Asrın tesadüfü elindeki kahve bardağı düştü

Eski sevgiliniz evlenmiş. Hosunuzami gitti evli barkli insanin sizi gorunce elinden bardağı dusurmesi birde asrin tesadüfü demissiniz ayni yerde yaşıyorsanız avm de karsilasmaktan daha doğal ne olabilir

evli ama hala bana yazıyor engelledim karısı düşünsün ne diye yazarsın amacın ne be adam hakkaten bozuk

şaşkınlık ifadesiyle birden gördüm ben hevesli olsam onun mesajına karşılık verirdim bana yazan o ben değilim hevesli olan o

Iyi birini kaybettiysem zoruma giderdi

Dengesiz çapkın yalanci biriydi

Konunuz dusunceleriniz tuhaf geldi.
Evli adam senin hakkinda ne dusunurse dusunsun niye umursuyorsun.

bir daha yazarsa anca sahte hesaptan yazar cevapını da alır benden nssılsın merak ettim seni yazmış şaka gibi

beni hala cepte görüyor içi boş bir özgüven sen nasılsın merak ettim seni napıyorsun ne demek merak etmiş beni çok düşünceli maşallah

Bu kadar kotuledigin adama 3 yıl nasıl dayandin? Yoksa seni bırakıp aniden başkasıyla evlenince mi kötü olduğunu farkettin?
o da değil de. ...
girişte saydiginiz özellikler +evlenmesi ve gelişmede psikoloğa gidiyor olmasını vurgulamaniz,sonuçta sizi gorup kahve bardagini düşürmesini anlatmaniz ne alaka?

mesajı okudum sonra hemen engelledim ne yazıcam ona yazsın dursun engelledim zaten

Yıllarca olmadik birini cekmişsiniz bunun izi belli ki içinizde kalmis. Bu karsilasmada hala onun uzerinde bir etkiniz oldugunu düşünüp tatmin oldunuz ve mesaj atinca da değişmedigini anlayip ohhh dediniz iyi ki ayrılmişiz çunkü beni de aldatirdı.

Artik bu tatminler size yetsin lutfen o evli sizinle hic bir baği yok. Engelledim yazmişsiniz o engeli kaldirmayin lutfen. Eger iletisim kurmaya devam ederseniz siz seviye kaybeder ve hatta daha cirkin bir ifadeyi hak edersiniz. Unutmayın geçmiş geçti gitti bitti. O evli unutmayın lutfen. Adamin bozuk olmasi sizi zerre ilgilendirmez bırakin karisi düşünsün.

Hayatımın en büyük yanlışıydı adam evlendi arkadaşlarım sayesinde toparlandım tam toparlandım adam bana yazıyor sen evlisin git karına sözler söyle beni ne diye merak ediyorsun

içimde kalsa bir hevesle ona saniye düşünmeden karşılık verirdim hayır seni merak ettim ne alaka sen evlisin ben bekar iki ayrı sevgili olsak normal de bu neyin merağı çok zarif adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…