben yerinizde olsam bu kadar sinirlenmezdim

Ben böyle birşey düşünmem çünkü böyle saçma bir hayatım yok. Bana koca bulmak da ne teyzeme kaldı ne anneme.
Uygun bir insanı zaten flört eder, iyice tanır,kendim bulabilirim.
Güzel diye övdüğü adam da kendine eş,yoluna yoldaş aramiyor. Tek aradığı şey eline el değmemiş,geceleri sevişebileceği bir kadın
Bu kadar...
Öyle ki kendi seçmekle uğraşmak bile istemiyor, nasılsa 'işiklar kapanınca hepsi ayni'
Ben senin yerinde olsaydım hayatımı elime almaya calisirdim. Tanımadığım müstakbel koca adayına 'neden beni onerdiniz' diye kavga etmek yerine kendimi geliştirir,doya doya gezer tozar, zamanı gelince gönlüme huyuma suyuma uyan KENDİ SECTİGİM bir adamla da eğlenirdim.
21 yaşındasın, tek kriterin karsindakinin erkek olması mı? Nefes alması yetiyor mu :)) tatlı dili, çekici olması, aranızda aşk olması,ten uyumu falan...hiç mi aramiyorsun?

23 yaşındayım bana da en az on tane görücü gelmiştir, komşularımız olsun akrabalar olsun sürekli biri var diye didiklerler ama ben pek takmam böyle bişeyi yani senin düşündüğü gibi bir mantık gelmez aklıma. Kötü bişey de yok ki ortada becerikli kadınlar her yerde dikkat çeker, yanlış bir düşünce ama "evlenme zamanı geldi" derler yemeği, temizliği vs güzel yaptığı zaman, en azından benim çevremde hep böyle.
Ben ortada senin kızacağın kadar büyük bir şey göremedim.
Başına ilk defa mı böyle bir şey geliyor? İlk defaysa bu kadar kızman normal ama sen istemedikten sonra kim niye zorla evlendirsin seni boşuna kızıyorsun

Yanlış anladınız sanırım çünkü ben de tam sizin gibi düşünüyorum. Kimsenin üzerine vazife değil benim kiminle evleneceğim ya da bana tabiri caizse koca bulmak. Ki zaten şu an bulunduğum konumdan, yaşımdan ya da başka sebeplerden düşünmediğim bir olay evlenmek.

Azdım diyor belli ki oğlan ! Bastırılmış dürtüleri sonradan ortaya kötü çıkar bu oğlanın , uzak durun !
Yok zaten ciddiye bile almadık öyle bir şey düşünmediğimiz için. Oğlana da üzüldüm yani kimlerin ağzında dolaşıyor özeli. Hiç hoş değil. Hepimiz insanız harama düşmek istemiyor olabilir ama bu söylenenden de gerçekten ben azdım mesajı çıkıyor Allah affetsin.

Beni evlendirin yoksa HARAMa el sürücem güldüm valla.

Madem bu kadar abaza bulurlar hemen birini.

Konu sahibi canını sıkmaya değmez. Hayat bu kıytırık şeylere üzülmek için çok kısa.

Mükemmel eş adayı o kadar mükemmel olsa çoktan havada kapışılırdı. Şu yaptığı yorumlara bakınca ne kadar kapasitesiz, cahil bir insan olduğu ortada zaten. Adamın niyeti evlenmekten çok sevişmek, o anlaşılıyor. Üniversite okuyan bir kadınsın. Böyle saçma sapan muhabbetleri takma, insanların cehaletlerine ver, gülüp geç, sen geleceğine bak. Oku, çalış,ufkunu genişlet ve evleneceğin insanı kendin seç. Teyzenin kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum ama o da bir şeyleri kendi görgüsü, bilgisi kadarıyla yapabilir ancak. Çok ciddiye alma.

Annesi de sen kendin bul oğlum demiş o da benim bulduğum benim gibi kaç tanesini bulmuştur demiş.
Böyle bi kafa var mı nasıl bi tabir, nasıl bi zihniyet bu?
Diğer taraftan tabiki hiçbi anne benim kızımı alın demez ama oğlanda helal haram ayaklarına yatıyo. Tövbe estağfurullah ya.

Cocuk azsa nolcak yaw? Burda bi konu vardi aklima geldi:) kiz cok arzuladigi adama olan istegini anlatiyodu, masturbasyon yap diyenler olmustu:)

simdik efenim bir cok genc ayni duygulari yasar, ama dile getrmez. Bu cocuk anasina soylemis.. anasida ne yazikki milletin agzina sakiz yapmis.

Yahu burda degilmiydi 14-15 yasindaki cocuklarinda cinsel hayati olsun diyenler, ne degisti? Bu cocuk harama dusmeyim dedigi icin sapik mi oldu:)) cinsel istegin olmasi sapiklik degil, bilakis saglikli oldugunu gostermez mi:)

Bence kimse benim kızımı al demez .s zaten soran kişi kızı olduğunu biliyordur. İstese ilk senin kızın evlilik düşünür mü diye sorar. Öyle sormayana da benim kızımı al denmez ki.

Valla ben de bunları yazacaktım, söylenecek her şeyi söylemişsiniz ağzınıza sağlık.

Bir seyleri ayirip anlamak lazim.

Bir insanin namazli inancli olmasi ayridir
Evlilikteki istegi ve bulmak sekli farklidir.

Inancina gore bazi kizlar vardir ayda bir sevgili degistirir takmayan bir tiptir oyle birini istemez bu anlasilabilir.

Yalniz muhafazar olan insan da kendi istedigi gibi bir kiz bulabilir ki bunun usulu var.

Fakat sadece amac onceden sevgilisi olmamis vb dusuncesindeyse kisilige duyguya bakmiyordur sadece mantik evliligi istiyordur ki oyle kizlar da var tencere kapak olurlar.

Bence sorun evliligi sadece harama dusurecek olan kisimdan ibaret gormesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…