- Konu Sahibi sonundaoldu
-
e baska saate alın dersı
sonucta beklıyorlar sızı
bıde meyve mesrubat gıbı kucuk seylerın hesabını yapmayın
bırakın alsın esınız
meyve alınca bırsey olmaz
Kimse sizin ehliyet muhabbetiniz için nişan tarihini değiştirmez..
Değil nişan, arkadaş toplantı saatimi bile değiştirmem.. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, aklına bile gelmemişsinizdir kayın ve eltinin..
Haa benim nişanım olacak, adam ay dur dur yengemin dersi var o gün diyecek adamın aklını alırım ne alaka ya..
sakin ben eltiniz değilimbaya yaman elti olacaksınız. öncelikle burdan o eltiye Allah yardım etsin dileklerimi yolluyorum . diğeri de elbette ki tarih değiştirsinler demiyorum . hali hazırdaki tarihi halanın kocasının kardeşi için değiştirdiler o yüzden gidemeyeceğim diyorum ve fikir istedim. zaten sizin gibi bir elti adayım olsa karşı karşıya bile gelmek istemezdim
yok zaten onlar suçlu değil . ama nişan saatini gününü halanın kocasının kardeşinin düğüne göre ayarlayıp beni pas geçmeleri biraz tuhaf olmamış mı?? yok tek gidebileceğim bir yer değil zaten.yani eşim de işte olacağı için bi ara uğrayacak.
Hayır tuhaf olmamış. Düğüne göre ayarlamaları normal. Eltinin direksiyon dersi var diye ertelemek daha tuhaf bence.
Aynen yahu :) Allahtan bir evin bir oğluyla evlendim de elti kaprisi çekmiyorum. :) Elti bu, ne meşrubatı biter ne dersi ; kocasının uğraşamadığı insanla ben mi uğraşıcam, hiç işim olmaz valla.
neyse zaten ben kararımı verdim. en azından beni destekleyecek bir tane bile mesaj olsa kararımı uygulayacaktım. teşekkürler yorumlarınız için
Tabi dünya sizin etrafinizda dönüyor. Nasil düşünmezler sonundaoldu nun direksiyon dersini hay aksi. Düğün mu önemli sizin dersiniz daha mühim. Hem sana bir kasa domates almayan eşin kardesinin nisanina nasil meyve alir. Halbuse sen ona konserve yapacaksın ellerinle, kardeşinin nişanindan daha mühim bir olay.
Nişanla çakışan direksiyon sınavı değil , dersi değil mi ?
Hani şu sınavdan önce her şeyin tekrar edildiği ders .
Sınav olsa eyvallah .. gitme . Gitmemen gerek hatta , bunun 4. sü son sanırım , yine para ödeme falan .
Neyse , dersi ertelemen çok kolay bir yol değil mi?
Direksiyon hocandan rica et , tüm dersler bitince seni alsın akşam . Hatta özel ders parası teklif et .
Yani ders ise mevzu bence normali bu .
Gelelim domatese :)
Yaptın mı konservelik domatesleri , güzel oldu mu ?
Dersi erteleyebilirsiniz
Gitmemek icin bu bir bahane degil
haha acayip tuhaf anlamışsın konuyu valla. depresifliğin belli. ya hu ben senin kadar dert etmedim sendeki derde bak. ne deyim Allah yardımcın olsun . halbuki halbuki
Dert edip konu açan sensin. Bu egoyla işin cok zor.
ego derken ?? valla sen acaba nasıl okuyup nasıl algılıyorsun diye düşünüyordum ben. konuma tekrar tekrara baktım. acaba nerde düğün demişim falan diye. sonra dedim ki algı kapasite herkeste farklı o yüzden boşver.
yani eewt bendert ettim ama sana dert oldu sorun orda.
Akrabalarının düğününü düşünmüşler benim dersimi düşünmemişler diyen ben miyim? Nişan elbisenden girip hiç bir şey istememene kadar anlatmışsın neden? kaynın kendi nişanı için bir kasa meyve istedi diye mi? Bu şekilde davrandığın için eşin bile iplememiş seni farkında mısın? Direksiyon dersi ertelenebilir bir şey ama sen bahane arıyorsun gitmemek için gitme napalım, ama dert edip konu açmışsın bizde yanlışsın diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?