- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
- Konu Sahibi SmthngSmthng
Uzun uzun yazmayacagim ama kisa bir ozet geceyim. Dünya guzeli 9.5 aylik bi kizim var. Beni yalablar soyleyerek 2.5 yil boyunca ozguvenimi altust edip tabiri caizse asosyal eve mahkum edip bilmedigim bi sehirde sirf kendi ailesi orda diye istemedigim bi hayat yasamam neden olmus ama bu yasantiyida yalanlariyla oyle olduguna inandirmis bi kocam var. Çalışıyorum cok sukur ve sonunda kendi sehrime geri döndüm ailemin yanina. Ailesinden de cok cektim kendisinden de. Beni yalanlariyla babama düşman etmek uzereydi anne olduktan sonra gozum açıldı bazi seyleri daha net gormeye basladim. Babam artik onunla gorusmuyo. Ben zaten karar vererek cikmistim geri dönüş yoluna annemler kizim icin son bi sans vermem icin ikna ettiler. Kocam hala eski sehrimize gidip geliyor bazen 20 gun yok. Kizimiza cok duskun ona birsey diyemem ama sorumluluklara gelince maddi manevi yükün çoğu bende. Neyse soruma gelecek olursak ben galiba artik eminim bosanmak istiyorum ama bunu nasil yapcam bilmiyorum. Kizimi babasiz birakmak dusuncesi elimi kolumu bagliyor. Napcam bilmiyorum ama sevmedigim bi adamlada omur nasil gecer bilmiyorum. Aldattimi diye soran olcaktir kesin yakaladigim birsey yok ama bir iki kez laubali mesajlasmalarini yakalamistim sekreteriyle sonra bir anda o sekreter 1 hafta icinde kovuldu ne tesadüfse artik neyse. Cok yalan soyluyor zaten o yuzden hicbir soyledogine de inanmıyorum.
Son düzenleme: