Aslında beni düşünmüş ama...

Bence sorun evliligi sadece harama dusurecek olan kisimdan ibaret gormesi.
Onu bilemeyizki.. bu kizin anlattigi kadarini biliyoruz sadece. Bu sekilde soylemis olmasi.. sadece cinsellik olarak gordugunu gostermez. Herseyide detayina kadar anlatamaz bi insan.

Kaldiki herifi tanimsm belkide sizin dediginiz gobidir ama cinsellik istemesi sapik oldugu anlamina gelmemeli.

Belki kızının görüştüğü biri var, açıklayamıyordur. Görücü usulü böyyle bir şey canım. Her aracı kendi kuxını, oğlunu tanıştırmıyor. Blki mizacının uymayacağını düşündü kuzıyla. Bu kadar kuzacak ne var göremedim. İşi gücü yerindeymiş, çevrenin takdir ettiği bir tipmiş. Bn bu şekil evlenmryi düşünmüyorum bir daha teklif etmeyin dersin geçer gider

Allah aşkına bu birilerinin bulduğuyla nasıl evleniliyor. Aşk nerde, elele tutuşup içinde kelebeklerin uçuşması nerde ?
Önce aşık olun gezin, sevin...

Görücü usulü nedir Allah aşkına hangi devirde yaşıyorsunuz?

Ben olsam cok begendiysen kendi kızına al derdim ki demişligim de var. Öyle mühendis bey evlerden ırak sapık gibi iyyy midem bulandi

Kendi tıp okuyan kızını dusunseymis madem mukemmel aile cocu :) harbiden b garip canım kızı istediigni blsun diye bekletiyor sen daha ıkıncı sınıfsın okul btcek iş güc felan sen nye akla geliyorsun acaba ? Şaka gibi annende sizin meselenizi anlatmasa keske ama bnm annemde oyle kac kez meselmizi yengeme dayıma neyim anlatır onlarda b ortamda bana laf sokardı ölürdüm resmen sinirden sakin ol teyzene de uygun b dille soyle benm okulum var ilk akla ben nye geliyorum acaba kmseye dusmez brnm kmle evlencegim de tavrını koy bidaha yapamasınlar bende hc hoslanmam boyle seylerden valla

Bukadar abartılı düşüncelere kinlenmeye falan gerek yok ... fazla gurur yapmışsınız gereksiz anlamlar art niyetler yüklemişsiniz ...istemiyorum düşünmüyorum falan der geçersiniz ...ne sizi kıracak bir mevzu nede sizin insanlara bukadar çıkışacağınız bir olay ...

Sapikca degil de dusunce tarzi kotu dese ki ben imanli bir kiz istiyorum ayri mesele ama insanin fikri neyse zikri oymus.

sinirlenecek bir şey yok
ben öğretmenken okula görücü gelmişti :))
yerin dibine girdim ama kızmadım, uyardım net olarak.
hatta bir veli geldi askerden kardeşi gelmiş, tanıştırmak istedi falan.
bir gün de tanımadığım bir teyze benimle konuşmaya çalıştı, sonra dedi ki "sen çalışmasan oğluma alırdım ama oğlum çalışan istemiyor :)
yani bunlar saçma ama komik şeyler, gül geç

Ailesine beni evlendirin harama düşersem siz sorumlu olursunuz diyormuş. Annesi de sen kendin bul oğlum demiş o da benim bulduğum benim gibi kaç tanesini bulmuştur demiş.

Off çorap kokusu buraya kadar geldi yani. Bu kafa mühendis olsa ne olmasa ne...
Görücü usulü istemesine de bir şey demiyorum da adam sadece sevişecek birini arıyor.

Siz neden bu kadar sinirlendiniz ki? Teyzenizi tanımışsınızdır bunca zamandır. Daha çoook birilerini bulur o size.
Yapmanız gereken cevabını verip aldırış etmemek. Yaşınız çok küçük zaten evliliği düşünmek için. Okulu bitirip iş güç sahibi olun, kendinizi yetiştirin. Sonra karşınıza evleneceği kadını yatak odası süsü olarak değil hayat arkadaşı olarak gören adamlar çıkar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…