Asrın tesadüfü elindeki kahve bardağı düştü

Yutkunduğunu nerden gördünüz Allah aşkına?

En az tuvalete kaçmanız kadar normal bir tepki bardağı düşürmesi. Yani ayrıldığı için pişman ve geri dönmek için deliriyor diyemeyiz.

Noktalama işaretleri kullanırsanız daha anlaşılır olur yazılarınız.
Ayrıca adı üstünde tesadüf ve avmde karşılaşmak çok olası bir durum. Anlamlar yüklemeyin.
Kahve bardağını da eli yandığı için düşürmüş olabilir bu aralar bardaklarda incelmeye gidiyor o firma,sıcaklığı fazlaca geçiriyor haliyle

şimdi mesaj attı arsız adam ben malımı biliyorum
O senin malın(tövbe tövbe ) değil başkasının malı.

E sen verdin o fırsatı eline ne bekliyordun. Sen niye gittin wc ye görmezden gelseydin ya bak o da senin için için aynı şeyleri düşünüyor kesin.

Ben ben bugün şok oldum seni öyle görünce diye atmış ınstagramdan whatsaptan engelleyip ınstagramdan engellememişti ordan attı mesajı ne evli ne evli maşallah

mesajı okudum hiçbirsey yazmadım o kim evlilik kim adam ne yapsın bütün gün aynı kadınla kesmez onu zaten adam maceraperest

Başkasına ait ama evli adam bana yazıyor yuhh cidden ne diye yazıyorsun pislik işte

Hepiii salaklık aşkın gözlerini kör edip algılarını kapatmak ara ara koptuk bunun bu çapkınlıkları yüzünden bir ara konuşmadık baktım bir cuma cuma mesajı atmış whatsaptan herkese atıyorum ayağına bende şaşırdım hiç adeti değildir bayram cuma mesajı atmak aradan iki saat geçti ne yapıyorsun merak ettim seni diye yazdı adam mübarek günü bile kullanıyor

İnsan en yakın arkadaşı boşanma aşamasındayken üstelik iki yaşında çocuğu varken başka kızların evine gider mi doğru bir adam olsa arkadaşına akıl verir yoldan döndürür bu tam tersi zaten yoldan çıkmaya hazır.Bu adamın evliliğinden ne olur kargalar güler buna adam haylaz serseri

Ne cevap verdiniz?

Ben ben bugün şok oldum seni öyle görünce diye atmış ınstagramdan whatsaptan engelleyip ınstagramdan engellememişti ordan attı mesajı ne evli ne evli maşallah
Yani ben ben diye kekeleyip hala heycanli ve saskin oldugunu mu anlatmaya calisiyor mesajdaNiye sok oluyor ya öldu mu biliyormus seni

O zaman cevap vermedim yani daha doğrusu işim var kusura bakma hiç müsait değilim dedim bozuldu doğal olarak o kadar mı yoğunsun bana ayıracak vaktin yok mu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…