- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
halasının kocasının kardeşinin düğünü var
hala oraya gitmek zorunda eee nişana da gitmek istiyor
şu gün yapalım o zaman bana hala makul geliyor, eltinin direksiyon dersi kırk yıl düşünsem aklıma gelmez hadi sınav olsa neyse de
bir de bu nişan ne mesafede eşin işi bırakamıyor uğrayacak vs vs
yani nasıl işler bunlar bir gün 3-5 saat gitmeme durumu yok mu
Eşim Polis Memuru ve nöbet tutan birimde. yani öyle izin işleri olmuyor malesef. yeri geliyor çocuğum hasta olduğunda gelemiyor. he ayrıca evimde öyle bir yerdeki özel bir taksici bulmam lazım. yani durumun olağan yolu benim ehliyet almam olduğu için kursla cebelleşiyorum.
arkadaşlar canım sabah domates konusuyla sıkılmaya başladı. ama ne bileyim ben dıdısının dıdısı için sadece nişan düğün düşünülünce bu kadr yakınken benim çok da kaale alınmamam garip geldi. ha çok nişan düğün gezen biri hiç değilim. yani buna gitmemem çok da garip olmazsa gitmeyeceğim aslında konu böyleçok da celallenip, üzüldüğüm şey değil nişan olayı
Dersime giderim. Bu devirde kimseye yaranamıyorsun zaten, hiç olmazsa kendi işim görülsün.
açıkçası garip olur
eltim nişanıma direksiyon dersi için gelmese bozulurum, bir daha konuşmam beni çekemedi vs diyecek çok kişi var
zira direksiyon dersi dışarıdna çok da zorunlu görünmüyor sınav olsa değişir ama ders bu
Kimse millete göre nişan düğün tarihi ayarlayamaz. Bunu sadece nişanlanacak kişiler belirler. İsteyen gider istemeyen gitmez. Sizinde pek gitmeye niyetiniz yok gibi. İşi yokuşa sürüyosunuz.
herhalde bozulacaktır bana. zaten hiç görmedim kendisini görmeden bana gıcık olma olasılığı var
ooo o zaman kesin gıcık olur
yani istemeye vs de mi gitmediniz
haaa bu arada benim eltim ne istmeeye geldi ki hamile idi gelemezdi
düğünüme geldi
10 yıllık evlilikte aynı şehirde evlerimizin arası 10 dakika kendisini 10 kere ancak görmüşümdür
ama ben hiç nişanıma vs gelmedi demedim
mesafeli yaşadık ev aldım gelmedi iş kurduk gelmedi çocuğumuz olunca evime bir kere girdi
şimdi çocuğu oldu, iki kere aradık müsait değiliz olunca ararız sizi dediler
altın evde duruyor
Vay anasını domatesten nişana nasıl geçtik anlamadım. Neyse, ben olsam dersi için nişanıma gelmeyen eltiyi dikkate bile almazdım. Beni dikkate almayanı bende almam. Bu yüzden belkide eşinizin kardeşi ve eltiniz sizin olup olmamanızı umursamıyacaklar.
Sizin için önemli olan neyse onu yapın.
Ayrıca nişanı sizin ders saatinize göre ayarlamaları çok komik olurdu. Ailede aynı gün 2 düğün/nişan olmayacağına göre halanın kocasına göre ayarlama yapmak oldukça mantıklı olmuş. Zaten sizin de gitmeye niyetiniz olmadığı için size bahane olur bu.
Boşuna kafanıza takmayın.
Direksyon dersıne gıtmem tabıkı
Insanlar sızın bır dıreksyon dersı ıcın nısanlarını bır hafta ertelesınlermı
Sanırım onlarda benım gıbı dıreksyon dersı canım altı ustu dıye dusundulertabiki hayır ertelemesinler. ama pazar gününe anlaşılmış bir şeyi dıdısının dıdısı için değiştirip sonundaolduda derse gitmesin demeleri hoş durmuyor.
Dıdının dıdısı değil ki. Halası ve halasının kocası. Nişana gelecek olanlar hala ve kocası. Onlar sıkışmışlar, ya nişana gidecek yada düğüne gidecekler. Kayınbiraderinizde bu duruma çözüm bulmuş ki bence iyi yapmış.tabiki hayır ertelemesinler. ama pazar gününe anlaşılmış bir şeyi dıdısının dıdısı için değiştirip sonundaolduda derse gitmesin demeleri hoş durmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?