- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 333
- 40
- Konu Sahibi Whiteright
-
Ona hak veriyorum fakat basından girmemeliydi konuştuk herşeyi astik yaş farkı hep dedim sorun değil dedi herşeyi ilk konuşmada dile getiren bendim o beni ikna eden taraf olmuştu 1 sene sonra benim dediklerime gelmesi üzücü seni seviyorum istiyorum diyor oğlumu sevmek zorunda değil ama saymak zorunda oğlumda onu mecburiyet yüklemedim oğlumun nafakası vs kimse kimseyi sevmez zamanla oluşur saygı önemli sonuçta beni seviyorsa ve baştan kendi bilerek bu işe giriyor ise şu anda bunlar yerine farklı şeyler konusulabilinirdi olmadı malesefGec de olsa, rengini belli etmis. Bu sizin için avantaj olmus. Sonradan oglunuza kotu davransaydi ikinci bir yikim olurdu sizin icin. Sizde ikisi arssinda idare etmekden harab olirdunuz.
Evlilikte korkutuk ask , daglari delerim , herseyi ile herseyim olayi bence duruluyor. Insan mantik sevgi hosgoru ariyor. Yani sizi sevdigu için ogkunuzu kabul etmek zorunda degil. Sevmek de zorunda degil. Aci konusmus ama bunlar gercekler. Bende esimden nerdeyse 2yas buyugum. Ama sizin iliskinizde denklik yok. Sorumsuz diyorsunuz. Yas fsrki var diyorsunuz, oğlum var diyorsunuz. Olmaz derim. O sizi anlayamaz cinku evladi yok, siz de onu anlayamazsiniz. Yolunuza bakın. Isinizi oglunuzla yuvanizi kurun. Daha yeni bosanmişsiniz zaten.
Hayatımdan bir an9 yaş küçük bir erkek olmasi zaten ilk düşünmenize sebep olmalı. Kadının bu kadar büyük olması iyi olmuyor çoğu zaman
Ayrica konu acmak yerine direkt onu hayatinizdan cikarmanizi beklerdim. Bunu dusunmenize bile inanamıyorum
Zaten yeni bisey 2 gün oldu ve 2 gündür konuşmuyorum zaten konuşmama gibi bir huyum olmazdı buda tavrımı ona net belli.etmustir kimsenin n3 yaşadığını bilemezsiniz bencede banlanmayin durduk.yere çocuğumu gorsrmde kimsem yok bakacak bilmediğiniz noktalar var belki o yüzden kendi fikrim var aklım tabikide buraya konu açarak paylaşmak istemiş olabilirim dimi allah kimseyi çaresiz bırakmasınÇıkın sokağa bir ıslığınızla yanınıza gelecek yüz erkek bulursunuz
ama bir evlat bulamazsınız.
Bu konuyu açmakta ne bileyim sanki bir tarafınız çocuğunuzu bırakır gibi hissettirdi kafanız karışık.
Ağır konuşmak istemiyorum. Banlanmak istemem
İnsallah dediğiniz gibi gerçek bir ANNEsinizdir e evladınızı alır o adamı da tez vakit def edersiniz.
Koronoda ıs mu.bulacaksiniz yardımcı olacaksanız özelden yazın boş boş bilmediğiniz detaylar hakkında yorum yapmayın benim aklım var şükür bırakıcak olsam tepki vermezdim dimiŞu an bu konuyu acmaktaki amaç nedir ben onu anlayamadım, hani işsizim çocuğum yanımda değil nasıl toparlarım kendimi hangi işlerde çalışabilirim diye danışmak yerine çocuğunuzu istemeyen karaktersiz daha olgunlaşmamış sahisiyet hakkında yorum bekliyorsunuz. Ne diyelim size? Biz olsak ne? Mesela. Bence evlen cocuk zaten babadaymış siz olmadan yaşamaya alışmıştır da nasıl olsa nolucak canım ki. Erkek arkadaşın çok haklı onunla evlen çocuğunu da yanına alma. Bunu mu bekliyorsunuz ne yani olay anlatır mısınız. Mesleğiniz ne diye sormuş bir üye görmezden gelip cevap yazmamışsınız adamdan bahseden herkese dönüş yapmışsınız. Cidden mesleğiniz ne, hangi alanlarda çalışabilir iş bulmada sıkıntı yaşamazsınız bunu konuşmanız akıl almanız lazım.
Durumumuz duzrl8nce maddi güçlü olunca alıcaz diyordu ama işler öyle gitmedi tabi ve artık gitmiyo sonuçta alıcaz diyip 1 sene oyaladı ve bende bakıcak kimsem yok diye alamadım tabiki de çalıştığım için tatillerde ve sürekli ilgilendim ama işler istedigi gibi gitmiyor ben de istediğin için artık.yeter dediğim için bu boyuta geldi olayimizBu işin düşünülecek bir tarafı yok.Hiçkimse uğruna evlattan vazgeçilmez.Ben olsam tek kalemde siler atardım.Zerre kadar da üzülmezdim.Bunu sana söylemeye cesaret bile edememeliydi.
En başta siz herşeyı anlatıp tum konuları kabul edıpte bır ilişkiye baslıyorsa kusura bakmasında sonradan cocugunuzu istememe gıbı bır lüksü yok bence yol yakınken vazgecın belli ki dengesizMerhaba eşimden ayrıldım 2 sene olucak 1 senedir birlikteliğim var fakat bu kişi ile herşeyimi baştan konuşarak başladık bu yolda ilerlemeye benden yaşca küçük 9 yaş ve benim le ileriye dönük düşünüyor du bende 1 senedir birlikteyiz mutluyuz sorunlar oluyor tabi ama oğlum var 9 yaşında velayeti bende durumum. Yok diye babasının durumu benden daha iyi diye babayla kaldı ben de hergun ıs bulma ve bu kisiyle maddi durumumuz düzelicek diye alıcaz umuduyla avundum şimdi son konuşmada çocuğu istemediğini isi gücü koronayi o ne sürdü ve katı bir şekilde velayeti babaya ver istemiyorum seni istiyorum dedi aylardır çocuğumu gorsemde bugün umudum üçümüz mutlu yasiycak olmamızdi o umudum kalmadi çok katı bir şekilde seviyesizce konuştu
Belli bi yasa gelip işi gücü olmayıp koronoda ıssız kaldı hep destek oldum ama şu an içim kırık sevgi herşeye yetmiyo benim durumum baştan belliydi hep maddi düzelsin diye beklerken bunu duymk ve çocuğumdan vazgeçmeyeceğimi söyledim konuşmuyoruz şu an yeniden bir hayat kurmak istiyorum çocuğumu yanıma alıp
Is bulup inşallah
Bu ilişkide gelecek görmüyorum sorumluluk yok sadece sen onu ben dünyaya getirmedim diyo Iyide benim değerlim oğlum beni seven onu kabul etmeliydi diyorum bu şekilde konuşmamalıydı diye düşünüyorum ayrılcam
Siz de lütfen sağ duyulu ve nazik yardımcı olursanız sevinirim
Ablacim yardimci olcak birsey kalmamis sen zaten yanlisi gormussun. Kotu bir donemdsyim der korona der depresyon der o senin evladin tabikide bitir evet sana kolay diceksin cunku biz disardan goruyoruz bizim uardimvj olabilcegimiz bir sey yok bu saatten sonra sen kendinin yardimcisi olucaksinMerhaba eşimden ayrıldım 2 sene olucak 1 senedir birlikteliğim var fakat bu kişi ile herşeyimi baştan konuşarak başladık bu yolda ilerlemeye benden yaşca küçük 9 yaş ve benim le ileriye dönük düşünüyor du bende 1 senedir birlikteyiz mutluyuz sorunlar oluyor tabi ama oğlum var 9 yaşında velayeti bende durumum. Yok diye babasının durumu benden daha iyi diye babayla kaldı ben de hergun ıs bulma ve bu kisiyle maddi durumumuz düzelicek diye alıcaz umuduyla avundum şimdi son konuşmada çocuğu istemediğini isi gücü koronayi o ne sürdü ve katı bir şekilde velayeti babaya ver istemiyorum seni istiyorum dedi aylardır çocuğumu gorsemde bugün umudum üçümüz mutlu yasiycak olmamızdi o umudum kalmadi çok katı bir şekilde seviyesizce konuştu
Belli bi yasa gelip işi gücü olmayıp koronoda ıssız kaldı hep destek oldum ama şu an içim kırık sevgi herşeye yetmiyo benim durumum baştan belliydi hep maddi düzelsin diye beklerken bunu duymk ve çocuğumdan vazgeçmeyeceğimi söyledim konuşmuyoruz şu an yeniden bir hayat kurmak istiyorum çocuğumu yanıma alıp
Is bulup inşallah
Bu ilişkide gelecek görmüyorum sorumluluk yok sadece sen onu ben dünyaya getirmedim diyo Iyide benim değerlim oğlum beni seven onu kabul etmeliydi diyorum bu şekilde konuşmamalıydı diye düşünüyorum ayrılcam
Aynen seviyorum demekle olmuyo ışte seven bunları diyemez korkak uzmekten incitmekten aynen mutsuz etmekten katılıyorum9yaş küçük hiç evlenmemiş tir..ne anlasın cocuk sevgisinden ..ayrıca seni sevse mutsuz olmanı istemezdi
Sizde onu istemeyin.Ayrica çocuğun şartlarını bilmiyorum ama bence sıkıntı yoksa mutluysa düzenini bozmayın.Eger üvey anne elinde falan değilse cocuga üvey babayla bir yaşam sunmayın.Merhaba eşimden ayrıldım 2 sene olucak 1 senedir birlikteliğim var fakat bu kişi ile herşeyimi baştan konuşarak başladık bu yolda ilerlemeye benden yaşca küçük 9 yaş ve benim le ileriye dönük düşünüyor du bende 1 senedir birlikteyiz mutluyuz sorunlar oluyor tabi ama oğlum var 9 yaşında velayeti bende durumum. Yok diye babasının durumu benden daha iyi diye babayla kaldı ben de hergun ıs bulma ve bu kisiyle maddi durumumuz düzelicek diye alıcaz umuduyla avundum şimdi son konuşmada çocuğu istemediğini isi gücü koronayi o ne sürdü ve katı bir şekilde velayeti babaya ver istemiyorum seni istiyorum dedi aylardır çocuğumu gorsemde bugün umudum üçümüz mutlu yasiycak olmamızdi o umudum kalmadi çok katı bir şekilde seviyesizce konuştu
Is bulup inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?