Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslında verilmiş sadakat varmış diyorum diyorum ama yine de üzüldüm
İnşallah Allah daha iyi kapılar açsın arkadaşınıza.Onca yıllık evliler ayrıldıklarında nasıl atlatiyorlar merak ettim doğrusu beni dört yıllik sevgililik bile zorladı
Cılkı çıkmış iliskilerin bitmesi uzmez ki. İnsanı üzen yarım kalmışliklar yaşanmamisliklardir. Planlarini hic gerceklestirememis olmaktir. Mayista evlenecektik demektir mesela.
Adamin dedigine inandim ben :) aşırı başarılı ya dolandırıcı gibi bisey bu.
Ben anlativereyim sana. 4 yildir sevgilisi olan ahmetle konusmuslar evlilik mevzusu hakkinda sonra ahmetin instagraminda E cikmis ve herkesi silmiş bu da bu E kim ola diye hesap sormus iki dk önce mayista evlenelim dioduk daha be adam demis, o da gayet cool bi sekilde demiski arkadasim Mehmet evli ama eski aşkıyla konusacak benden insragram hesabimi istedi o işini görmek icin çünkü karisi görürse ahmetin der sıyrılırim olaydan dedi demis.