Asrın tesadüfü elindeki kahve bardağı düştü

sinemha adam o kadar şişik egolu zannetti ben öldüm bittim kafamı yastığa gömdüm yas tutuyorum aşkından evlendi diye kendince öyle düşündü baktı gayet neşeliyim gülüyorum geziyorum yediremedi kendine

O zaman cevap vermedim yani daha doğrusu işim var kusura bakma hiç müsait değilim dedim bozuldu doğal olarak o kadar mı yoğunsun bana ayıracak vaktin yok mu dedi
Cevap vermişsiniz işte açık kapı bırakmışsınız. Adam evli farkında mısınız? Sizde kaşınıyorsunuz kusura bakmayın.

canım ben yukardaki mesajı ben o ayrıyken o bana yazdı bugün cuma günü mü allah aşkına az önce yazdığı mesaja hiç cevap vermedim

canım ben yukardaki mesajı ben o ayrıyken o bana yazdı bugün cuma günü mü allah aşkına az önce yazdığı mesaja hiç cevap vermedim
Ben evlendikten sonra yazmış diye düşündüm yanlış okumuşum kusura bakmayın. Neden engellemiyorsunuz peki?

engelledim zaten ne yaparsa yapsın benden ayrıldıktan üç ay içinde nişanlanıp evlendi evleneli üç ay olmadı adam yine aynı adam çapkın Munzur 30 yaşına gelmiş adamın neyi değişir

engelledim zaten ne yaparsa yapsın benden ayrıldıktan üç ay içinde nişanlanıp evlendi evleneli üç ay olmadı adam yine aynı adam çapkın Munzur 30 yaşına gelmiş adamın neyi değişir

Siz kac yasindasiniz?

bırakın şimdi çayı kahveyi de ben evli bir adamla neden konuşuyorum diye kendinize bunu sorun, mesaj atmış engellememişsiniz işte, bu açık kapı bırakmaktır, size yine yazmasına izin fırsat vermektir. işim var diyeceğinize basın engeli heryerden bitsin.
ayrıca adamın tepkisine ne kadar sevinmişsiniz, sizinde eliniz ayağınıza dolaşmış, neredeyse beni unutmamış diye bayram edeceksiniz.
her nekadar bunların hepsi doğru olsada siz şimdi elbette inkar edeceksiniz, ama en basitinden 3 sene böyle bir tiple ne işinizi vardı onu bari bir sorun kendinize. üstüne adam evlenmiş barklanmış halen aynı tas aynı hamam, hiç değişmemiş, halen başka kızlar peşinde.
dün başka bir konuda tartışmıştık bunu, kızların efendi erkek yerine p^ç tercihi tezine müthiş bir örneksiniz. düzelir diye bekledim diyorsunuz, adam evlenmiş aynı şeyi yine yapıyor, evet çok güzel düzelmiş.
bide geçmişteki evli arkadaşıyla birlikte başka kızlara gitmesi meselesine duyar kasıyorsunuzda yakında bu adam evli haliyle sizinle olursa hiç şaşırmam.

portakal Sulu Ördek cnm buna zamanında çok hakaret ettim ama adam o kadar kaşarlanmış ki tesir etmez yani şeref ve namus kavramı pek yok pek benden borç para istemişti ben kolyemi verdim ona işine yarasın diye pis diğer yüzünü görmeden önce borcunu bile vermedi ben babasız büyüdüm 12 yaşında kaybettim babamı ilk çıktığım kişiydi vicdan falan yok bunda

+++
++++

S sonbiryolculuk engelledim zaten ben ne konuşurum onunla ortada konuşulacak bir konu yok ben ölürüm de evli bir adamla birlikte olmam insan bir evladının bir de sevdiği adamın ciğerini bilir ben bu adamı zaman içinde çok iyi çözdüm şöyle söyliyim öz ablası bana benim kardeşim duyarsızdır ben kardeşimden hiçbirzaman o güveni alamadım dedi

ufak tefek akliniza ne takilsa bir derdim var a yaziyosunuz.. yani bu,ne bir dert ne de önemli bir mevzu..bardak düsmüs adam sasirmis..müneccim de degiliz adamin kalbinde ne var ne yok biz nerden bilelim. evlenmis barklanmis hem size ne artik.herkes bu tarz bir karsilasmada bir irkilme yasardi zaten.

Ay ne hissetmisse hissetmis ne farkeder, evli barkli adam, bardagi da sakarligindan dusurmustur. Bana kimse kahvemi dusurtemez, mezardan dedem ciksa kahvemi kenara koyar oyle sasiririm :)
Hahahaha ne deli kadinsin sennn
Ben konudaki tesadufu anlamadim desem gerizekali derler mi bana? Dustuyse de dustu ne var yani,daha once kahve dusururken tanistiysaniz veya kahve dusururken ayrildiysaniz tamam voaaaaavvv ne tesaduf layyyn derim de. Su anki pozisyonda bise diyemiyorum

Ay size ne , kurtulduğunuza sevineceğinize hala adam öyle , adam böyle hıkmıkzık.
Kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz anlamadım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…