Aslında verilmiş sadakat varmış diyorum diyorum ama yine de üzüldüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu pek anlayamadım ama çocuğun yazdığı mesajdan yalan konuştuğu bariz belli. Saçmalamış da saçmalamış. Bırakın ne hali varsa görsün. At gibi giden it gibi geri döner. 💐
Engelledim heryerden, başka bir numaradan ararsa ama sanmıyorum, yeni sevgilisiyle ilgileniyordur simdi

• Beğen
Reactions: Z P
Engelledim heryerden zaten sanırım para yüzünden benimle birlikteydi kendi meslegini sevmiyor istifa etmek istiyor, benim maasimla hayatına yön vermeyi istiyordu en azından annem böyle söylüyor.Cok değersiz hissettim kendimi
Kaç TL maaşın var ki sorması ayıptır?

Ne çektık boylelerınden.Benıde yıllarca seven bırısı vardı .Evlenıp boşandım.Neyse ınsan bir kez kazık yıyınce aşk maşk boş dıyo onemlı olan senı senden çok sevmesı dıyor.Bununla gorusmeye basladık.Meger ben evlendıkten 4 ay sonra evlenmıs.Yıllarca yazdı cızdı bana arada sevgılı olduk.Bır gun aılem senı ıstemıyor eger senınle bır hayat dusunursem bu kapıdan gıremezsın dedıler dedı.O kadar uzuldumkı .Dedımkı haklı ben boşandım o cocuk bekar .Megersem evlıymıs .Bunu ogrendım dunya başıma yıkıldı .Karısına soyledım.Kocan boyle bır karaktersız dıye .Birde dıodumkı herkes yaparda o yapmaz.Mok yapmaz.Yapıo ıste herkes.
Ben de 7 yıllık eşimden bosandim yıllar önce. 8 aylık hamileydim aldattığını ögrendigim an korkunç bir kanamayla bebeği kaybettim. Yaparlar artık ne duysam şaşırmıyorum.

Ben de 7 yıllık eşimden bosandim yıllar önce. 8 aylık hamileydim aldattığını ögrendigim an korkunç bir kanamayla bebeği kaybettim. Yaparlar artık ne duysam şaşırmıyorum.
Aldatılmak başka birsey yani eğer farklı bir sebeple bitseydi üzülürdüm ama bu kadar olmazdı heralde

Köyde yaşamak istiyor, annesi babası çocuk yaşta ayrılmış .Köyüne karşı hassasiyeti var.o dönem orda yasadiklarinda mutlularmis.
Hımmm, tarım hayvancılık ile mi uğraşacak? Biz de düşündük bi ara, ben memurum eşim işçi. Tabi köyde henüz kurulu bir düzenin yoksa başka gelirin olmadan sadece tarım ve hayvancılığa bel bağlamak riskli. O düzeni kurmaya da para lazım.

Hımmm, tarım hayvancılık ile mi uğraşacak? Biz de düşündük bi ara, ben memurum eşim işçi. Tabi köyde henüz kurulu bir düzenin yoksa başka gelirin olmadan sadece tarım ve hayvancılığa bel bağlamak riskli. O düzeni kurmaya da para lazım.
Uzmancavus kendisi sözleşmesi bitene kadar birikim yaparım, köyde bir düzen kurarız.Hayvanlarimiz olur, canin sıkılmaz dedi.Hatta evin, beshanenin planını bile düşünmüştük

Ben bu erkeklere ne oldu anlamıyorum.. benim de nişana 3 gün kala bitti ilişkim ve adam 3 gün sonra eski sevgilisine mesaj attı geri dön tülaaayyyy diye. Manyak mıdır nedir bunlar ya. Sinir oldum. Nerde bu düzgün adamlar yoksa biz mi yanlış tercihler yapıyoruz anlamıyorum.

Ben bu erkeklere ne oldu anlamıyorum.. benim de nişana 3 kala bitti ilişkim ve adam 3 gün sonra eski sevgilisine mesaj attı geri dön tülaaayyyy diye. Manyak mıdır nedir bunlar ya. Sinir oldum. Nerde bu düzgün adamlar yoksa biz mi yanlış tercihler yapıyoruz anlamıyorum.
Boyle olacağını bilsem en başından hiç muhatap olmazdim

Uzmancavus kendisi sözleşmesi bitene kadar birikim yaparım, köyde bir düzen kurarız.Hayvanlarimiz olur, canin sıkılmaz dedi.Hatta evin, beshanenin planını bile düşünmüştük
Makul aslında. Lakin son yaptığı mide bulandırıcı. Evli arkadaşına karısını aldatması konusunda yardım eden adam mutlaka aldatır.

Doğru olduğunu kabul etsek bile evli birine çanak tutuyor fake hesap açmak zor birşey değil o yüzden yalan söylüyor zaten. Kumar oynayan adama da para verip duruyor galiba adam her yönden fiyasko

En son bir erkek yüzünden on bir yıl önce üzülmüştüm sonra hayatıma kimseyi almadım.dort yıl önce bununla tanıştık biraz zor olacak galiba geçmesi.Çok şaşkınım aileme belli etmemeye çalışıyorum ama gözlerim doluyor
4 sene de hiç bi kötü bir huyunu fark etmediniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X