Evet hayat tozpembe değil bunu 8 yaşımdan beri biliyorum ben. Sanma herşeyim çok iyi en sevdiğim insanlar yanımda yaşadığımı. Ben hayatın zorluklarını 8 yaşımda aldım omuzlarıma. Bu yüzden bilmeden itham etme insanı lütfen. 6 sene dile kolay insan sevmez mi sevmiyor seni diyorsun aşığım 24 ocakta istemeye gelicez derken sevmiyormuydu yani. Bir insan sevdiğini nasıl hemen unutur bir başkasıyla olur anlam veremiyorum. Ve ben gerçekten anlamayacak kadar safım.offfffff
dünya tozpembe değil demi bak bakalım dışarıya
başkasıyla beraber olan adamı beklemek nasıl bir mantık bütünlemesi anlayamadım ben
sevmiyor seni işte anlaman için ne dememizi beklersin
bu kadar saf olmayın lütfen gençler bu kadar saf olmayın
defolsun gitsin
Evet karı koca gibi olmuştuk tabi o konu haricinde. Ama gitti sıkılmış, boğulmuş kıskançlığımdan. O da yapmıyormuydu yapıyordu ama gitti. Olmuyor ama gerçekten yapamıyorum.6 yil nedemek ya. Ben 6 yillik evliyim. Bukadar uzatilirmi kari koca gibi olmussunuzdur artik..
Sikilincada gidiyorlar.
Uzgunum ama bu boyle kullandirmayin kendinizi ve bukadar bel baglamayin..
Peşinden koşmak iki de bir mesaj atmak kendini hatırlatmak sevdiğini söylemek yalvarmak vs oluyor. Bitmiş gitmiş demek size ne kadar kolay geliyor değil mi bir de başınıza gelse o zaman bitmiş gitmiş diyebilirmisiniz acaba. Ben diyemem diyemiyorum, bakamıyorum önüme. Her yerde o her yerde bir anı var.Şu peşinden koşmak nasıl oluyor biri bana anlatabilir mi?
Bitmiş gitmiş işte 6 sene güzel bir ilişkiniz olmuş ne mutlu size. Yolunuza bakın, anılarınız yanınıza kar kalsın.
D-E-Ğ-M-E-ZZZZZZ!!
Psikolağa gitmeyi düşünüyorum fakat randevu bulamıyorum. Onun yerine psikiyatriye gittim ilaç verdi depresyondaymışım.Bence öncelikle psikoloğa gidin, aileniz kaynaklı önyargılarınızı aşamadıkça zaten mutlu olabileceğiniz bir ilişkiyi de ben öngöremiyorum. Siz ne kadar güya hakkınız olduğunuz için ah ederseniz, o da eder, birbirlerini de götürürler geriye hiç bir şey kalmaz zaten, tazminat falan beklemeyin biten gönül ilişkisinden.
Sıkılır mı gerçekten de? Peki ya ona seviyorum ediyorum demesi ne? Yüzümü güldüren senin yorumun oldu.o dengesizin yolunu beklersen hayıtına devam edemezsin..merak etme ondada sıkılır..değmez böyle kadınları kullanan erkek için üzülmeye..
Zaman verdikçe gelmiyor herşey daha da kötü oluyor. Ağlamazdım 1.5 haftadır dünden beri ağlama krizlerim geri döndü.İnsan en çok kendine ediyor aslında. Zaman verin kendinize, kırılma noktanız gelecektir.
İnanmicam, güvenemicem ama yanımda olucak benim olucak. Sevgimin sabrımın mükafatını almış olucam evlendiğimizde. Tartışmalarımızda, soğuk davrandığında güvensizlikten dolayı evet bir başkası mı var yine düşüneceğim mantıklı düşününce evet haklısın aslında ama dediğim gibi gönül dinlemiyor ki bitti diyemem ben dönerse.Canım şimdi acı çektiğin için öyle diyorsun da.. Tut ki sana döndü. Sana kızmistim, ondan öyle oldu etti, ben hep seni sevdim dedi... inanacak mısın? Hadi inandın. Bir süre devam etti evlendin. Sonra ne olacak? Her sorunda her tartışmada hatta hiç sebepsiz yere soguk davrandiginda hep başka kadınlara gittiğini dusuneceksin . Yazık değil mi sana? Sende çok sevilmeyi, fazla fazla değer görmeyi hak etmiyor musun? O gelse, senin bitti artık demen gerek
Çok yanlış tanımışım bende yalvarırken başkasını bulmaz sanmıştım karakterli biri sanmıştım; ama gel gör ki karaktersiz çıktı. Buna rağmen hala onu bekliyorum. Üzülme diyorsun ya elimde değil canımdan can gidiyor.burdan konuşmak çok kolay ama canım lütfen ya dayanmalısın bak nasıl bi insan var karşında daha üzülüp durma şuunun için ya adamı ayrılırken tanıyor insan
bak ben seni birşeyle itham etmiyorumEvet hayat tozpembe değil bunu 8 yaşımdan beri biliyorum ben. Sanma herşeyim çok iyi en sevdiğim insanlar yanımda yaşadığımı. Ben hayatın zorluklarını 8 yaşımda aldım omuzlarıma. Bu yüzden bilmeden itham etme insanı lütfen. 6 sene dile kolay insan sevmez mi sevmiyor seni diyorsun aşığım 24 ocakta istemeye gelicez derken sevmiyormuydu yani. Bir insan sevdiğini nasıl hemen unutur bir başkasıyla olur anlam veremiyorum. Ve ben gerçekten anlamayacak kadar safım.
bi sen bi ben burdayız ezgim yaAllahindan bulsun pislik
kıza da üzüldüm. neden o kızla konuşurken bana dön diyorsunuz? önünüze bakın zaten bitirmişsiniz. kendinize yaşadığınız ve bitmiş olan ilişkinize saygınız olsun. ayrıca bu olayda gerçekten diğer kıza üzüldüm.Canım o kadar çok acıyor ki. Siz ablalarım bana olmaz dediniz yürümez dediniz herşeyi dediniz de ben dinlemedim seni. 6 senelik ilişkim bitti. Canımdan can koptu sanki. 1 ay benim peşimde koşarken bana seni seviyorum derken o 1 ayın 12. gününde bir başkasıyla çıkmaya başlamış. Buna rağmen benim peşimde koşmaya devam etti. 1 ayın sonunda 14 Aralıkta bana bitti dedi tamamen çıkardı beni hayatından. Yapamadım 52 saat yemek yiyemedim ağladım sadece. Annesini yengemleri araya soktum ama istemedi artık beni. Onu sadece kıskandığım için bunaldığını bunun için bitirdiğini söyledi. Son kez görüşüp konuşmayı kabul etti benimle. Evlerine gittim ayakta durucak halim yoktu perperişandım ağladım yalvardım ona bir damla göz yaşıma kıyamayan insan gitmiş ruhsuz biri gelmişti onun yerine. Sarıldım ona sarılmadı bitti dedi kafamı dinlemek istiyorum 1 hafta 1 ay belki de 1.5 ay dedi. Korkuyorum bu sürede ona bağlanırsan dedim. Sonuç ne oldu aradan neredeyse 1 ay geçti hala o kızla beraber ona seni seviyorum hep söylemek istiyorum diyor içim kımıl kımıl diyor. Değmeyen bir insan için canım o kadar çok acıyor ki. Dönmesini bekliyorum hala çok seviyorum. Biliyorum dönmeyecek kızla fotoğraflarını instagrama koyduğunda ah ettim ona whatsapptan yazarak. Bütün bedduaları ettim hakkımı helal etmedim. Ne yaptı biliyormusunuz o da bana hakkını helal etmedi ben sanki ona yanlış bir şey yapmışım gibi. Bunların olmasına rağmen içimdeki umut tükenmedi hala dönmesini bekliyorum hala bana dönmesini istiyorum benden başkasıyla mutlu olamasın istiyorum. Canım gerçekten çok acıyor nefes alamıyorum.
İnanmicam, güvenemicem ama yanımda olucak benim olucak. Sevgimin sabrımın mükafatını almış olucam evlendiğimizde. Tartışmalarımızda, soğuk davrandığında güvensizlikten dolayı evet bir başkası mı var yine düşüneceğim mantıklı düşününce evet haklısın aslında ama dediğim gibi gönül dinlemiyor ki bitti diyemem ben dönerse.
güvenmicem ama benim olacak nasıl bir mantık arkadaşım
acilen doktora görün
çünkü düşüncelerin çok sağlıksız
ilerde daha fena pişmanlıklar yaşarsın
aşk acısını dibine kadar yaşarsın sadece zamana ihtiyacın var
sen bu laflarla çok üzersin kendini yapma etme
Diğer kıza mı üzüldünüz? Bence üzülmenizi gerektirecek birşey yok ortada aksine kıza daha çok kızmanız gerekir. Yaşadıklarımızı bildiği halde onunla çıkarken bana yalvardığını bildiği halde onunla çıkmaya devam ediyor bir de bana diyor ki "O tarihten sonra bana el uzattı." oldu canım. Bu da yetmiyor silmediğim bazı resimleri kalmış çocuğun o resimleri silersen sevinirim diyor. Hergün benim facebook hesabımı kontrol ediyor bir de yanlışlıkla ekliyor. Ben bunu facebook'uma yazdığımda çocuğun kuzeniyle zavallı diye yorumlaşıyoruz gidiyor çocuğun facesinden kızı siliyor. Sizce üzülmeniz gerekiyormuymuş kıza?kıza da üzüldüm. neden o kızla konuşurken bana dön diyorsunuz? önünüze bakın zaten bitirmişsiniz. kendinize yaşadığınız ve bitmiş olan ilişkinize saygınız olsun. ayrıca bu olayda gerçekten diğer kıza üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?