Asmadim da kesmedim de 😁

İyi ki whatsapp'ında falan ekli değiliz. Şu an aşırı atarlı durum güncellemelerine maruz kalıyor olabilirdik

İyi ki whatsapp'ında falan ekli değiliz. Şu an aşırı atarlı durum güncellemelerine maruz kalıyor olabilirdik
Bizi bilen bilir bilmeyen de kendi bilir gibi müthiş özlü sözlere maruz kalabilirdik evet

Uzaylı istilasından kurtuluş günü'ne çok güldüm.
Siz çok yaşayın inşallah.
Bayram öncesi işinden olmak istemeyen edebiyle çalışır,eli işte,gözü oynaşta olmaz.
Yıllardır çalıştığım okullarda amirlerim hep erkekti,
hiç birine sahurda 'uyandın mı?'
Diye garip ve senli-benli bir mesaj yazmadım.
Sahuru bırakın,iş ve hastalık dışında da,
evli veya bekar hiç bir erkek mesai arkadaşıma
da mesaj göndermedim.
Allah izandan,edepten uzak etmesin beni.

Ver alttan Neşet babayı.
Mühür gözlüm seni elden. Sakınırım kıskanırım. Uçan kuştan esen yelden. Sakınırım kıskanırım
Bak uçan kusu hic dusunmedim simdi yaz da artik bizim yarim kuredeler sayilari artti falan...

Bacim en iyisi sen kocayi kese kagidiyla falan sar. Kisin cikarir kafasina gecirirsin sadece.

bi kız bir sey olmasa o sekilde mesajlar atmazdı size göre kocanız “melek” bütün suç kızda.
içiniz nasıl rahat ediyor anlamıyorum
Umarım elinde ki mesajların öncesi yoktur.Diğer konuları okudum çok şaşırdım her elaman alımında
Şimdi dicem ki ya kız size dava ederse ve mesaj geçmişi varsa Ne olacak?Diğer konularınızı okudum muhtemelen bana da sen kendi kocanla karıştırma Benim kocamı diyeceksiniz!Ve anlamadığım diğer konu neden çalışacak insanlara siz karar veriyorsunuz Ne yapıyorsunuz mesela güzel kız olunca ekmeğine çomak mı sokuyorsunuz?

Kâledir o kaide olsa duramazsin

Kaide'nin bundan haberi var mı?? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi??
Konu sahibi, tavsiyem böyle durumlara düşmeyin. Yapacak olan siz 7-24 tepesinde dursanız da yapar, yapmayacak olan başıboş bıraksanız da yapmaz. O ne öyle, hanımağa gibi oraya oturup böyle şeyler yapmak, hiç hoş olmamış.

Bu da konunun gerçekliği konusunda beni düşündürüyor.bu zamanda numara değiştirmek isim değiştirmek gibidir

Son 2 konusu bildigin dizilerden uyarlama heralde senaryo yarim kaldı devamını bulamadı. Ben onun yerinde olsa hesabı kapatırdım
Aynen kısa sürede kız gece 1:40 eşine mesaj atabilecek kadar gerçek yüzünü gösterdi dizi-film lerde bile bu kadar hızlı ilerlemiyor konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…