aslında hepimizin ortak sorunu hadi eklemek isteyen varsa buraya ..............

6 senedir çıkıyoruz 2 senedir nişanlıyız evlilikte 2 ayımız çok değişti ayrılıyoruz diyen birçok insan neden var o zaman??

nışanlılık ve flört döneminde insanlar kendilerini mükemmel , eşi bulunmaz ,müthiş uyumlu , müthiş anlayışlı , çok seven , çok sadık diğerleri gibi olmayan olarak gösterdikleri için.

olmuyo erkeğin kültürü ahlakıyla kadını sarıp sarmalayıp kuşatması lazım.Eşini el üstünde taşıyan , çocuklarını eğiten , yol gösteren erkek olmalı. Çocuklarınız olduğunu düşünmek bile istemiyorum.Eğitim günlük hayattta fark oluşturmaz gibi gelir.Hayatı omuzlamay başlayınca iki aile karışınca ne büyük bir hata yapmışım dersin ...

kaçarak evlenen kızlar kendilerini pul ediyorlar tam anlamıyla. kız evi naz evi demişler isteyen adam gelip kapını aşındıracak kapıdan kovulsa bacadan girecek alacak sevdiğini.

en ufak örnek, erkek arkadaşıma ben cam silmeyi hiç sevmiyorum evlenince nasıl silcem dedim sen cam falan silmiceksin ben seni sokakta mı buldum dedi. ben kendisini biraz süründürmüştüm de. değer bilecek bir erkek. değerli hissettirecek. kimse kolay lokma olmasın bence erkeklerin davranışlarını bu da çok etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…