Cevap vermişsiniz işte açık kapı bırakmışsınız. Adam evli farkında mısınız? Sizde kaşınıyorsunuz kusura bakmayın.O zaman cevap vermedim yani daha doğrusu işim var kusura bakma hiç müsait değilim dedim bozuldu doğal olarak o kadar mı yoğunsun bana ayıracak vaktin yok mu dedi
Ben evlendikten sonra yazmış diye düşündüm yanlış okumuşum kusura bakmayın. Neden engellemiyorsunuz peki?canım ben yukardaki mesajı ben o ayrıyken o bana yazdı bugün cuma günü mü allah aşkına az önce yazdığı mesaja hiç cevap vermedim
engelledim zaten ne yaparsa yapsın benden ayrıldıktan üç ay içinde nişanlanıp evlendi evleneli üç ay olmadı adam yine aynı adam çapkın Munzur 30 yaşına gelmiş adamın neyi değişir
bırakın şimdi çayı kahveyi de ben evli bir adamla neden konuşuyorum diye kendinize bunu sorun, mesaj atmış engellememişsiniz işte, bu açık kapı bırakmaktır, size yine yazmasına izin fırsat vermektir.
ayrıca adamın tepkisine ne kadar sevinmişsiniz, sizinde eliniz ayağınıza dolaşmış, neredeyse beni unutmamış diye bayram edeceksiniz.
her nekadar bunların hepsi doğru olsada siz şimdi elbette inkar edeceksiniz, ama en basitinden 3 sene böyle bir tiple ne işinizi vardı onu bari bir sorun kendinize. üstüne adam evlenmiş barklanmış halen aynı tas aynı hamam, hiç değişmemiş, halen başka kızlar peşinde.
dün başka bir konuda tartışmıştık bunu, kızların efendi erkek yerine p^ç tercihi tezine müthiş bir örneksiniz. düzelir diye bekledim diyorsunuz, adam evlenmiş aynı şeyi yine yapıyor, evet çok güzel düzelmiş.
bide geçmişteki evli arkadaşıyla birlikte başka kızlara gitmesi meselesine duyar kasıyorsunuzda yakında bu adam evli haliyle sizinle olursa hiç şaşırmam.
Şahsen karşımda biri şok oldu diye yutkunup elindeki kahveyi düşürürse, çok film izlemiş diye düşünüp gülerdim
Zaten bu olayda anca filmlerde olur.Birini görücemde şaşkınlıktan elimdekini düşürücemde ohoooo
Hahahaha ne deli kadinsin sennnAy ne hissetmisse hissetmis ne farkeder, evli barkli adam, bardagi da sakarligindan dusurmustur. Bana kimse kahvemi dusurtemez, mezardan dedem ciksa kahvemi kenara koyar oyle sasiririm :)
Ay size ne , kurtulduğunuza sevineceğinize hala adam öyle , adam böyle hıkmıkzık.İnsan en yakın arkadaşı boşanma aşamasındayken üstelik iki yaşında çocuğu varken başka kızların evine gider mi doğru bir adam olsa arkadaşına akıl verir yoldan döndürür bu tam tersi zaten yoldan çıkmaya hazır.Bu adamın evliliğinden ne olur kargalar güler buna adam haylaz serseri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?