aslında sorun domates değil de kabahat domatese patladı :(

Eşim Polis Memuru ve nöbet tutan birimde. yani öyle izin işleri olmuyor malesef. yeri geliyor çocuğum hasta olduğunda gelemiyor. he ayrıca evimde öyle bir yerdeki özel bir taksici bulmam lazım. yani durumun olağan yolu benim ehliyet almam olduğu için kursla cebelleşiyorum.

bu dönem sıkışıklar anladım

ben birlikte çalışıyoruz vs deyince hal e gitmekten söz edince özel sektör, kendi işi vs diye düşündüm

bu durumda nişan bir şeye göre ayarlanacaksa o eşinizin izin zamanı olur yine de sizin dersiniz değil

yani deseydiniz ki eşimin izni cumartesi, bunlar bile bile pazar nişan yapmışlar haklısınız derdik ama adam kardeşinin izin gününe bakmamış sizin dersinizi mi önemseyecek

sıkmayın canınızı

Kimse millete göre nişan düğün tarihi ayarlayamaz. Bunu sadece nişanlanacak kişiler belirler. İsteyen gider istemeyen gitmez. Sizinde pek gitmeye niyetiniz yok gibi. İşi yokuşa sürüyosunuz.

arkadaşlar canım sabah domates konusuyla sıkılmaya başladı. ama ne bileyim ben dıdısının dıdısı için sadece nişan düğün düşünülünce bu kadr yakınken benim çok da kaale alınmamam garip geldi. ha çok nişan düğün gezen biri hiç değilim. yani buna gitmemem çok da garip olmazsa gitmeyeceğim aslında konu böyle çok da celallenip, üzüldüğüm şey değil nişan olayı

açıkçası garip olur

eltim nişanıma direksiyon dersi için gelmese bozulurum, bir daha konuşmam beni çekemedi vs diyecek çok kişi var

zira direksiyon dersi dışarıdna çok da zorunlu görünmüyor sınav olsa değişir ama ders bu

herhalde bozulacaktır bana. zaten hiç görmedim kendisini görmeden bana gıcık olma olasılığı var

Kimse millete göre nişan düğün tarihi ayarlayamaz. Bunu sadece nişanlanacak kişiler belirler. İsteyen gider istemeyen gitmez. Sizinde pek gitmeye niyetiniz yok gibi. İşi yokuşa sürüyosunuz.

yokuşa sürülecek kadar hayati bir mesele değil ki. müsait olsam kesinlikle giderdim. ama şu duurmda gitmem kararı aldım ewt. zira benim için sınav ciddi söylüyorum nişandan falan önemli. bir tane bebğim var. onla sınavlara gidip geliyorum 3. girişim de bu. derse işten çıkıp koşa koşa gidip geliyorum . yemeğimi eve gelip yapıyorum. sadece ctesi rahat rahat gidecektim derse.

herhalde bozulacaktır bana. zaten hiç görmedim kendisini görmeden bana gıcık olma olasılığı var

ooo o zaman kesin gıcık olur

yani istemeye vs de mi gitmediniz

haaa bu arada benim eltim ne istmeeye geldi ki hamile idi gelemezdi

düğünüme geldi

10 yıllık evlilikte aynı şehirde evlerimizin arası 10 dakika kendisini 10 kere ancak görmüşümdür

ama ben hiç nişanıma vs gelmedi demedim

mesafeli yaşadık ev aldım gelmedi iş kurduk gelmedi çocuğumuz olunca evime bir kere girdi

şimdi çocuğu oldu, iki kere aradık müsait değiliz olunca ararız sizi dediler

altın evde duruyor

Vay anasını domatesten nişana nasıl geçtik anlamadım. Neyse, ben olsam dersi için nişanıma gelmeyen eltiyi dikkate bile almazdım. Beni dikkate almayanı bende almam. Bu yüzden belkide eşinizin kardeşi ve eltiniz sizin olup olmamanızı umursamıyacaklar.
Sizin için önemli olan neyse onu yapın.
Ayrıca nişanı sizin ders saatinize göre ayarlamaları çok komik olurdu. Ailede aynı gün 2 düğün/nişan olmayacağına göre halanın kocasına göre ayarlama yapmak oldukça mantıklı olmuş. Zaten sizin de gitmeye niyetiniz olmadığı için size bahane olur bu.
Boşuna kafanıza takmayın.

Direksyon dersıne gıtmem tabıkı
Insanlar sızın bır dıreksyon dersı ıcın nısanlarını bır hafta ertelesınlermı

istemeye kv, kp , bir görümcem ve damat gitti. kızın evi küçük diye çok kişi kabul etmediler. bir de eşim 9 kardeş sığdırması zor olurdu.
bizim ailede herşeye gidilir. ben de çok kırılmam şu gelmedi bu gelmedi diye. ben nişana kesin giderdim ama işte vakit uymadı. ama düğündü kınaydı çocuktu bayramdı seyrandı giderim illa ki sizin elti çok abartmış gibi duruyor.

yok yok bahane arayacak biri insan değilim yanlış anlamışsınız. eşim 9 kardeş. il içi il dışı herşeylerine katıldım katılırım. ama buna arada kaldım yani. o yüzden kararımı da verdim

Direksyon dersıne gıtmem tabıkı
Insanlar sızın bır dıreksyon dersı ıcın nısanlarını bır hafta ertelesınlermı

tabiki hayır ertelemesinler. ama pazar gününe anlaşılmış bir şeyi dıdısının dıdısı için değiştirip sonundaolduda derse gitmesin demeleri hoş durmuyor.

tabiki hayır ertelemesinler. ama pazar gününe anlaşılmış bir şeyi dıdısının dıdısı için değiştirip sonundaolduda derse gitmesin demeleri hoş durmuyor.
Dıdının dıdısı değil ki. Halası ve halasının kocası. Nişana gelecek olanlar hala ve kocası. Onlar sıkışmışlar, ya nişana gidecek yada düğüne gidecekler. Kayınbiraderinizde bu duruma çözüm bulmuş ki bence iyi yapmış.
Siz yanlış düşünüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…