Aslinda netim ama yinede siz olsaydiniz ?

Ona hak veriyorum fakat basından girmemeliydi konuştuk herşeyi astik yaş farkı hep dedim sorun değil dedi herşeyi ilk konuşmada dile getiren bendim o beni ikna eden taraf olmuştu 1 sene sonra benim dediklerime gelmesi üzücü seni seviyorum istiyorum diyor oğlumu sevmek zorunda değil ama saymak zorunda oğlumda onu mecburiyet yüklemedim oğlumun nafakası vs kimse kimseyi sevmez zamanla oluşur saygı önemli sonuçta beni seviyorsa ve baştan kendi bilerek bu işe giriyor ise şu anda bunlar yerine farklı şeyler konusulabilinirdi olmadı malesef

Hayatımdan bir an Zaten yeni bisey 2 gün oldu ve 2 gündür konuşmuyorum zaten konuşmama gibi bir huyum olmazdı buda tavrımı ona net belli.etmustir kimsenin n3 yaşadığını bilemezsiniz bencede banlanmayin durduk.yere çocuğumu gorsrmde kimsem yok bakacak bilmediğiniz noktalar var belki o yüzden kendi fikrim var aklım tabikide buraya konu açarak paylaşmak istemiş olabilirim dimi allah kimseyi çaresiz bırakmasın

Koronoda ıs mu.bulacaksiniz yardımcı olacaksanız özelden yazın boş boş bilmediğiniz detaylar hakkında yorum yapmayın benim aklım var şükür bırakıcak olsam tepki vermezdim dimi

Bu işin düşünülecek bir tarafı yok.Hiçkimse uğruna evlattan vazgeçilmez.Ben olsam tek kalemde siler atardım.Zerre kadar da üzülmezdim.Bunu sana söylemeye cesaret bile edememeliydi.
Durumumuz duzrl8nce maddi güçlü olunca alıcaz diyordu ama işler öyle gitmedi tabi ve artık gitmiyo sonuçta alıcaz diyip 1 sene oyaladı ve bende bakıcak kimsem yok diye alamadım tabiki de çalıştığım için tatillerde ve sürekli ilgilendim ama işler istedigi gibi gitmiyor ben de istediğin için artık.yeter dediğim için bu boyuta geldi olayimiz

En başta siz herşeyı anlatıp tum konuları kabul edıpte bır ilişkiye baslıyorsa kusura bakmasında sonradan cocugunuzu istememe gıbı bır lüksü yok bence yol yakınken vazgecın belli ki dengesiz

Ablacim yardimci olcak birsey kalmamis sen zaten yanlisi gormussun. Kotu bir donemdsyim der korona der depresyon der o senin evladin tabikide bitir evet sana kolay diceksin cunku biz disardan goruyoruz bizim uardimvj olabilcegimiz bir sey yok bu saatten sonra sen kendinin yardimcisi olucaksin

Uzak durun aman aman. Daha evlenmeden cephe almış çocuğunuza evlenseniz kimbilir neler olur. 9 yaş fark çok fazla gerekli olgunlukta değil kendisi. Sormanıza düşünmenize bile gerek yok böyle birini.

Sizde onu istemeyin.Ayrica çocuğun şartlarını bilmiyorum ama bence sıkıntı yoksa mutluysa düzenini bozmayın.Eger üvey anne elinde falan değilse cocuga üvey babayla bir yaşam sunmayın.

Aniden su koyvermesini sizle devam etmek istememesine yoruyorum ben. Niye bunca vakit size umut verdi ki? Başlangıçta size bunu belirtseydi de düzgün bı adam olmadığı ortaya cikardi vaktinizi çalmazdi. Ben çok üzülüyorum ilk eşinden olan çocuğu babasına bırakıp ikinci evliliğinden yaptığı çocuğunu yanında tutan kadınlara. Bu adam muhtemelen gün gelicek sizden çocuk istiycek. Kendinizi hep çocuk kayirmis gibi hissedeceksiniz

Canım benim düşüncem adam kendine bir flört aramış. Sıkıldı veya yeni birini buldu. Ayrılmanın kolay yolu. Herkes bir annenin çocuğundan vazgeçmeyeceğini bilir. Geçmiş olsun umarım bundan sonra herşey gönlünce olur.

Baştan olmayacak işe kalkışmışsınız. 9 yaş fark çok fazla. Çocuk faktörü var. Müge anlı gibi olcak ama belli yaşa gelmiş çocuk sorumluluğu olan hanımların daha mütevazi adaylarla ilgilenmesi gerekir. Sizden 9 yaş büyük oluverseydi de samimi kucak açsaydı olmaz mıydı? Neyse son sözüm şu ki, yaşıt sayılırız çocuğuöun tırnağını değişmem, tek damla yaşını kurban ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…