böylesi için düşünür ki..beni evlendirin harama düşersem siz sorumlu olursunuz diyormuş. Annesi de sen kendin bul oğlum demiş o da benim bulduğum benim gibi kaç tanesini bulmuştur demiş.
Yanlış anladınız sanırım çünkü ben de tam sizin gibi düşünüyorum. Kimsenin üzerine vazife değil benim kiminle evleneceğim ya da bana tabiri caizse koca bulmak. Ki zaten şu an bulunduğum konumdan, yaşımdan ya da başka sebeplerden düşünmediğim bir olay evlenmek.Ben böyle birşey düşünmem çünkü böyle saçma bir hayatım yok. Bana koca bulmak da ne teyzeme kaldı ne anneme.
Uygun bir insanı zaten flört eder, iyice tanır,kendim bulabilirim.
Güzel diye övdüğü adam da kendine eş,yoluna yoldaş aramiyor. Tek aradığı şey eline el değmemiş,geceleri sevişebileceği bir kadın
Bu kadar...
Öyle ki kendi seçmekle uğraşmak bile istemiyor, nasılsa 'işiklar kapanınca hepsi ayni'
Ben senin yerinde olsaydım hayatımı elime almaya calisirdim. Tanımadığım müstakbel koca adayına 'neden beni onerdiniz' diye kavga etmek yerine kendimi geliştirir,doya doya gezer tozar, zamanı gelince gönlüme huyuma suyuma uyan KENDİ SECTİGİM bir adamla da eğlenirdim.
21 yaşındasın, tek kriterin karsindakinin erkek olması mı? Nefes alması yetiyor mu :)) tatlı dili, çekici olması, aranızda aşk olması,ten uyumu falan...hiç mi aramiyorsun?
kim kendi kızını,
böylesi için düşünür ki..
Yok zaten ciddiye bile almadık öyle bir şey düşünmediğimiz için. Oğlana da üzüldüm yani kimlerin ağzında dolaşıyor özeli. Hiç hoş değil. Hepimiz insanız harama düşmek istemiyor olabilir ama bu söylenenden de gerçekten ben azdım mesajı çıkıyor Allah affetsin.Azdım diyor belli ki oğlan ! Bastırılmış dürtüleri sonradan ortaya kötü çıkar bu oğlanın , uzak durun !
Böyle bi kafa var mı nasıl bi tabir, nasıl bi zihniyet bu?Annesi de sen kendin bul oğlum demiş o da benim bulduğum benim gibi kaç tanesini bulmuştur demiş.
Valla ben de bunları yazacaktım, söylenecek her şeyi söylemişsiniz ağzınıza sağlık.Cocuk azsa nolcak yaw? Burda bi konu vardi aklima geldi:) kiz cok arzuladigi adama olan istegini anlatiyodu, masturbasyon yap diyenler olmustu:)
simdik efenim bir cok genc ayni duygulari yasar, ama dile getrmez. Bu cocuk anasina soylemis.. anasida ne yazikki milletin agzina sakiz yapmis.
Yahu burda degilmiydi 14-15 yasindaki cocuklarinda cinsel hayati olsun diyenler, ne degisti? Bu cocuk harama dusmeyim dedigi icin sapik mi oldu:)) cinsel istegin olmasi sapiklik degil, bilakis saglikli oldugunu gostermez mi:)
Neden çok güldüm ben bu yorumaAzdım diyor belli ki oğlan ! Bastırılmış dürtüleri sonradan ortaya kötü çıkar bu oğlanın , uzak durun !
Cocuk azsa nolcak yaw? Burda bi konu vardi aklima geldi:) kiz cok arzuladigi adama olan istegini anlatiyodu, masturbasyon yap diyenler olmustu:)
simdik efenim bir cok genc ayni duygulari yasar, ama dile getrmez. Bu cocuk anasina soylemis.. anasida ne yazikki milletin agzina sakiz yapmis.
Yahu burda degilmiydi 14-15 yasindaki cocuklarinda cinsel hayati olsun diyenler, ne degisti? Bu cocuk harama dusmeyim dedigi icin sapik mi oldu:)) cinsel istegin olmasi sapiklik degil, bilakis saglikli oldugunu gostermez mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?