- 30 Mayıs 2020
- 87
- -51
- 3
- Konu Sahibi Whiteright
-
Bastan al demişti şimdi istemiyorum ben enayi değilim durumum yok diyor çok kötü kırıcı konuştu yıkıldımOglunuzu başta kabul etmiş, artık istemedigini söylüyorsa bosverin kendisi bilir, siz evladinizi bırakmayın hiçbir kosulda
Aynen bende öyle düşünüyorum o yüzden bitmeliSizi seviyorsa ve istiyorsa çocuğunuzu atmanızı istememeli bence . Bu adamın zihniyet bu . Evlenene kadar oğlunuzu istiyormuş gibi gözükse de evlendikten sonra ayni evde yaşamanız durumunda çocuğa da size de baskı yapacağını düşünüyorum.
Haklisin ve çok seviyesizce konuştu gelecek kurarken korkuyorum demeler kötü konuşmalar yıktı beni soğudum beni seven herşeyiyle severOglunuzu başta kabul etmiş, artık istemedigini söylüyorsa bosverin kendisi bilir, siz evladinizi bırakmayın hiçbir kosulda
Hakli ise baştan girmiycekti ben körpe olsaymışım bu tarz istemiymişim bir sene geçmiş bunlari söyledi ben basta neyse o olurum ve seviyorsam degerlilerini bilirim uzmemKendince haklı olabilir ama bir adam için de çocuğunuzdan vazgeçmeyin. Belli ki adam çocuk arada bir gelse de sevecek bir tip değil, çoktan üzerini çizmeniz gerekirdi bu adamın neyini düşünüyorsunuz hala?
Aynen böyle düşünüyorum seviyor olmak vs geçtim söyledikleriyle sevgimi incitti zaten neler düşünürken korkarken çocuğumu zorda olduğum için bıraktım alıyorum görüyorum ama hergun ağlıyorum düzelicek durumumuz diye ama bunları duymak bitirdi ve yeniden ben herşeye basliycamÇok mantık yürütülecek bir durum yok ki..Çocuğun yeri annesinin yanıdır..Açıkçası üvey babam beni istemiyor die annem yanına almasa ondan nefret ederdim. Mecburiyet, hayat şartları vs. farklı ama böyle bir durum kabul edilemez. Bence çocuk her halukarda anneyle olmalı. Zaten aranızda 9 yaş varmış.Baba olmanın sorumluluğunu almak istememiş olabilir,yeterince olgun değildir vs vs.Siz düşündüğünüz gibi iş bulun, durumunuzu düzeltip evladınızı yanına alın.Eş yine bulunur. Ayrıca eş ne demek ki el demek bi yönden.Evlatla kıyas götürmez.
Işte seviyorum vs kandim ve yazdıklarıyla seven bunları düşunmez dedim onada konuşmuyorum şu anSizi sevmediğini ben derhal anlıyorum. Siz nasıl anlamıyorsunuz.
Ben buna anlam veremiyorum.
9 yaş varmış zaten. Olmaz yani.
Olmasın da zaten.
Sizi sevmediği icin çocuğunuzu da sevemez.
Gerçek hayatta kendisinden 9 yaş büyük çocuklu kadına aşık olan bekar erkekler yok denecek kadar azdır. Istisnadır.
O istisna da pınar altuğdur. Ki onunda çocuğu yoktu.
Sıradan insanlarda böyle aşklara ben hiç rastlamadım .
41 yasindayimKac yasındasın konu sahıbı?
Bende Artik çıkmam sizlerden fikir almak için yazıyorum çok acı ama rabbim.buyukBen olsam baştan tamam deyip sonra yan çizen biriyle bir yola cikmazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?