• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asosyal oldum

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
63
Uzun uzun yazmayacagim ama kisa bir ozet geceyim. Dünya guzeli 9.5 aylik bi kizim var. Beni yalablar soyleyerek 2.5 yil boyunca ozguvenimi altust edip tabiri caizse asosyal eve mahkum edip bilmedigim bi sehirde sirf kendi ailesi orda diye istemedigim bi hayat yasamam neden olmus ama bu yasantiyida yalanlariyla oyle olduguna inandirmis bi kocam var. Çalışıyorum cok sukur ve sonunda kendi sehrime geri döndüm ailemin yanina. Ailesinden de cok cektim kendisinden de. Beni yalanlariyla babama düşman etmek uzereydi anne olduktan sonra gozum açıldı bazi seyleri daha net gormeye basladim. Babam artik onunla gorusmuyo. Ben zaten karar vererek cikmistim geri dönüş yoluna annemler kizim icin son bi sans vermem icin ikna ettiler. Kocam hala eski sehrimize gidip geliyor bazen 20 gun yok. Kizimiza cok duskun ona birsey diyemem ama sorumluluklara gelince maddi manevi yükün çoğu bende. Neyse soruma gelecek olursak ben galiba artik eminim bosanmak istiyorum ama bunu nasil yapcam bilmiyorum. Kizimi babasiz birakmak dusuncesi elimi kolumu bagliyor. Napcam bilmiyorum ama sevmedigim bi adamlada omur nasil gecer bilmiyorum. Aldattimi diye soran olcaktir kesin yakaladigim birsey yok ama bir iki kez laubali mesajlasmalarini yakalamistim sekreteriyle sonra bir anda o sekreter 1 hafta icinde kovuldu ne tesadüfse artik neyse. Cok yalan soyluyor zaten o yuzden hicbir soyledogine de inanmıyorum.

Son düzenleme:
Boşanın.
Şu an bir farkı yok zaten 20 günde bir geliyormuş.
Kızınız 20 günde bir görüyor boşandıktan sonra da aynısı olur. Yani bir engel yok.

Allah bağışlasın evladınızı,sağlıkla büyütün.
Boşanma konusunda boşanın yada boşanmayın diyemem ama tekrar denemeyi düşünürseniz şartları iyileştirmeden dönmeyin eşinize. Yani aile problemlerinden uzakta bir düzen kurabilecekse düşünün derim.
Birde pişman mı eşiniz? Ne diyor? Vaatleri neler? Birşeyleri düzeltebilecek durumda mı? Bunlarda önemli detaylar.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Zor bi karar ama duyguları bi kenara atın ne sizi ve kızınızı mutlu edecek ona göre karar verin

Boşandığınızda kızınız babasız kalmış olmayacak ki o hala onun babası olacak.
Kendinizi de kızınızı da böyle bir mutsuzluğun içine hapsetmeyin.
Kesinlikle ben kararimi soyledigimde kizimizi bana karsi kullanacagina eminim ama :(

Kızın babasını 20 günde bir görüyormuş zaten boşansanız hakim bile daha sık görme hakkı tanırdı değişen bir şey olmazdı

Allah bağışlasın evladınızı,sağlıkla büyütün.
Boşanma konusunda boşanın yada boşanmayın diyemem ama tekrar denemeyi düşünürseniz şartları iyileştirmeden dönmeyin eşinize. Yani aile problemlerinden uzakta bir düzen kurabilecekse düşünün derim.
Birde pişman mı eşiniz? Ne diyor? Vaatleri neler? Birşeyleri düzeltebilecek durumda mı? Bunlarda önemli detaylar.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Zaten ilk bosanmak istiyorum konusu gectiginde kendisini duzeltmesi istedigim seyleri soykemistim ama 10 konu varsa ancak 2si duzelmistir

Zor bi karar ama duyguları bi kenara atın ne sizi ve kızınızı mutlu edecek ona göre karar verin
Beni bosanmak mutlu edicek cunku su anda mutsuzusm ama kizim buyudugunde babasiz olmak yani babasiyla ayri buyuyor olmak mutsuz edecek mi ki edecektir iste o zaman ona nasil bir cevap veririm bilmiyorum :(

Zaten ilk bosanmak istiyorum konusu gectiginde kendisini duzeltmesi istedigim seyleri soykemistim ama 10 konu varsa ancak 2si duzelmistir
O zaman yeterince mücadele etmiyor ve yeterince istemiyor anlamı çıkıyor bu durumdan.
Bilemedim,siz kendinizi biliyorsunuz,şartlarınız bellidir,ailenizin desteği vardır/yoktur bilemem ama boşanırsanızda siz boşanacaksınız eşinizden,kızınızla iyi ilişki yürütmesine engel değil bu durum. Evet yorucu olacak belki ama zaman içerisinde düzeninizde oturacak,kızınızda alışacak muhakkak ayrılığa.
Evde kavga gürültü olması,huzursuz bir ortam,mutsuz anne baba olmasındansa ayrı yerlerde mutlu anne ve mutlu baba durumu yeğdir diye düşünüyorum ama tabiki bunu afaki söylüyorum,kavga edip etmediğinizi,sesleriniz yükselir mi sık sık bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni bosanmak mutlu edicek cunku su anda mutsuzusm ama kizim buyudugunde babasiz olmak yani babasiyla ayri buyuyor olmak mutsuz edecek mi ki edecektir iste o zaman ona nasil bir cevap veririm bilmiyorum :KK43:
Bu konuda bişey diyemiyorum allh yardımcınız olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece çocuklar için yürütülen mutsuz ve huzursuz bir evlilikte çocuklar daha çok mutsuz oluyorlar.Babasından ayrı büyürse mutsuz olur ben ona ne derim diyorsunuz ama büyüyünce size tam tersini de sorabilir."Anne neden beni huzursuz bir ortamda yaşamaya mahkum ettin?neden ayrilmadiniz?"
O zaman ne diyeceksiniz?
Mutlu olmayan anne babalar çocuklarını da mutlu edemez.Sevmediğinizi düşündüğünüz bir adamla hayatınızı nasıl birlikte geçireceksiniz?Sizinde mutlu olmaya hakkınız var ayrıca..
Hakkınızda hayırlısı.

O zaman yeterince mücadele etmiyor ve yeterince istemiyor anlamı çıkıyor bu durumdan.
Bilemedim,siz kendinizi biliyorsunuz,şartlarınız bellidir,ailenizin desteği vardır/yoktur bilemem ama boşanırsanızda siz boşanacaksınız eşinizden,kızınızla iyi ilişki yürütmesine engel değil bu durum. Evet yorucu olacak belki ama zaman içerisinde düzeninizde oturacak,kızınızda alışacak muhakkak ayrılığa.
Evde kavga gürültü olması,huzursuz bir ortam,mutsuz anne baba olmasındansa ayrı yerlerde mutlu anne ve mutlu baba durumu yeğdir diye düşünüyorum ama tabiki bunu afaki söylüyorum,kavga edip etmediğinizi,sesleriniz yükselir mi sık sık bilemiyorum.
Ailemin desteği olur evet illaki uzulurler ama arkamda dururlar. Benim artik hicbirseyine tahammulum kalmadigi ve onunda soyledigim hicbirseye saygisi (cocuk yetistirme konusunda bile) olmadigi icin ses yukseliyor nerdeyse hergun diyebilirim

Back
X