Asrın tesadüfü elindeki kahve bardağı düştü

Aslında şeytan diyor karısına attığı mesajı göster sahip çık şu çapkın kocana diye uğraşmak istemiyorum tapusu başkasında olsa ne olur herşey imzayla bitmiyor adam maşallah tam gaz devam ediyor hız kesmeden çapkınlık turuna

adamın tapusu olsa kaç yazar aldattıktan başkasına yazdıktan sonra sözde tapulu özde çapkın koca

Vayy be eeee. ..
Yarım kalmişliklara mi yutkundu?
Sizce..

yazsın dursun şimdi de diğer ınstagram hesapımdan yazmış nasıl bir şey bu ya allahım sana geliyorum

AaAaaa sen bu kizmissin

Selam kızlar.Benim eski sevgilim bir buçuk ay önce evlenmişti nikah salonunda düğünü yapılmamıştı.Bu evlendiği kız ınstagramda geçen hafta düğün davetiyesini paylaşmış kartın içinde bir gün öncede kına gecesinin tarihi ve mekanı var.Dün akşam arkadaşımla dışardaydık o da sen baktın mı dedi ben de yok niye bakayım dedim döktürüyorlardır şimdi kız tarafı dedim.Bence bunların kınası olmadı dedi birden içimden bir ses öyle diyor dedi.Neyse ben dedim kına düğün gibi yrlerde muhakkak bir kişi yer bildirimi yapar dedim bir baktım mekan dolu iki kişi bildirim yapmış ama düğün salonunda başka bir çiftin düğünü var resim paylaşmışlar aynı mekandan yani kınayı iptal etmişler.Salonu tutmak için kaparo vermek lazım ve düğün davetiyeleri herkese dağıtılmış en az 100 kişi ye verilse hepsine haber vermek lazım iptal oldu diye.Çok büyük bir olay yaşanacak ki kına iptal edilir.Sizce ne olmuş olabilir kızlar ?

ordan yazacağı aklıma gelmezdi yazmaz durur dedim engellediğimi görünce şaka gibi ne yazmış ben seni rahatsız etmek istemedim amacım bu değil ben seni çok merak ettim haklısın ne yapsan bana tahammül bile edemiyorsun o kadar mı nefret ediyorsun benden gerçekten diye yazmış.

Konu sahibi asrin tesadufu yazmis ama kendisi yakinen takip ediyor eski sevgiliyi

Canim geçmiş konularına şöyle bir göz g ezdirdim... belli aralıklarla bu adamla ilgili konu acmissin. .. evet sen böyle m.l bi adama 3 sene emek vermişsin ama adam değmemiş,ayrilmissiniz...
Artık bunu kabullen bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…