Kızlar hani söyledim yaa eşime yansıtıyorum diye ailevi sorunlarım var aslında elimde olmayan nedenler yaşıyorum size şöyle anlatayım ben her sene kızımla birlikte memleketime geliyorum tatil dolayısıyla ama her geldiğimde annem burnumuzdan getiriyor sürekli bağırtı çağırtı yani eşim uçak bileti alıyor buraya geliyorum torun görsünler sevsinler diye zaten senede bir geliyorum ama huzursuz ve rahatsız oluyorum annem sağlıklı düşünemiyor davranışları bozuk bir kadın yani her geldiğimde modum düşüyor şu an varya evimi istiyorum aslında hiç rahat değilim evde de herşeye bağırıp çağırıyor siz olsanız hiç gelmezdiniz değilmi bu durumlar yaşanıyorken babam istiyor diye geliyorum bana kalsa gelmek bile istemiyorum yaa herşeye tepki veriyor mesela en basitinden çocuk yemeğini yemedi diye bana kızıyor ne biçim annesin falan diyor sürekli hep olumsuz laflar.... resmen bizi istemiyorr yoruluyorum diyor yaa şimdi bide kendi kız kardeşi var oda geldi istanbuldan küçük bebeğiyle yaa çok kalabalık oluyor ev ben hiç bişey anlamıyorum yemin ederim zaten gelirken de hep bir isteksiz geliyorum