Aslında verilmiş sadakat varmış diyorum diyorum ama yine de üzüldüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha önce de başka bayanlarla iletişim kurmaya kalktı ama hep ikna etti.
En büyük teselli evlenmemiş olmak , her kadın gibi benim de başıma geldi aldatılma , şimdi şükrediyorum iyiki evlenmedik , evlenseydim boşardık ve çok acı çekerdim , Rabbim hayırlı olanı nasip etsin ....

En büyük teselli evlenmemiş olmak , her kadın gibi benim de başıma geldi aldatılma , şimdi şükrediyorum iyiki evlenmedik , evlenseydim boşardık ve çok acı çekerdim , Rabbim hayırlı olanı nasip etsin ....
Aldatılmak zor bir durum başka sebepten ayrılsak bu kadar üzülmezdim

bence evlenmeden önce böyle bir şey olduğuna şükredin, anneler istemiyorsa genelde bir yerde eksik bir şey çıkıyor
yalansa saçma yalan değilse daha da saçma. iki ucu boklu değnek yani.
ne güzel ki evlenmeden görmüşsünüz, insallah daha da mutlu olursunuz

A planı istediği gibi gitmeyince mağlesef beyefendi yedekteki E planını ( pardon B planını) devreye sokmuş. Tek diye bileceğim şey ne derse desin sakın inanmayın . Geçmiş olsun

Resmen yalan söylemeyi becerememiş, yüzüne gözüne bulaştırmış..
Verilmiş sadakanız varmış. Böyle biriyle daha fazla zaman kaybetmemek gerek..

Kocaman insansınız yapmayın kendinize bunu okumus görmüs gecirmis mesleğiniz elinizde . Böyle zekası gerilerle vakit kaybı bile olmus. Köyde yasatcakmısta bilmem ne ... Son yaptığı zaten ergen yalanları

Kocaman insansınız yapmayın kendinize bunu okumus görmüs gecirmis mesleğiniz elinizde . Böyle zekası gerilerle vakit kaybı bile olmus. Köyde yasatcakmısta bilmem ne ... Son yaptığı zaten ergen yalanları
Olgun bir insanım aslında ama yine de hazmedemedim biraz da alışkanlık olmuş onunla konuşmak, mesajlaşmak şimdi öylece kalakaldım.Gececek inşallah, teşekkür ederim yorumunuz için

şuna takıldı benim de aklım, hadi söylediği doğru.
hadi arkadaşı eski aşkıyla görüşmek için istemiş instagram hesabını, madem öyle karşısındaki kadın mutlaka biliyordur adamın evli olduğunu. evli bir adamla beraberlik yaşayan kadın, niçin evli sevgilisine kendisinin bile olmayan instagrama baş harfini yazdırsın ki?
senin için de, uzun süreli beraberlik ve haliyle paylaşılan şeyler de fazla olunca böyle yıkım yaşaman çok normal
ama geçecek, inan zamanla azalacak sonra bitecek. çooook mutlu olursun umarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X