- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
tamamen terbiyesiiz konuşmana konumu sabote etmene gerek yok ki. ipleme ne be?? biz ailemizde böyle konuşmuyoruz. haddini aşıyorsun. ahlaksız kadın!
Sen çoktan haddini aştın bence...
Canım bize kızma ama bak bu kadar kişi senin alındığın şeyin mantıklı olmadığını yazmış. Nişan çok yakınının nişanı. O yüzden kursu ertelemen daha hoş olacaktır. Benim eltim nişanıma geç gelse gerçekten kırılırım. Benden hoşlanmadığını düşünürüm veya kıskandığını düşünürüm. Çünkü sağlıkla ilgili bir bahane değil. Sadece bir kurs. Ayrıca bu durumu akrabalarda yanlış anlayabilirler. Ama tabi senin tercihin...sakin ben eltiniz değilimbaya yaman elti olacaksınız. öncelikle burdan o eltiye Allah yardım etsin dileklerimi yolluyorum . diğeri de elbette ki tarih değiştirsinler demiyorum . hali hazırdaki tarihi halanın kocasının kardeşi için değiştirdiler o yüzden gidemeyeceğim diyorum ve fikir istedim. zaten sizin gibi bir elti adayım olsa karşı karşıya bile gelmek istemezdim
Canım bize kızma ama bak bu kadar kişi senin alındığın şeyin mantıklı olmadığını yazmış. Nişan çok yakınının nişanı. O yüzden kursu ertelemen daha hoş olacaktır. Benim eltim nişanıma geç gelse gerçekten kırılırım. Benden hoşlanmadığını düşünürüm veya kıskandığını düşünürüm. Çünkü sağlıkla ilgili bir bahane değil. Sadece bir kurs. Ayrıca bu durumu akrabalarda yanlış anlayabilirler. Ama tabi senin tercihin...
Benim eltim nişanıma saat 10'da gelmişti. yüzükler falan takılmıştı o gelene kadar. hiç gönül koymadım, sebebini de sormadım. sizin de eltiniz bunu kafaya takmayacak biridir umarım.
herkesin ısrarla anlatmaya çalıştığı fakat sizin anlamadığınız şey şu: nişan dıdısının dıdısı için erken tarihe alınmadı, nişanlanacak kişinin halası o düğüne gitmek zorunda olduğu için erkene alındı. yani siz eltinizin nişanını kaçırmasaydınız, halanız eltisinin düğünüyle yeğeninin nişanı arasında kalacaktı ki bu durumda düğün seçilir normal olarak. o yüzden nişanın bir gün önceye çekilmesi normal. biz de nişan tarihini kararlaştırırken ailelere ve birinci dereceden yakınlara (hala- teyze vs.) danıştık. eğer nişanlımın abisi "eşimin direksiyon dersi var" deseydi ben de gitmesin ya da nişana gelmesin düğünde görüşürüz derdim. anormal bi durum yok yani, kendinize dert edip eşinize bunun lafını ettiğinize değmez.
he bu arada şartlarınız madem ehliyet almanızı şart koşuyor, ben olsam ben de derse giderdim. eltiyle elbet bir yerde denk gelirsiniz durumunuzu açıklarsınız o zaman.
tamamen terbiyesiiz konuşmana konumu sabote etmene gerek yok ki. ipleme ne be?? biz ailemizde böyle konuşmuyoruz. haddini aşıyorsun. ahlaksız kadın!
zaten birinci derece eşim de zor katılacak görevde. üniformayla 5 dakika uğrayacak.. benim herkesin anlatmaya çalıştığına lafım yok ki. zaten açık bir ağ dilediklerini yazarlar. ama haddini aşmasınlar yeterli.
çok komik olmuş mesajınız. gören de küfretmişim sanar ilginç yani.
yavaş...
kib.
yok ya neden kızayım zaten fikir almak için yazdım. ben sadece terbiyesizleşenlere acayip sinir oluyorum. özel hayatı problemli, aşırı sorunlu işi gücü yok gelmiş bana sen egolusun, dünya senin etrafında mı dönüyor diye konuyla alakalı alakasız yorum yapanlara tavrım. hayır bir kere insanlığını kaybetmeden yorum yapmak zor mu??
konumla gayet alakasız eşin seni iplememiş diye hadsizce yorum yapılıyor. bakın burda da genel olarak açıkladım durumu kopyalayıp yapıştırıyorum.teşekkürler yorumunuz için.
bir tane bebeğim var 2,5 yaşında sıpa. ben de çalışıyorum. eşimin işi malum . aniden nöbeti uzar, terör eylemi olur falan. yani işi uzar. sabah çocuğu bakıcıya bırakmak için vasıta falan da yok bakıcımla evim arasında. yani ben mecbur ehliyet almalıyım. 3. girişim. o illet park da kalıyorum hep. sınav pazar günüydü. ben de sınavdan çıkıp nişana gidecektim. bu baya uzak akrabanın düğünü var diye ctesiye aldılar. o gün eşim çalışıyor. yani sabah gidip akşam çıkıyor. ben annemlere çocuğu emanet edip derse gidicem. ders baya uzak ilçede. ctesi de park var sadece. yani şimdiye kadar ki derslerde park çalışılmıyor. birgün öncesinde çalışıyor. eşimde üniformayla bi beş dakika uğayıp çıkacak. işten oraya geçecek. bu durumda benim gitmem çok çok zor bir halde yani. zaten onlara kzııyorum bana göre ayarlasalardı demiyorum ki. gidemeyeceğim keşke tarih değişmeseydi diyorum
Ben derse gitmezdim, sonuçta sınav değil ya. Ayrıca ehliyet sınavlarını geçmek için derse girmek de önem arzetmiyor. Kitaplarında her şey var. Sadece bir gün ders kaçırmanın önemli olduğunu düşünmüyorum.
Eşinin senin onca kez söyleyip gönderemediğin hale kaynın için gitmesi beni rahatsız etti. Yani kaynına gittiği gibi senin isteğin için de gitmeliydi. Bu konudaki düşüncesizliğini ve önem sıralamasını yüzüne vururdum. İçime atmazdım.
Tarihin dersine denk gelmesini kötü niyetli bulmadım. Sınavına denk gelse aynı yorumu yapmazdım ama yine de kendi bilecekleri iş. Sınav olsa sınava derse denk geliyorsa nişana gidilir bence.
keske tek komık olan benım mesajım olsaçok komik olmuş mesajınız. gören de küfretmişim sanar ilginç yani.
Seviyesiz hiçbir şey söylememiş arkadaş. Ne bu hırs?tamamen terbiyesiiz konuşmana konumu sabote etmene gerek yok ki. ipleme ne be?? biz ailemizde böyle konuşmuyoruz. haddini aşıyorsun. ahlaksız kadın!
ama konunun başı böyle olsaydı keşke
sizi de az üzerdik belki
Seviyesiz hiçbir şey söylememiş arkadaş. Ben bu hırs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?